Фандъкова за извадените павета: Не исках да повярвам!

Коментира и снегопочистването в София: Няма пропуски!
29 ное 2017 14:45,
75
Фандъкова за извадените павета: Не исках да повярвам!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg, архив

Столичният кмет Йорданка Фандъкова коментира темата за извадените павета от ремонтирания бул. "Княз Александър Дондуков".

Още по темата

"Не повярвах, честно казано, когато ме информираха и чак когато видях записите, разбрах какво се случва. Трябва да кажа, че няколко са случаите, когато съм получавала информация от страна на изпълнители и надзор, че има такива посегателства, но не исках да повярвам, че това се случва. То е опасно, защото се вижда, че загражденията са били преместени, човекът си е свършил свободно работа и после ги е върнал. И можеше всеки шофьор или пешеходец да не види тази образувала се дупка и да падне в нея. За мен това е недопустимо. Само два дни преди това получих сигнал, че в същия този обект са вадени павета. Но не повярвах, че това наистина е така, просто помислих, че са само оправдания, защото някой не си е свършил работа от страна на строителя", обясни тя, цитирана от "Фокус".

Във връзка със снегопочистването на улиците в столицата тя коментира, че 18 снегопоистващи машини са работили през нощта със задачата да обработят улиците срещу заледяване и не са констатирани пропуски в работата им.

"Работят се приоритетно улиците и булевардите, по които се движи градският транспорт. Нямам информация от Центъра за градска мобилност за пропуски по тези трасета. Възможно е, разбира се, по малки улички да има някакви проблеми, но колегите ще реагират при сигнал и ще почистят", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
6
 
11
 
! Отговори
Не й се вярва... преди 6 години
...че Боко е способен на това... Подавай оставка, Данче...
41
2
 
1
 
! Отговори
Ignaf преди 6 години
O, i tova pod nebeto i shapkata na bg generalskoto prezidentsko semeistvo li we?! Waaaa
40
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На видеото се вижда говорителя на Спаси София - Гергин Борисов как вади паветата. Защо прокуратурата си затваря очите?
39
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде,бе!А на Витошка не беше ли същото?И там ли някой вадеше плочките,та подскачаха под краката ни?
38
3
 
13
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Боже,боже колко опростя този народ. Станал е по-*** от вожда си,за това няма да се оправи и хората избягали в чужбина няма да се върнат обратно.
37
6
 
24
 
! Отговори
... преди 6 години
другарко Фандъкова! Тоя "ремонт" дето го направихте на Дондуков мога да кажа, че аз и още няколко авери дето пием в кръчмата и почти нищо не сме ремонтирали никога, за двойно по малко пари щяхме да го направим 10 пъти по-добре отколкото вие го направихте! Мила ми другарко вие ОТКРАДНАХТЕ тези 8 милона лева и сега се опитвате да докажете че за вашата НЕКАДЪРНОСТ и КРАЖБА са виновни други дето са ви "окрали"! Искам да ви кажа че си мисля че точно вие сте ОТКРАДНАЛИ тези павета и не само!
36
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ние не повярвахме, че бул. Дондуков въобще е ремонтиран след месеци затваряне, но...това е положението!Само няколко павета да беше, с мед да го намажеш, то всичко е на вълни като, че ли си излязъл в Тихия океан на круиз!!Смехория голяма, ама на нас милиони ни струва!!
35
1
 
17
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Фамдъкова се прави на ощипана мома,като че ли не знае,че тази комедия я разиграват с началника си пред 80%-те процента,след като кръстиха булеварда на нея,те веднага измислиха това,за да излезнат от положението. Не Герб не са виновни,все някой друг им пречи и ги саботира,а те милит все си крадат и крадат,и за това ремонтите са им некачествени,а и защото във фирмите им работят хора с две леви ръце.
34
1
 
24
 
! Отговори
Луди преди 6 години
Нашият "елит" е толкова утепан, че нищо чудно тоя филм с паветата да го изтъкнат другия месец пред европейците като причина за разбития път. Онези ще умрат от смях направо с нашите палячовци. Бойко да каже, от опозицията ни мразят и ни откраднаха паветата.
33
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като знаем колко благ и честен характер има Бачо от село Банкя, в никакъв случай не е пратил някой сляпо верен гробар, да рови из паветата. Помните ли колко гадости направи за да махне Ореха, колко милиона плати на "протестиращи"? Така, че това е най-малкото което може да направи Бачо. Толкова е добър в гадостите, че колкото повече затъва в корупция и лъжи, толкова по-добър става в мърсотиите. По увеличената му охрана ще разберете колко е затънал. Тресе го параноята, та пушек се вдига.
32
17
 
5
 
! Отговори
Смяна на лозунга преди 6 години
От Позитано , на последния пленум на ЦК на БСП бе смело решено да се смени лозунга от " Ние асфалт не ядем"на " Ние ядем само павета" Да живеят всички бесепета по земните кълбета.
31
2
 
24
 
! Отговори
ЖОРО ПАВЕТО преди 6 години
член на ГЕРБ твърди, че е действал по заръка ЛИЧНО на ББ
30
18
 
7
 
! Отговори
Гладни преди 6 години
Бесепарите много гладни , по-рано асфалт не ядоха , а сега започнаха паветата да ядат.
29
17
 
7
 
! Отговори
Същите преди 6 години
Тея същите подпалиха крана пред НДК, същите взривиха църквата Св. София , че с едни павета няма да се справят.
28
1
 
6
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
СПОРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНА..ЦИ ПЕРНИК Е ЖЕРТВА НА "ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ "!!!
27
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опитайте да извадите павета в Швейцария, да видим дали ще успеете...
26
1
 
27
 
! Отговори
Така де преди 6 години
Боко си идва довечера от Дубай, ако го пуснат да прелети от някъде, и ще оправи де що има павета, здравната каса, тоалетната на Калотина и все що се е омазало в негово отсъствие.
25
8
 
6
 
! Отговори
Panov преди 6 години
Колко съм тъжен, че 5 павета били изчезнали в нечий двор. Колко много сняг бил навалял, та чак не може да се почисти. Като паднат две капки дъжд, хората се давят по селата вече. Брей колко интересно, бе снега тая година много подрани, едва края на Ноември е ... Направо не знам, тук по една седмица вали без да спре, пък дори локви няма. И не че пътищата са супер гладки... ама на всички митници на влизане, трябва да има пo една огромна табела "ZONE 30! STRASSEN SCHADEN".
24
0
 
31
 
! Отговори
Демонтаж преди 6 години
Цирк от класа! Сега чакаме електората да демонтира и релсите на трамвай номер 5, пък защо да не вдигнат целия трамвай направо. Що джелязо ще има за ***. Тя държавата отдавна е демонтирана и задигната.
23
4
 
32
 
! Отговори
хора преди 6 години
Асфалтирани тротоари с храсти и подвижни павета. Оляха се от кражби!