Фенът с бомбичката остава в ареста. Метнал я... спонтанно

Йордан Исаев се извини на пострадалата полицайка
Обновена: 23 апр 2018 17:02 | 23 апр 2018 17:00, Веселина Йорданова
76

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Йордан Исаев, задържан заради хвърлена бомбичка на мача ЦСКА-Левски, която рани полицайка в окото, остава в ареста.

Това реши Софийският градски съд.

Още по темата
По време на заседанието Исаев се извини на жандармеристката Гергана Зашева, която едва не изгуби зрението си и другия пострадал полицай.

Макар запалянкото да е направил пълни самопризнания и да се е предал, това станало едва, след като полицията е знаела кой е той, посочват магистратите.

Пред разследващите 25-годишният младеж посочил, че не е искал да хвърля бомбичката, било спонтанно решение, съобщи "24 часа".

Съдия Вера Чочкова обаче обясни, че преди да метне самоделката, Исаев умишлено взел горнище и маска от друг фен на Левски, за да може да скрие самоличността си. След като метнал бомбичката пък, веднага напуснал стадиона.

"Искам да се извиня на Гергана и да й кажа, че много съжалявам", каза пред съда Йордан. "А на другия полицай?", попита го Чочкова, а Исаев отвърна: "И на него ще се извиня".

Решението на съда подлежи на обжалване. Следващото заседание по делото е насрочено за 3 май от 10.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе..гледам снимките и се чудя тоя смелчага със спонтанната бомбичка, що е турил качулката? Изгърбил се като сто годишна бабичка и забил поглед в пода!?Като че ли е леко притеснен?Дали пък съвестта не го гризе? Ей...как я искам оная милиция преди 89'а
30
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Метнал я спонтанно бомбичката!?!?! Метнал я спонтанно по посока на агитката на ЦСКА и ако беше паднала два метра в дясно директно върху зрителите до тунела , сега щяхме да ходим по погребения! Това си е опит за убийство на повече от едно лице и убиецът трябва да получи справедлива присъда!
29
1
 
14
 
! Отговори
Спонтанен преди 6 години
Сега спонтанно ще му се радват полицаи, надзиратели...И с право.
28
1
 
14
 
! Отговори
Москова преди 6 години
Те така и джигитите на пътя спонтанно натискат *** на газта...Прегазените сами се мятат пос колите им и така им развалят спонтанното удоволствие.Затвор за следващите 30 години за теб,за да може бай Ставри да ти се радва спонтанно,когато му се иска.
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mom4eto ne e terudrist nito ubiez takiva ima mnogo pi stadionite v zal svat no poneje e poli4aika postradalata goljam schum se digna radosno e 4e polozaikata e dobre i okoto i saschto a kato ste snaeli uj koi e saschto 4akahte mom4eto samo se e predalo isvinjava se bakajete go no ne mu sasipvaite jivota vse pak e na 25 g ima po golemi banditi ubiizi isnasilva4i kradzi tn i sa ba svoboda
26
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Eхх, ако кукичките се мобилизираха така за всяка пребита бабичка и всеки краднат автомобил ... цена нямаше да имат!
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понякога Извинявай ,звучи глупаво или Нагло !Преценете сами !
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАЙ МЕ ДРАЗНИ, ЧЕ ПАК ГОВОРЯТ ЗА САМОДЕЛКА!!!ОТ ТИЯ САМОДЕЛКИ ЕДИН ФЕН НА ЛЕВСКИ ИЛИ НА ЦСКА СИ ОТКЪСНА РЪКАТА!!!ТОЛКОВА НЕ МОГАТ ДА МЕТНАТ ПО ДЕБЕЛА ПИРАТКА ТА ТРЯБВА ДА МЕТНАТ СИГУРНО НЯКАКВА ТРОТИЛКА Е!
23
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спонтанно тръгнал на мач,Спонтанно взел бомбичка,Спонтанно я хвърлил срещу полицайката !!!...спонтанно движещ се ембрион !
22
18
 
5
 
! Отговори
Евроатлантизъм ? преди 6 години
до до26 Като не искат да бъркат в дирници ще стоят без очи, сами са виновни, защото са некадърни, лениви и корумпирани и неграмотни и мързеливи заплатаджии. Къде и е шлема на тая некадърна трътла нарекла себе си полицайка тая утре ще пази и тебе на стадиона явно ходиш щом не искаш да ти бъркат в дирника, щото си завираш дилдото там и те е страх да не го намерят.
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странно ,как не си е праснал в простата кратуна , а е хвърлил срещу полицаите ?!Спонтанно !
20
2
 
13
 
! Отговори
до26 преди 6 години
другия път специално заради теб, полицията ще бърка и в дирн ниците и пък който е с две дупки и там.... щото да си свърши работата
19
17
 
8
 
! Отговори
Евроатлантизъм ? преди 6 години
Не ни интересува, полицаите не са си свършили работата внесли са бомби и можеха да убият някой - каквито полицаите таквиз и феновете им. Държавата е стабилна Африка на Балканите. Гоним Сомалия по качество, ценности, морал бит и култура и непрефисонализъм властта е корумпирана и некадърна. Евроценостите не са само думи в устата на изпаднали от небето неграмотни политици те са материални
18
1
 
11
 
! Отговори
гого преди 6 години
пандиз ,ефективно, може и година но на топло
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22 Хахахахаха
16
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На моя близка в новогодишната нощ сачма се заби в пръста и, гледали зарята на терасата, тя се държала за парапета, пръстите и били отвън. В полицията и казали да си носи сачмата като медальонче на врата за късмет. Никой не търси стрелеца, никой не и се извини.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така и бинладен спонтанно изпраска утц
14
1
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
хаиде в белене с мотиката
13
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След подобни случки от БФС да оставят стадионите празни , и така докато от клубовете направят списък на тия *** и ограничат достъпът им до стадионите.
12
2
 
27
 
! Отговори
Йордан Исаев преди 6 години
Извинявам сеееееее повече няма да правя такаааааааа ъъъъъъъ мамооооооооооооо.