Фандъкова за извадените павета: Не исках да повярвам!

Коментира и снегопочистването в София: Няма пропуски!
29 ное 2017 14:45,
75
Фандъкова за извадените павета: Не исках да повярвам!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg, архив

Столичният кмет Йорданка Фандъкова коментира темата за извадените павета от ремонтирания бул. "Княз Александър Дондуков".

Още по темата

"Не повярвах, честно казано, когато ме информираха и чак когато видях записите, разбрах какво се случва. Трябва да кажа, че няколко са случаите, когато съм получавала информация от страна на изпълнители и надзор, че има такива посегателства, но не исках да повярвам, че това се случва. То е опасно, защото се вижда, че загражденията са били преместени, човекът си е свършил свободно работа и после ги е върнал. И можеше всеки шофьор или пешеходец да не види тази образувала се дупка и да падне в нея. За мен това е недопустимо. Само два дни преди това получих сигнал, че в същия този обект са вадени павета. Но не повярвах, че това наистина е така, просто помислих, че са само оправдания, защото някой не си е свършил работа от страна на строителя", обясни тя, цитирана от "Фокус".

Във връзка със снегопочистването на улиците в столицата тя коментира, че 18 снегопоистващи машини са работили през нощта със задачата да обработят улиците срещу заледяване и не са констатирани пропуски в работата им.

"Работят се приоритетно улиците и булевардите, по които се движи градският транспорт. Нямам информация от Центъра за градска мобилност за пропуски по тези трасета. Възможно е, разбира се, по малки улички да има някакви проблеми, но колегите ще реагират при сигнал и ще почистят", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
Стойкова преди 6 години
Само за паветета се пише , а кой ще обърне внимание на изоставената полуразрушена сграда в кв. Мусагеница до бл. 94 ??? От години е използвана за обществена тоалетна и в нея спят клошари и наркомани.Миналата година там имаше и пожар . В близост е до детска градина и училище ! Кога ще се вземат мерки за тази грозна и опасна сграда ?
61
0
 
3
 
! Отговори
Гост преди 6 години
До sportА, има време, защо да бърза... Има и следващ мандат!
60
2
 
4
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Те не можеш да повярваш, че си кмет, та другото...Тази липса на кадри ни върна години назад!
59
5
 
2
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Айдееееееееееее, " честните " членове на ПАРТИЯТА МАЙКА / ГЕРБ /, наскачахал Защо ли?П.П.Ще си позволя да ги попитам нещо, за което са писали: "Това правят другарите от БКП-БСП те друго не умеят"!Нали се сещате, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов са били членове на БКП? Тях ли имахте в предвид, когато писахте ВЪЗМУТЕНО?П.П.И моля ВИ, научете се да пишете грамотно!
58
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тинев 66 Това е 100 % истина , защото живея там и ги виждам разни типове как правят золуми . За някой лев ще вадят не само павета ами и трамвайните линии ако могат . Това правят другарите от БКП-БСП те друго не умеят .
57
4
 
11
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Браво на Цветанов!Добре е измислил сценария с паветата. П.П.Все пак има опит вече с манипулиране на изборни резултати.Тази дезинформация за паветата ...... та*ша*к работа е за него!
56
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом сте толкова глупави та си ибирате такива да ви управляват,ще си тънете в мизерия цял живот,а те ще крадат,докато има какво.
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Данче, копайте под паветата. На 1 метър под тях са партизанските тунели.Хванете поне един партизанин и ни го покажете публично.Кръстовището на Дондуков и Раковски е известно като "Гордостта на Данчето".Втората ти гордост безспорно е трамвайният остров на бул. Шипченски проход и бул. Слатински. Там движението от два булеварда сте го вкарала в едно платно. Гениално!!!Добре за мен е ,че сутрин не минавам през тая твоя гордост, щото колоната от автомобили е от Подуене чак до Шипченски проход!
54
3
 
1
 
! Отговори
ДО 57 преди 6 години
НаистЕна ли бе, другарю?!
53
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и Александър Малинов за това пропада, денонощно подривни отряди на БСП копаят под пътя. Моля направете нещо виждал съм Нинова вечер да минава оттам
52
2
 
15
 
! Отговори
Реванш преди 6 години
Единственият начин да оправите нещата е да върнете парите на софиянци, ако искате ги вземете от клиниките на мъжа ви - не ни интересува
51
2
 
15
 
! Отговори
усмивко преди 6 години
А метростанциите протичат, защото ги дупчат партизани с бормашини и дрелки.
50
1
 
1
 
! Отговори
SILANCE преди 6 години
До Анонимен 11,АЗ СЪМ 24-Я ОДОБРИЛ КОМЕНТАРА. дЖУРНАЛЯТА ПАК СА СПРЕЛИ БРОЕНЕТО,ЗАЩОТО НЯМА НЕОДОБРЕНИЕ.
49
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подозирам че ГЕРБ нарочно са го направили за да има кой да обвиняват. Типични игри от времето на Държавна Сигурност.
48
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Йордъно *** не се накрадохте с твойте хора - как пък един ремонт не направихте без поне още 3 пъти да го ремонтирате. За тези пропиляни от вас пари София можеше наистена да заприлича на модерен град
47
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Данче, Данче, все не можете да повярвате на очите си. От колко време си кмет и все се изненадваш. Ти си била по-наивна и от нас? Хайде стига с тези измишльотини, отдавна материала не пасе трева - или пасе? Знае ли човек.
46
6
 
17
 
! Отговори
Майко мила преди 6 години
А мен не ми се вярва, че някога съм гласувал за Вас. Срам и позор сте. Срам.
45
5
 
1
 
! Отговори
Румен преди 6 години
46-ти коментар:"аз и още няколко авери дето пием в кръчмата и почти нищо не сме ремонтирали никога..."Точно такива екземпляри пишат коментарите под всяка новина тук.Да се смееш ли,да плачеш ли...?
44
2
 
3
 
! Отговори
L. преди 6 години
До АнонименСтиг лЪга!
43
3
 
10
 
! Отговори
sport преди 6 години
Добре де, улиците ОК, а какво се случва с тротоарите? Тях КОГА?