Калина – удушена, насилвана... А приятелят й искал да се убие с въздушна пушка!

Живеели заедно от 4 месеца в кв. "Банишора", не са се карали
Обновена: 17 яну 2019 10:36 | 17 яну 2019 09:15,
146

Снимка: Булфото

Убитата в столичния кв. "Банишора" 25-годишна жена вероятно е била насилвана. Спешните медици казват, че тя е била убита по особено жесток начин. Продължава разследването на убийството.

Убитата Калина е имала множество травми. За нейното убийство е задържан приятелят й Васил.

Двамата живеели заедно от около 4 месеца, но според съседите им не са се карали. Няма и подавани сигнали за домашно насилие.

Още по темата

Задържаният твърдял пред полицията, че не помни нищо. Пил е успокоителни, след което направил опит да се самоубие с въздушна пушка, но има само драскотина.

В момента той е настанен в "Пирогов" в стабилно състояние, съобщи Нова тв.

След като убил приятелката си, 23-годишният мъж написал съобщение на баща си, че се е скарал с нея, тя паднала и посиняла. Написал му и, че възнамерява да се самоубие. Именно бащата подава сигнал на 112.

Все още се изясняват мотивите за престъплението. Калина е била счетоводител, а Васил – готвач. Двамата са били сноубордисти.

От полицията предполагат, че убийството е станало след скандал между двамата.

По първоначални данни 25-годишната жена и 23-годишният мъж живеели на семейни начала, но близките им не знаели да имат проблеми.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До всички "млади и красиви" надрусани жени и тези с купени дипломи като са били на колене. Ако искате Гошу от тука знайте, че по голяма кифла от вас това за мъж не отговаря
21
13
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че не е опитал да се самоубие с прашка, баси Ганьовеца.С прашката пораженията щяха да са повече.Българката не се защитава, когато я бият защото е възпитана че това е нормално отношение от мъж към жена му.Освен това ако тя го заколи защото той я души тя отива в затвора като превишила правото на неизбежна самозащита,нищо че тя е 40 кила а той 120.
20
5
 
55
 
! Отговори
Яна до психолог преди 5 години
Да, съгласна съм. Аз лично съм го преживяла това, когато на момичето не му се внушава самочувствие от дете, когато порасне често се свързва с неподходящи социално или дори интелектуално мъже, и се търпи неуважително отношение, често и насилие. От мъже, които осъзнават това неравенство интуитивно. Родителите си мислят, че като детето е нахранено, облечено и изучено това е достатъчно, но в добра самооценка пропускат..
19
1
 
22
 
! Отговори
Сайга 12 преди 5 години
Направил опит да се самоубие с въздушна пушка...Тарикат! Явно е била слабичка и той добре го е знаел. Иначе човек може да се самоубие като използва пневматично оръжие с повечето модели ПЦП-та, а от пружинните с ХАТСАН 125/135, ГАМО 1250 или МР-513М, но ще е трудничко понеже са дълги!
18
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
такива са сноубордистите-изперкали!А някои тичат по *** зимно време впланината!
17
16
 
102
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Един съвет към малдите и красиви жени. Ако решите да напуснете комплексирания си приятел булгаропитек, направете предварителна подготовка. Вземете си тайно квартира, изчакайте го да тръгне на работа и тогава си съберете багажа и без никакво предупреждение си тръгнете. Само така може да оцелеете. Защото *** докопа ли се до красива жена да му върже, значи вече е негова собственост до края или докато той реши да я изгони. Такива са реалностите в днешно време
16
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Елементарно УотсънБългаринът винаги е пиеел и това не е причината. Днес българинът дори пие по-малко от преди 30 години по чисто финансови причини.Причината за честите инциденти с внезапно насилие е съвсем друга и комплексна. Като се започне с липсата на нормално вазпитание и се стигне до стреса. Жестокостта е реакция на несигурността и страха. Българинът е уплашен от всичко, той е несигурен и заради това предразположен към насилие, често изненадващо самия него.
15
11
 
44
 
! Отговори
T преди 5 години
До ЯнаС тия ваши дипломки на килограм от "скъпи" универститетчета ставате само за берачи на марули и ягоди. Тарикатите ви продават по една хартийка без стойност и вие комплексираните панелни таласъми си мислите, че вече сте нещо различно от нулички.
14
23
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гето истории. Нормални за цял свят. Ниската обществена класа си има своя естествен подбор. Нищо интересно, нищо чудно. Ежедневие за всеки голям град. Неадекватна ценностна система, мързел, наркотици, ниско образование, допотопна "професия"- всичко е личен избор. Предизвестен финал.
13
4
 
25
 
! Отговори
До 8 Не лъжи,номер 2 преди 5 години
"Не убивай!" ближния е заповедта. Не усуквай. Животът е даден на човека, за да разполага с него. Всеки ден някой се самоубива - хвърлят се под влака (последния случай оня ден), скачат отвисоко. Но обществото не ги осъжда, нито човешките закони - само подтикването към самоубийство. Каквото на Небето, това и на Земята. Недей да лицемериш - ти как предпочиташ: някой да убие детето ти или този някой да си е сложил край на живота без да прави други зулуми наоколо?!
12
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак добре че не са имали детенце...
11
16
 
26
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 5 години
Българина не може да пие... Същевременно пиянството се героизира... Единственото решение е младите да спрат да пият и пушат, да взимат наркотици също, но това няма да се случи, защото непиещите биват отбягвани и трудно се социализират сред мнозинството пушачи и алкохолици.
10
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ревност най-вероятно. Но това въобще не оправдава убиеца. А изглежда много симпатично момче, има снимки. И момичето е било хубаво. Да не са пък нещо наркомани, какви са тия успокоителни да пиеш на тази възраст?
9
8
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако искате да живеете един що годе сносен живот забравете алкохола и наркотиците. Те започват да ви управляват и губите властта над самите себе си. Последиците са страшни.
8
15
 
45
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Поредната демократична история ,спрете с Тея западни филми ,пълни с насилие ,бе хора,бълвочите на Холивуд ви увреждат ;) !!!
7
40
 
24
 
! Отговори
психолог преди 5 години
До ЯнаВсички жени са тежко комплексирани по природа. Трагедиите стават, когато попаднат на комплексиран мъж. Той от своя страна е комплексиран най-често от собствената си майка. Толкова по въпроса !
6
3
 
73
 
! Отговори
чекист преди 5 години
Сега трябва да съчувстваме на изродa ли? Явно каращите по снега с една дъска, другата им хлопа у главите!
5
19
 
100
 
! Отговори
Яна преди 5 години
Момичето е красиво, образовано в скъп частен университет, той от провинцията, готвач.. Комплекси на мъжете убиват..
4
1
 
64
 
! Отговори
Бай Спиро преди 5 години
Голяма трагедия! Жалко, много жалко!
3
16
 
61
 
! Отговори
ГЕРБ преди 5 години
Градим България, видими резултати !