Калина – удушена, насилвана... А приятелят й искал да се убие с въздушна пушка!

Живеели заедно от 4 месеца в кв. "Банишора", не са се карали
Обновена: 17 яну 2019 10:36 | 17 яну 2019 09:15,
146

Снимка: Булфото

Убитата в столичния кв. "Банишора" 25-годишна жена вероятно е била насилвана. Спешните медици казват, че тя е била убита по особено жесток начин. Продължава разследването на убийството.

Убитата Калина е имала множество травми. За нейното убийство е задържан приятелят й Васил.

Двамата живеели заедно от около 4 месеца, но според съседите им не са се карали. Няма и подавани сигнали за домашно насилие.

Още по темата

Задържаният твърдял пред полицията, че не помни нищо. Пил е успокоителни, след което направил опит да се самоубие с въздушна пушка, но има само драскотина.

В момента той е настанен в "Пирогов" в стабилно състояние, съобщи Нова тв.

След като убил приятелката си, 23-годишният мъж написал съобщение на баща си, че се е скарал с нея, тя паднала и посиняла. Написал му и, че възнамерява да се самоубие. Именно бащата подава сигнал на 112.

Все още се изясняват мотивите за престъплението. Калина е била счетоводител, а Васил – готвач. Двамата са били сноубордисти.

От полицията предполагат, че убийството е станало след скандал между двамата.

По първоначални данни 25-годишната жена и 23-годишният мъж живеели на семейни начала, но близките им не знаели да имат проблеми.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И оня, дето застреля жена си детето си, нещо не успя сам да се застреля! Само се одраска смешника! И при всеки : " Нищо не помня!", което после се сменя в " Не бях аз! Друг го е направил!"..... Позната, изтъркана история, която до седмица е забравена!
41
6
 
93
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Егати ревнивия ***! Колко такива млади жени си отидоха вече по особено жесток начин, заради примитивизма на подобни индивиди от мъжки пол... Ужас! Погледнато реално, всяко подобно убийство на жена, следва да се разглежда, като двойно убийство, защото младата жена е и потенциална майка, а някои от тях са и настоящи майки! Такива изверги не заслужават да са се раждали въобще! И с това "на семейни начала" ей, го до къде го издокараха!
40
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гoшу 36Първо, имам позната дето с полиция го изгони от дома си. Оказа се с "жълта" книжка. Нищо не можеш да му направиш реално. Питай адвокати. И какво като има ограничителна заповед? То и този дето свитна в заведението посред бял ден жена си имаше ограничителна заповед. Повтарям ти. Тя е имала избор. Такива си търсят. Бившата ми като се разведохме, голямата й любов я правеше цялата в кръв. Оплакваше се в полицията и още неизсъхнало мастилото беж при него. Сега той уби човек.
39
4
 
23
 
! Отговори
Калоян преди 5 години
Жалко! Българин убива българин. Очевадно е, че тези престъпления, нямат етнос. Бог да я прости.
38
47
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наркомански драми не ме интересуват, тази Калина каквото е търсила, това си е получила, ако имаше акъл и се беше хванала с нормално момче, сега щеше да е жива и здрава. Очевидно и двамата са били наркомани.
37
5
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените не са собственост на мъжете, нито вещи, нито предмети , нито робини! Миналата година бяха 29 жените жертви... Дано тази година няма повече такива случаи.
36
9
 
39
 
! Отговори
Високопланинскитапир преди 5 години
Ще търсите Белене и казармата...
35
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чувството за собственост към ближния е силно развита и сред животните, но то се проявява по-скоро за защита, а не за убийство на близък.В това отношение такива скотове не могат да се причислят дори към животните, защото ще е обида за тях !
34
3
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пил е успокоителни, след което направил опит да се самоубие с въздушна пушка, но има само драскотина.-----------------------------------------Страхливец като повечето насилници на жени. въобще не е опитвал да се самоубие
33
25
 
25
 
! Отговори
До Гошу преди 5 години
Имам позната, дето сега я свалям с такава ограничителна срещу бившия си мъж.Не се занимавай брат! 100% и тя не е читава, щом се е стигнало до там. Ще съжаляваш някога.
32
10
 
58
 
! Отговори
Унуфри преди 5 години
Обикновенно мъжа се влюбва до видиотяване в първата жена с която прави редовен секс. Ако същевременно мъжа е без никакъв социален опит, нисък интелект и образование, ако е с критично ниско ниво на волеви задръжки е способен на налудно поведение, провокирано от наглед безобидна ситуация. Употребата на психоактивни вещества е силно стимулиращо такова поведение.
31
13
 
54
 
! Отговори
Ивана преди 5 години
Такъв си го е избрала. Аз стоя далече от побойници, големите мъже и комплексари. И от родителите си един шамар не съм видяла. И ако някой мъж посмее да ме бие, не само, че ще го оставя, но ще кажа и на родителите ми и България ще му се стори тясна.
30
8
 
28
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 32Ами щом апартамента е бил нейн, тогава сменя през деня патрона, докато оня е на бачкане, събира му куфарите и пред вратата. Като почне да блъска и крещи, викаш полиция и онези, дето защитават малтретирани жени и нека се обяснява после. Изкарваш си и ограничителна заповед. Имам позната, дето сега я свалям с такава ограничителна срещу бившия си мъж.
29
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е успял, защото е свършил въздухът. Това е основен недостатък на въздушните пушки.
28
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не прилича много на наркоман, по-скоро е просто комплексар. Скарали са се за някоя глупост, тя му е казала, че ще го зареже и той е превъртял играта, защото знае, че трудно ще намери друга като нея.
27
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
..след което направил опит да се самоубие с въздушна пушка, но има само драскотина..А къде е драскотината? На крака?Дано съда не се подведе по това твърдение, целящо този акт да се препише като резултат от някакъв вид разкаяние.
26
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуПърво, е в жилището на родителите й. Второ, на лицето му е изписано, че е невръстеник. Трето, тя е същия тип по излъчване като Яна, убитата в Борисовата градина. Има жени дето умират за криминално проявени и лабилни типове. Нито приятели, нито роднини могат да ги вразумат. Не е като да попаднеш на грешното място, в грешен момент. Имала е избор! Нагледал съм се на такива ситуации и резултатите от тях. Ген и семейно възпитание.
25
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До бгДо 28ПОДКРЕПЯМ! ТОВА Е РЕАЛНОСТТА! Ти правиш комплимент за нещо ТАЯ отсреща мисли, че я обиждаш. Псуваш я ТАЯ почва да те ХАРЕСВА. БОЛНИ МАЛУМНОИЗВРАТЕНИ МОЗЪЦИ ДАЖЕ ЛИПСВАТ
24
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе от страх и несигурност пиели. Горките те. Пороците винаги обичат чревоугодниците, егоистите, нарцистите.
23
26
 
57
 
! Отговори
бг преди 5 години
Само 1 % от мъжете са насилници, докато при жените е 99%. Разликата е, че жените проявяват насилието по-рафинирано и предимно вербално. Не ми се мисли, какво би станало ако жените бяха физически по-силни.Аз лино, през живота си нето съм посягал, нито нагрубявал жена, докато всички жени с които съм общувал по-продължително са си позволявали да ми крещят и да използват по мой адрес вулгарни епитети.