Полицай помага на майка с количка! Двете страни на една снимка

Кадърът беше публикуван с надпис "Има надежда!", но така ли е наистина?
Обновена: 29 апр 2018 12:22 | 29 апр 2018 10:00,
208
Полицай помага на майка с количка! Двете страни на една снимка
Снимка: Facebook

Кадър на полицай, който помага на майка с детска количка да премине през подлез в София обиколи социалните мрежи преди дни и предизвика десетки възторжени коментари.

Снимката, публикувана под текст "Има надежда" обаче се оказа, че не е съвсем това, което е. След обиколка във Facebook фотосът стигна и до жената с количката.

Ето нейния разказ за случилото се:

"Под снимката, чието заглавие гласи "Има надежда" трябва да кажа, че виждайки я би ми станало мило, но понеже аз съм жената в гръб, с количката държа да Ви кажа как се стигна до тази "мила сцена".

Събитието се развива днес (26.04.2018г.) в гр. София преди обяд, мястото е подлеза отстрани на Моста на влюбените.

Понеже въпросният мост е затворен за преминаване на граждани без пропуски и всеки път отказват да ме пуснат да мина с количката от там, този път(понеже бях без приятелката ми, с която повечето пъти си помагаме да сваляме количките във въпросния подлез) реших да помоля някой от тримата полицаи да ми съдейства със свалянето на количката.

 Разговорът протича по следния начин:

- "Здравейте, ще можете ли да ме пуснете да мина с количката през моста?"

- "Съжаляваме, но няма начин. Изрично ни е забранено да пускаме дори жени с колички."

- "Добре, а дали мога да помоля някой от Вас да ми съдейства да свалим количката поне по тези стълби тук?"

- "Долу има рампа, госпожо!"

- "Да, знам, но количката ми не минава по рампата. Ако може някой да дойде с мен, за да я свалим?"- "Оф, добре."

Тръгваме, момчето все пак ми помага да свалим количката. Докато вървим надолу му благодаря още няколко пъти, а той ме пита:

-"Ти пък къде си ми тръгнала с тая количка, та и с детето да ми се разхождаш баш в центъра?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Катя 132Няма как да не си изненадана! Логиката е непосилна за повечето българки/българи! Врете в мир!
143
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Az priemam za vyarno tova koeto vijdat ochite mi,a imenno che politzaya pomaga da se svali kolichkata.Tazi "blagodarna" maika moje da si plyampa kakvoto shte.
142
8
 
15
 
! Отговори
Тъпи преди 6 години
Той иска да каже " Къде си тръгнала в центъра където автомобили са паркирали върху тротоара или на разбити тротоари "Той е прав че иска да предпазва детето от празноглава майка ..
141
10
 
20
 
! Отговори
антианонимен преди 6 години
За тия безхаберните! Знаете ли защо се отцепва периметъра? Не знаете, нали? Но, ако има атентат и гръмнат бебето на тая , ще ореве орталъка , щото явно е неграмотна *** , че ченгетата са виновни!! Това да те го правят ей така щото сутринта са станали с гърба нагоре?!
140
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди Нова година мой познат е бил на коледно парти и е пийнал повече,а по принцип не пие.И му прилошава и пада в снега зад един магазин.Звъни на жена си и тя отива ,но не може да го намери къде е точно.Звъннала е на 112 и са дошли полицаи,които са го открили и го качили в линейка.Така че когато се налага помагат,въпреки ,че и в този случай не са били длъжни.
139
1
 
3
 
! Отговори
атианонимен преди 6 години
До АнонименТи изобщо знаеш ли какво се опитваш да кажеш , или си в амок? Кажи бе , права ли е тая , или не? И не умувай, противопоказно ти е!
138
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубава снимка, но е поредното доказателтсво, че не всичко е така както изглежда!
137
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
""Ти пък къде си ми тръгнала с тая количка, та и с детето да ми се разхождаш баш в центъра?""" Нормално, ако е чул пискливо-меко говорене, което е заляло СОфия. София се напълни с провинциалисти, които имат претенции повече от останалите жители. Когато знаеш, че дадено место е трудно достъпно, но пак отиваш там е точно гореописаното.
136
6
 
13
 
! Отговори
Azz преди 6 години
В случая се пропуска първопричината-моста е затворен заради някакви евро ге=ове,който половин година храним,поим и т.н.Покрай тях и още цяла гробпасмина...Защо гражданите и гостите на столицата трябва да страдат?
135
1
 
7
 
! Отговори
Някои си. преди 6 години
Еи "Умници" някои от вас знае ли значението на думата полицаи
134
14
 
6
 
! Отговори
Полицая преди 6 години
НИКОЙ НЕ ТИ Е ДЛЪЖЕН ДА ТИ СВАЛЯ КОЛЕЧКАТА ***, ИМАШ СИ МЪЖ!!! А ПОЛИЦАЯ Я СИ ПРЕДСТАВИ ЧЕ СЕ СЕЦНЕ И ПОСЛЕ НЕ МОЖЕ ДА БЛЪСКА ВЪВ ФИТНЕСА ЗАРАДИ ТЕБЕ..... ГУБИШ МАСА ТАКА.
133
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е проблем в това че е свалил количкатаа в това че е направил коментар по нашенски. Пътят затворен, жената е с количката, сама е и какво следва? Да се върне, да чака някой да помогне или да се моли?! На запад не коментират а помагат! За това цъфти откъм задниците си защото простотията ни е съвършена. А логиката липсва на повечето от нас. Жалък народ и скапана държава.
132
3
 
14
 
! Отговори
.dk преди 6 години
всичко зависи от възпитанието на човекав брюксел на една от станциите на метрото също нямаше ескалатор вход а само изходвиждайки ме ,че чакам с количката някой да ми помогне двама полицаи излизащи с ескалатора се върнаха ,взеха количката и я свалиха даже без моя помощмного се зарадвах и им благодарих,но не всички западняци са такива
131
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема е защо е забранено минаването по моста . Иначе наистина в БГ картинката полицай да помага е странна за разлика от много нормални държави . Все пак са 3 пъти повече от армията . Трябва да има някаква полза и от тях .
130
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DimitrinaСвалил е количката,без изобщо да е длъжен, и вие пишете"помощ" в кавички.Ако за вас това не е помощ,не знам кое би било.
129
19
 
23
 
! Отговори
Катя преди 6 години
Много съм изненадана от реакцията на майката, която омаловажава постъпката на полицая. Полицая е на пост и не е длъжен да разнася детски колички на капризни булки, това не е извънредна ситуация .Ако стане нещо на мястото, което трябва да охранява и колегите му не успеят да предотвратят случващото се, много ми е интересно какво наказание ще му наложат и как ще го защити шляещата се майка. Браво на полицая!
128
10
 
18
 
! Отговори
Едвард Сакалян преди 6 години
Тая *** неблагодарна , че и има сурат да пише срещу полицая! Юристка била! Знае ли , че момчето може и да го накажат за напускане на поста?! Ей на такива нагли "кифли" никаква помощ!
127
7
 
23
 
! Отговори
Dimitrina преди 6 години
Дали разбрахте, че не става въпрос дали е благодарна или не? Жената от снимката само изяснява ситуацията около "помощта" на полицая. И на мен ми се иска да ИМА НАДЕЖДА, но, за съжаление нещата продължават да са т.нар. БАЛКАНСКИ СИНДРОМ. Някои мъже смятат, че колкото по-грубо и агресивно се държат с една жена, толкова по-мъжкари изглеждат. Тези не са били агресивни. На работа са, все пак...Но то мрънкане е било, че му е нарушила спокойствието тази.. Питам се: Толкова ли ви е трудно да сте учтиви?
126
7
 
25
 
! Отговори
До всички майки преди 6 години
И аз съм майка, но не очаквам някой да ми помага с количката. И понеже съм 50 кг си избрах количка, която тежи 5.5 кг, а не някакъв туч. Мога да я вдигна заедно с детето и да я сваля в подлеза. Много често обаче мъже ми предлагат помощ, за което им благодаря.
125
24
 
28
 
! Отговори
аре преди 6 години
Каквито и пререкания да е имало, на снимката се вижда, че полицая носи количката. Така, че в крайна сметка е помогнал. Но от разказа на майката разбрах едно - че е неблагодарна. Тя явно не знае, че никой не й е длъжен за нищо., Освен мъжа й че му е родила дете. Но не го виждам да й носи количката. Така че не знам защо си мисли, че трябва всеки да й помага, когато й е кеф? Пък и тя да е неблагодарна!