Убийството в "Свобода": Бита, бита и убита! Виктория като Виола?

Съседите подавали сигнали, но това така и не спасило жената
7 мар 2018 18:30,
90

Млада жена бе пребита до смърт от приятеля си в апартамент в софийски квартал след системен тормоз и серия сигнали до полицията. Историята напомня за жестоката съдбата на друга млада жена, Виола, която бе пребита до смърт от приятеля си миналото лято в София.

Трагедията се е разиграла в нощта на 3 март в апартамент в ж.к. "Свобода" в София, съобщи Bulgaria ON AIR. По-рано полицията потвърди за извършено убийство в столицата. Убиецът е задържан.

Още по темата

Съседи на Божидар и Вероника в блока разказват, че мъжът тормозел отдавна младата жена. Във фаталната нощ той най-вероятно я е пребил до смърт.

Все още обаче се чакат резултатите от аутопсията, които да покажат точната причина за смъртта.

Според комшиите Божидар се нанесъл под наем в блока през септември. Първоначално живеел с майка си, която малко след това се изнесла. Чест гост в дома му била Виктория, а скандалите и побоищата били почти ежедневие.

Съседите неколкократно са подавали сигнали в полицията. Твърдят, че когато полицаи идвали на проверка, Божидар не ги пускал в апартамента.

"Доколкото зная е имало поне десетина оплаквания, викали са полицията на няколко пъти, всеки път се е разминавал така", разказа млад мъж.

Той допълни, че знае за случай, в който от полицията опитали да влязат при него, но той се е заключил и не е пуснал никой.

Възрастна жена пък описва Божидар като грубиян, който не дава да му се направи забележка.

"Той не дава на хората по вертикалата да спят. Цяла нощ писъци, викове", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
12
 
! Отговори
Defender of Justice преди 6 години
причината да не с защитени жертвите на престъпления в бг е в комунистическата неревизирана корумпираната съдебна система, чиито служители работят безсъвестно само за пари и никой не го е грижа за истината нито за правата на жертвите, а действат само в полза на свързани лица и дори нарушават морала и законите повече от всички други. по закон полицаите е трябвало да отсртанят от дома насилника, а про повторно задържат поне за 24 ч. още след първото провинение, а съдът да издаде заповед за защита
49
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
щом се търпи нещо, е така.
48
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
деградирала държава с деградирали хора тва е и полиция която не си върши работата резултата едно мъртво общество и момиче което можеше да бъде нечия майка сестра и един *** под наем убиец който мама го е напуснала и го е иставила при пенсионерите в свобода ...не вертикали и хоризонтали са ви виновни а тъпите мозъци и не да повтарате секи сам си кове собствената съдба заучени фрази а да мислите с тва дето го имате в черепната кутия преди да бъде откарана за аутопсия в мазето на пирогов ...
47
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И до всяка ще сложим полицай да я пази, защото няма акъл в главата.
46
0
 
25
 
! Отговори
Гост преди 6 години
до анон. 49. Защо да ги търся? Че те са навсякъде. 25 процента от българките търпят форма на домашно насилие, един милион жители на страната, вероятно не по-малко от тридесет процента от тях са подложени на тежки побоища с много писъци и много шум за всички, които могат да чуят; вижда се, че полицията не влиза в определен процент от тези домове, явно знаят какво става.
45
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГостАми търси такива жени и им помагай. Успех!
44
3
 
11
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Анонимен 46, какво значение има дали е била Вероника или Виктория? Не четеш ли и не чуваш ли, че кучешката й смърт е била облекчение за всички, освен за родителите й и за роднините й, тях ги няма в този репортаж, може и да няма такива, щом няма кой да каже, че не е била психичноболна? Шумът и писъците за съседите са престанали, на полицията вече не й се е налагало да седи пред затворената врата, от която долитат писъци, бабата ще спи спокойно, докато не дойде някой наркоман, да реве във входа й.
43
0
 
32
 
! Отговори
: преди 6 години
Дамм това са ни законите, това ни е полицията, вдига цял блок на крак, хората не могат да спят, пребива приятелката си, а полицията чака отвън някой да им отвори, това не е държава и ако сте нормални хора, ще забравите всички глупости, които ви запълват живота и ще се борите за достоен и нормален живот, на мен ми е писнало отдавна, даже не знам за какъв се върнах в тая дупка, трагедия, политиците са ни оставили на самотек, царува простотията, наглостта и агресията ..институциите не работят !
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последно Вероника или Виктория?
41
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая дъртата ще я смачкам.
40
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ги съжалявате или съдите? Това не са нормални, възпитани и цивилизовани хора, постоянно е имало скандали и побоища. Кой знае какви ги вършила тя пък и той. Пропаднали хора. Естествен подбор.
39
1
 
52
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Обществото ни се превръща в биомаса без морал, нравственост и култура, само физиологически първични инстинкти!!!!!В друга статия на Днес.бг - BG хорър: Майката го удушила, бащата го сложил във фризера.
38
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като я гледам бабата на видеото какви ги дрънка, и тя си проси един бой, тоя път с право!
37
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се направи петиция за освобождаването му.
36
8
 
11
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До бившо ченгеченгелев, я да видиме по твое време милицията кво напраи с чикатило? а, пуснали го щото е член на партията. не мисля, че ти е останало време
35
6
 
22
 
! Отговори
Ушев Контрабас преди 6 години
До бившо ченгеушев, по твое време ти щеше да си на 3 мастики и да те домързи да реагираш ако някой подаде сигнал. а ако се окаже че бияча е рода с партийния комитет, ще държиш жена му докато тоя я налага. толкоз за твойто време. то свърши.
34
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да има смъртни наказания които се изпълняват бързо.Като знае че ще опъне въжето или ще го разстрелят до седмица-две след присъдата ще убива ли?Няма да убива щото гори и той А сега ето едно изкуфело бабе вече го оправда "тя сигурно си го е просила да я утрепа от бой"
33
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно нреме кварталния идваше и казваше - това са си ваши семейни работи, оправяйте се
32
17
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази млада женичка е била любителка на садо мазото. Щом като доброволно му е гостувала и са вдигали шум по цяла нощ друго обяснение не виждам. Последният път селянчето малко е по прекалил със садо мазото и се е стигнало до лош завършек. Немога да ги разбера такива млади женички хем я е млатил хем пак е идвала. Не и е било за пръв път. Изпитвала е голямо удоволствие от садистичните му изпълнения на селянчето под наем. А и самата тя не се знае от кое село е. Нищо чудно да са комшии у селото им.
31
3
 
1
 
! Отговори
избирател преди 6 години
До 35Нищо не ти се разбра.............