Ни напред, ни назад: Една китна ледена уличка "Китка" в София

Случва се шофьорите да стигнат донякъде и да се връщат
Обновена: 11 дек 2017 16:56 | 11 дек 2017 13:00,
71
Ни напред, ни назад: Една китна ледена уличка "Китка" в София
Снимка: Dnes.bg

Една уличка в София се превръща в ледено предизвикателство за десетки столичани всеки път, когато падне сняг.

Улицата с иначе китното име "Китка" се намира в квартал "Симеоново". И тази сутрин тя се оказа непристъпна за тези, които искаха да минат по нея. Това ни написа читател на Dnes. bg, който ни изпрати снимка.

По "Китка", когато няма сняг, родители често возят децата си в една от близките детски градини. Използват я и много хора от квартала.

"Случвало се е да видя как шофьори стигат донякъде и се връщат, защото не смеят да продължат", пише още читателят.

"Да, снегорин едва ли може да мине по нея, но защо никой не посипва сол или пясък", чуди се читателят ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Симеоново мутрите са масово с джипове не ги мислете.
4
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Читателят като се чуди защо не е поръсена със сол или пясък, защо той не я поръси? Всички стоят и чакат някой да свърши нещо. Че и снимки направил мързелaкът. Аз имам вила на Симеоново и смея да твърдя, че хвърлям обезледителни материали по улицата редовно, когато ходя. Не сложа ли аз, няма кой да сложи. Всички само правят снимки и се възмущават. Тръгнал *** с колата да прави снимки вместо да вземе да поръси с препарат против лед. Аман от сеирджии, бе.
3
3
 
5
 
! Отговори
prokurora преди 6 години
Добре е тези улици да се третират с повишено внимание от СО... или въобще да не се събират данъци.. след като ще подвеждат хората.. а да им се обясни че те самите трябва да си създадат условията....!! едно кило сол няма да е излишно , но ще има все някакъв ефект!
2
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Викайте неволята.Е хубава работа, ама българска.Всичко някой друг трябва да им свърши.Само с вайкане не става, трябва си и работа.Всеки като посипе малко сол пред къщата си и готово. Познавам едни в Княжево дето си сипват по улицата изгорените въглища от локалното парно. Като сипне всеки ден и улицата може да се използва.А тея само се чудят на кой да се оплачат. Ами помогнете си сами.В България почти всеки иска друг да му свърши работата и той само да намира мана и кусури.Мързелива работа
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Улица "Писта".