Нощи на пл. "Македония" – полицията приятелски си бъбри с травестити!

Общинар излезе с камера, пита кога СДВР ще намери решение
Обновена: 5 дек 2018 14:25 | 5 дек 2018 14:15,
107

Снимка: Николай Николов

Приятелско бъбрене между травестити и полицаи на бул. "Христо Ботев". Това заснел общинският съветник от БСП Николай Николов, след като миналата седмица обеща, че ще следи случващото се на пл. "Македония".

Тогава той се закани, че докато не бъде организирана среща между Столичната община и СДВР за проблемите в района на пл. "Македония" и бул. "Христо Ботев" той всяка вечер ще заснема случващото се и ще качва снимките в социалните мрежи. Такава среща му беше обещана в отговор на инициираната от него подписка срещу травеститите и хамалите, в която над 1000 граждани поставиха подписите си.

Още по темата

"Още през първата нощ акцията ми даде нужния снимков материал, който потвърди безпомощността на институциите", обяснява общинарят.

"В петък, 30 ноември, към 23:30 часа на бул. "Христо Ботев" се появиха двама травестита. 15 минути по-късно при тях спря полицейска кола и след кратък разговор между травеститите и представителите на полицията, патрулната кола си тръгна", обяснява Николов.

Той следил случващото се и обяснява, че двамата травестити изчезвали по пресечните улици, а по-късно се появявали, придружени от мъже. Заговаряли минаващите граждани.

"Видимо от снимките е присъствието на проституиращи и СДВР знае за тях, което опровергава твърдението на г-н Антон Златанов. Той ми беше казал в Комисията по обществен ред и сигурност, че от месеци нямало травестити на това място. Очевидно е и бездействието на полицията, чиито представители дойдоха, видяха ги, поговориха си с тях и си тръгнаха, оставяйки ги да извършват услугите си и да притесняват гражданите", възмутен е червеният общинар.

Той пита какво трябва да се случи, за да бъдат предприети мерки срещу случващото се в центъра на София.

"Очевидно е какво вършат тези хора, направил съм над 150 снимки още първата вечер, които съм готов да предоставя и на СО, и на СДВР, има гражданско недоволство, изразено в над 1000 подписа, поставял съм въпроса и в Комисията по обществен ред и сигурност, и в залата на Столичен общински съвет, където лично кметът Фандъкова пое ангажимент да търсим заедно със СДВР решение", казва Николай Николов.

"Тази безпомощност или нежелание на управляващите да се борят с беззаконието, а може би и двете, правят София най-несигурната столица в Европейския съюз", завършва песимистично общинарят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
9
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 5 години
АМИ ,НЕМА ЛОШО ,БЕ....И ТРАВЕСТИТИТЕ И ХОМОСОЦИАЛИСТИТЕ СА ДЪЛБОКО УВРЕДЕНИ ХОРА ...ЗАЩО ТРЕБВА ДА ГИ МРАЗИМ??!!ДРУГ Е ВЪПРОСА НАПРИМЕР---С РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ И КОМУНИСТИ!!
34
14
 
9
 
! Отговори
Korean soup преди 5 години
Не знаех, че е забранено мъж да се облича в женски дрехи!!! Ами че тези двамата може да се връщат от или да отиват на карнавално коледно парти, бе г-н Съветник. Или може би е забранено мъж в женски дрехи да прави секс?!? Докато не ги хванете на калъп с парите на нощното шкафче, само ще изгорите бензина на патрулката.
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много са далече от СДВР.Няма как полицията да ги контролира
32
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обменят опит
31
6
 
0
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Нахранете хората със социалистическа или герберска идеология бе селяни прости!!!???Така е лесно, бой и забрана какво ще решат???О.акахте са некадърни селяни прости!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!
30
2
 
22
 
! Отговори
Stiga gluposti преди 5 години
Нинова , вземи мерки с този чиляк - Николай Николов , само Травестити и *** са му в главата , явно има фетиш или фобия .
29
10
 
8
 
! Отговори
kukla преди 5 години
Ами и да си говорят това си е напълно нормално. Травестити или не, те са си хора като всеки друг. След като сме се хванали с евроатлантическите държави трябва да свикваме с голотии, простотии. В някои западни градове са много по-напред с материала. Почти или съвсем голи се разкарват по централните улици и площади, играят секси-сценки, като например садо-мазохизъм на живо. Хората се разхождат, даже се събриат тълпи от зяпачи, деца също може да гледат. Така е в Берлин, Сан Франциско и другаде
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стъмва се рано, студено е... Полицаите са се почувствали самотни... Обикновена човешка история...
27
8
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Травеститите и те са хора, нали трябва да си изкарват прехраната и те!!!И те трябва да сложат в стомаха нещичко, трябва и да останат пари и за духовна храна!!!Всеки иска да живее бе селяни прости, травеститите и те са хора, като вас!!!Човеците са малко селяни прости, сега има двадесет седем вида социални и полови различия, но няма човеци!!!А как се нарича човек, който се е клел в комучистическата партия -майка , а после слага премяната на репресиран антикомунист демократ??Лео Баладар!ЦРУ!!!
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията има заповед от уплавляващата хунта да бие и тормози обикновения данъкопланец а да толерира и поощрява всякаква ненормална *** като престъпници,наркомани,изввратеняци,убийци,мутри и т.н.!
25
5
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
До Анонимена има ли доказана проституция в случая или единственно предполагаема такава?до като всичко е само съмнения те няма причина да бъдат забранявани като присъствие на което и да е общественно място ако общинаря е толкова загрижен за действия по незаконна проституция защо не отразява и други такива а само напада по лични подозрения посочените?тук няма никакво нарушение и съответно предлагам на тоя който ги снима да докаже нередност или да се заема с важни дела а не с воаиорство
24
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно тези проституиращи травестити им дават пари!
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да разбера полицаите що за хора са? Говорят си през прозореца, в студа. Да ги поканят в патрулката на топличко,да си сгреят ръчичките,да се поотпуснат.
22
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да му друснат сега едно дело за дискриминация - няма нищо незаконно, което да се вижда в случая освен насаждане на омраза и дискриминация към някакви объркани умствено хорица. Смешна работа, но от БСП толкова - прах в очите и нищо смислено
21
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто ченгесарите са си уговаряли каква ще е "таксата."от дейността на траверситите!
20
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е монтаж, БСПенделът не получава Зекс на аванта от траверсите и сега им прави сечено!
19
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Топ драмите на БГ са много повече. Та тия травестити вече не ни правят впечатление.
18
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко не се ли е отбил и той
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Топ драмата на България е, че имало двама проскубани травестита на Македония....
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми естествено, че ще си бъбри приятелски. Полицията прибира % от оборота.