Мъж пострада при рязко спиране на автобус 204 в София

Оказана му е помощ в болница "Света Анна"
20 окт 2017 13:45,
21
Мъж пострада при рязко спиране на автобус 204 в София
Снимка: кадър Нова тв

Мъж беше ранен в автобус на столичния градски транспорт, а стотици други закъсняха за работа заради инцидент на "Цариградско шосе", съобщи Нова тв.

Малко преди 8:00 ч. тази сутрин автомобил засича автобус по линията 204 в посока центъра. Налага се автобусът да спре рязко. Един от пътниците се удря и чупи стъклото в превозното средство.

Оказана му е помощ в болница "Света Анна". Шофьорът на лекия автомобил така и не е спрял.

Почти спряло обаче остана движението в час пик на натоварения булевард. Задръстването продължи до 9:00 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не знам защо няма видео регистратори в автобусите"Защото ще лъснат повече нарушения НА шофьорите на автобусите/тролейбуси, отколкото нарушенията КЪМ тях. Само защото е записано в ЗДП, че имат предимство пред останалите водачи, си мислят че са единствени. Масово не влизат в джобовете по спирките, карат в две платна, засичат, затварят коли, престрояват се от крайна в крайна лента, пресичайки 2 други, без да им пука. Само за 30 мин. на Семинарията, имаше 2 автобуса, които не извършиха нарушения.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С каква скорост е карал автобуса че е трябвало да набива рязко спирачки? И защо е набил спирачки като можеше да му смачка кошницата на селянжърина и нямаше да има пострадали пътници. Кое е поважно живота и здравето на пътниците или кошницата на селянжърина?
17
2
 
2
 
! Отговори
rupi преди 6 години
Преди около месец имах подобна случка в градския транспорт в Пловдив. Рязка спирачка и всичкото пътник по земята. Даже май една жена си счупи китката. Имаше кола, която искаше да завие в отбивка след спирката, но шофьорът на автобуса искаше да я затвори. Колата обаче му се навря рязко отпред и си зави. Автобусът наби спирачки. За мен виновният беше автобусния шофьор, който естествено обвини колата.
16
10
 
7
 
! Отговори
ТУ СОФИЯ преди 6 години
Студентските години, качваме се с мой скъп приятел на 280 на път за унито, вътре е натъпкано като в каросерия за животински товар в Китай и се чуват най-причудливи диалекти... моя приятел сутрешен, кисел с една чаша кафе в ръката заявява на висок тон: "Трябва да направят един 280 само за софиянци... така като гледам, там ще се возя само аз !"
15
2
 
7
 
! Отговори
@ 15 преди 6 години
Има много жени, които шофират по разумно от много мъже, така че не генерализирай, какво значение има мъж или жена, дистанция не се спазва масово у нас, не се изчакваме, не проявяваме капка толерантност на пътя (или много малко), оттам идват проблемите.
14
6
 
1
 
! Отговори
нали??? преди 6 години
Шофьорът най-вероятно е ШОФЬОРКА!
13
0
 
4
 
! Отговори
280 преди 6 години
В 280 е най- интересно, качваш се и ти лъха на особено неприятна миризма.....
12
4
 
6
 
! Отговори
оперативен... преди 6 години
И да бъде установена колата какво?? Как се доказва засичане? Пътниците в автобуса не могат да бъдат свидетели. Има ли други свидетели? И на колко метра според тях трябва да е засичащия? При каква скорост? По кой закон и коя наредба? Всичко е толкова относително, а шофьора на рейса е 99% виновен, че не се е съобразил с пътната обстановка...
11
1
 
3
 
! Отговори
Полигона преди 6 години
Задръстването си беше до към обяд.... някъде другаде може и да е продължило до 9:00...
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако рейсът наистина е бил засечен, колата която го е направил може да бъде лесно установена - по цялото Цариградско има видеонаблюдение. Трябва само полицията да й се занимава...Ако обаче не е бил засечен, а шофьорът на реса си е карал на газ-спирачка, както правят обикновено трябва да го накажат!
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Несъобразена скорост и неспазване на дистанция. Върти сучи, все шАфьора на рейса си е виновен. Аз ако тръгна да обяснявам на катаджиите, че съм засечен, направо ще ми се изсмеят и ще ми изтряскат акта...
8
5
 
5
 
! Отговори
Гратис Нарушител преди 6 години
Ето затова не дупча билетО в 204!
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може ли това да е общонационална новина бе Венци. Ами защо не си дала гласност и за оня който се порязал като си белел ябълка. Аман от кухи,,новини"-храна за малолетни ***.
6
2
 
8
 
! Отговори
. преди 6 години
... този съм му записал номера и ще го изпратя в градски транспорт да видим и шефовете ли са им такива.
5
2
 
16
 
! Отговори
. преди 6 години
Ако прееди караха зле, сега с тия рейсове на газ и спирачка карат безобразно, да не говорим, че цяла вечност правят номера с неизчакването на пътници, които ги молят да изчакат 15-20 секунди, последния път когато направих забележка беше веднъж с една възрастна жена в най-големите студове на Януари, шофьора отговори, че бързал имал график (не бързат иначе като взимат кафе и цигари от павильони по спирки), питам го от морална гледна точка ? морала нямал значение, а другия път група деца ги оставина улицата в 22 часа през ноща в Неделя, когато следващия тролей е след час сигурно, този съм му запи
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в Русия видиорегистратора се приема за доказателство в Украйна също бе така но с този майдан и навлизането на демокрацията към днешна дата не съм се интересувал но не ги поставят ако съдя по колите на черноморието
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако автобусът не беше спрял, щеше да пострада правилният човек, а сега пътниците кой с врат, кой с кръст, кой с глава....
2
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рязко спрелия автобус 204 в София каква марка е?Да не е "Камаз" и да сте пропуснали да споменете?
1
2
 
31
 
! Отговори
Schauffeur преди 6 години
Имаше едно клипче, от видеорегистратора на автобус нейде из Россия. Шофера изобщо не им спираше на такива, а ги правеше всички комбита. Както Лади, така и мерцедеси. Така трябва да се действа. А сега простакът си е отпътувал по живо по здраво.