Предаде се! Мъжът, блъснал дете с колелото си

Притеснил се за сигурността си и не останал на мястото
11 май 2018 08:55, Елка Василева
200
Предаде се! Мъжът, блъснал дете с колелото си
Кадър: Bulgaria ON AIR

Младият мъжът, който блъсна с колелото си дете в столичния Южен парк и избяга, се е предал късно снощи в полицията, съобщи БНР.

Той е отишъл с адвокат в столичното 4 РПУ.

Още по темата

Мъжът се казва Борислав Миланов и е на 24 години.

Той е обяснил е, че не е останал на място след инцидента с детето, защото се е притеснил за сигурността си.

Момиченцето е със счупен крак и други наранявания по тялото и е прието в "Пирогов".

Миланов е задържан за 24 часа. Предстои пълно разследване по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Счупен крак - средна до тежка телесна повреда, честита присъда!А свидетелство за съдимост, дето го искат навсякъде, да е украсено с "осъждан" е просто прелест ...
24
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина огромна грешка се направи с тези велосипедисти по големите градове. С неравномерен ход по платното за движение и висока скорост, в условия на прекалено много спряни автомобили и още повече в движение, те използват малкото свободно място за пешеходците и се превръщат в живи камикадзета. Трябваше да се изградят велоалеи в междуградски условия, успоредно на шосетата, където тези хора могат да карат на спокойствие и да имат пълни права върху лентата за движение.
23
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо правим национален панаир от един обикновен битов инцидент?? Защото сме идиотска_ и първосигнална държава. Правилно е направил младежът. Иначе първосигналните идиоти_ наоколо щяха да го пратят и него в болницата! И защо полицията го издирва?? Това е парк! За какво нарушение? По кой параграф? Ако семейството има претенции...има си съдебни органи. За момиченцето...медицински такива. И апелирам към майките и татковците да си пазят по принцип децата, това си е тяхно задължение!
22
10
 
27
 
! Отговори
До 22 преди 6 години
Казваш, че като си изведеш детето в парка, трябва да се чувстваш като на бойно поле, да се придвижаш с детето с прибежки и залягания зад някое укритие - кошче, пейка или нещо друго, защото хахавите велосипедисти са царете на парка. Що не си ....
21
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОСЛУШВАЛ СЕ ЕУ, ЗА ДА РАЗБЕРЕ КАКВО СЕ ЗНАЕ.ЩОМ Е ВИДЯЛ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА , ЧЕ СА ГО ЗАСНЕЛИ И Е ОТИШЪЛ В ПОЛИЦИЯТА.
20
0
 
13
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
По владеенето на езика си ще ги познаете.Който е с "претенция за интелигенция",трябва да е с познания по правопис и красноречие .
19
12
 
19
 
! Отговори
+++ преди 6 години
Мястото на велосипедистите е на улиците, а не сред пешеходците по тротоарите и алеите на парковете. На улиците и то без някакви специални велоалеи, каквито прави Фандъкова и дозадръсти София. В паркове и по тротоари може да карат само децата, На децата мястото не е на улицата, а на тротоара и в парка. Карането на велосипед от възрастен по тротоар или в парк сред много хора, трябва да се третира като опит за убийство.
18
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вината е у колоездача обаче факта че има колоездачи каращи бързо, които понякога са и деца които пък още по-малко си дават сметка за такива опсности, трябва да се отчита от родителите и да следят за такива неща, защото факта че не си виновен не ти помага много след като си станал потърпевш. разбира се и най-внимателния родител не е 100% застрахован че няма да се разсее за момент, но това е положението...А и още нещо някой да е правил забележка някога на такива?
17
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В нормалните държави има кучешки паркове,София е на първо място във Вселената по кучешки лaйна на любимци по тротоари и градинки, но на Фъндъчката не и дреме.Ние не сме държава, а територия,затова ще му се размине на велосипедиста.
16
16
 
34
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Отдавна твърдя, че велосипедите в по-големите населени места трябва да се забранят, но май хората още не разбират какви диваци са велосипедистите. Всеки ден срещам по няколко като този по тротоарите в Центъра на София. летят срещу теб или те подминават на милиметри, а МВР никакво го няма, отново. Пресичам на пешеходна пътека, оня си лети и минава през теб без да спира. Колите спират, но велосипедиста не спира. Те какво искат, всеки човек да си носи бухахалка, за да се пази от велосипедистите ли?
15
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо полицията пише целите му имена вместо само инициали? Защото не е представител на етнос? Това не е ли жива дискриминация?
14
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълния член е отживелица не допринася за нищо, то е все като да кажеш шестнайсет или шестнадесет, а иначе по принци правилото за него е когато съществителното извършва действието да се пише с пълен член...
13
0
 
37
 
! Отговори
Бе преди 6 години
големи наивници, голямо нещо! Предал се е защото с воя, който се вдигна в социалните мрежи и качените снимки, плюс излъчените репортажи по национални ТВ-та, беше въпрос на време да го хванат. Иначе щеше да се предаде, дето се вика когато цъфнат налъмите!
12
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено, че ще се уплаши. Най-вероятно е очаквал детето да скочи, да го догони и да го пребие от бой....Иначе е водач на ППС, причинил средна телесна повреда и избягал от местопроизшествието без да окаже помощ.
11
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 9 Ако напише без пълен член не се ли разбира?
10
3
 
6
 
! Отговори
Коко преди 6 години
до 10Правилно, в началото на изречението, съществителните се пишат с пълен член.
9
13
 
62
 
! Отговори
До Burzum преди 6 години
Майката може да прави каквото си иска - това е парк няма автомобили, а колелетата трябва да се бутат. Нормално е да изведеш детето и да го оставиш да се разхожда спокойно без да се тревожиш че неандерталец може да го удари. Изобщо - парковете трявба да са за нормалните хора отишли да се разхождат. Не за бесни велосипедисти, кучелюбци и прочие. Това е другия проблем - пуснал си *** 40-50 кг куче да тича из парка. Като му кажеш прибери си мастията - ама то добричко било. Съобразявайте се малко
8
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше шофьор щеше да го отнесе и за неоказване на помощ, и за бягство от местопройзшествието, но велосипедиста е едно осбенно животно, което иска винаги да го таксуват по по-изгодния за него начин. По бул. "Витоша" - на всеки ъгъл по дво забранителни знака, но велосипедите си летят. Но не посягаъте на правата им - вой до небесата.
7
2
 
25
 
! Отговори
Кой ли му вярва... преди 6 години
От какво се е изплашил-че майката ще го набие? Ами да беше се обадил на 112 и да иска закрила веднага!
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пише се паркЪТ с пълен член!