Кола помете тинейджъри до Герена в София

Пострадалите са на възраст между 15 и 17 години
Обновена: 7 май 2019 14:57 | 7 май 2019 14:47,
46
Кола помете тинейджъри до Герена в София
Снимка: Facebook

Кола блъсна четири деца, след което се преобърна в река в София.

Още по темата

Кола блъсна две деца до парк "Св. Троица" в София

Инцидентът станал в района на стадион "Георги Аспарухов" - на кръстовището на булевард "Владимир Вазов" и улица "Васил Кънчев". Сигналът е постъпил в 13:45 часа.

"Веднага сме изпратили три екипа, които са пристигнали на мястото за 8-9 минути. Децата се транспортират в "Пирогов", като едното от тях е с открита фрактура", каза говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ Катя Сунгарска пред Dir.bg.

По думите й, пострадалите са на възраст между 15 и 17 години.

След като е блъснал децата, шофьорът на джипа е изгубил управление и колата е паднала в Перловската река. Към момента няма информация дали водачът е пострадал. Според очевидци, той е минал на червено. След това се опитал да избегне удар с друг автомобил и помел тийнейджърите. 

Според свидетели най-много е пострадало момиче, което е имало рана на главата и счупени крайници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На това кръстовище преди да премина след зелен светлинен сигнал броя до 5...научих го от личен опит и разказите за инцидентите на дългогодишни шофьори....
34
9
 
1
 
! Отговори
65 преди 5 години
Току_що по тв Европа,казаха ,че децата са живи ,със сравнително леки травми.Само едно е със счупен таз.Пишете и блеете като овцИ.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам ,защо коментарът ми бе премахнат ,но аз отново ще напиша ,отговор на коментар до 11 ....Червена Гордост ли си ,не знам какъв си ,но това ако е твоето дете ,майка ,баба ,дядо ,брат сестра ,баща и т.н....надали пак така ще пишеш ....А ,ти иначе се пази ,около Орлов мост ,че току виж ,някой връхлети върху теб и може се споминеш ти .... И кво пък толкова ,едно прасе (люляк ) по -малко ,да грухти 😉 P.S..- Дано ,сега Прокуратурата се съзира по -бързичко и този да няма книжка Вовеки ...
32
1
 
8
 
! Отговори
Moghul преди 5 години
*** не разбра, че скъпата кола не му дава право да минава на червено, да притиска останалите и въобще да не спазва никакви правила. ВГермания, че даваш ненужна газ или за най малките корекции колата се конфискува и от флобите ти се завива свят.
31
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да помага на децата! Не съм чувал да има толкова много пътно-транспортни произшествия в друга държава от ЕС. Пълен български селияндуризъм!
30
10
 
4
 
! Отговори
СБА преди 5 години
Колата е била много стара най вероятно дизел и шофьор над 60 години.
29
6
 
7
 
! Отговори
До 27 преди 5 години
Да, те политци за карали колата. Не знам дали е Тикволандия ,но такива глупости може да напише само човек с тиква на рамената /и то куха/ Вие съвсем изперкахте бе пубере,скоро и за лошото време очаквам такива като теб ,да търсят вината в политиците.
28
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега минах оттам автомобила е най новата Ц-класа! Това е супер кола, как ги правят тези катастрофи!?
27
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милите деца ....
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Народ на Тикволандия не краде и не лъже масово, по природа. Просто не случил на политици, дето сам си ги избира за да го оправят. Само, че последната дума има и друго значение.
25
2
 
14
 
! Отговори
HELL преди 5 години
До Анонимен 24"Абе всичко се случва бе хора,може инфаркт да е получил човека." - вашето цитиране"Според очевидци, той е минал на червено. След това се опитал да избегне удар с друг автомобил и помел тийнейджърите." - тяхното цитиранеКЪДЕ Е Ш..........Н-т-А ЛОГИКА????????????
24
2
 
25
 
! Отговори
Tolio преди 5 години
Стига с това забравяне на колана,умишлено не се слагат коланите от простотия и криворазбран протест срещу системата.Аз лично още с качването слагам колана и нито мо пречи нито ми стяга.А повечето коли имат дневни светлини и които нямат могат да сложат по-евтино е от глоба или оставане с изтощен акумулатор,но не по -добре да си ходим като газари и куките да го д***хат.
23
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе всичко се случва бе хора,може инфаркт да е получил човека.Пак добре,че няма загинал.Не бързайте с критиката преди да се изясни какъв е случая.Вярно е,че повечето са блейки или гъзари,но и други опции има.
22
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато книжките се раздават от ДАИ в насипно състояние не на килограм, а на тон така ще е!Къцо, кьораво и сакато кара кола!
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 17така е, но в почти безкрайните възможностите на моженето, освен медицинските, не е редно да се пропускат и по-тривиални опции като: писане/говорене/ровене из ГеСееМ-чето, ровене в жабката/радиото, зяпане в друга посока поради ред причини, изтървана цигарка/запалка и още, и още...
20
4
 
19
 
! Отговори
анализатор преди 5 години
От утре почват нови проерки на КАТ, свързани с коланите и фаровете. Има ли някой на който да не му е ясно, че акцията е с цел събиране на пари? Колко катастрофи има от началото на годината, причинени от това, че не са светнати фаровете? А колко катастрофи има в следствие на "опасно каране" ?Не е ли ясно, че именно към ткъв вид управление трябва да се ориентират, милите катаджии, а не да наказват чичацидето са си забравили коланите и фаровете?!Да, драги ми сънародници, не чакайте правда!
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до бай кольоНе лъжи децата не се печелят никакви минути на извънградско.Печелят само цветарите и продаващите жито и ковчези.Една цигара време печалба ли е?
18
1
 
79
 
! Отговори
bai kolio преди 5 години
Навремето и аз се пънех да карам по-бързо като си мислех, че пестя много. И след като превъзмогнах тази моя простотия, осъзнах че всъщност бързайки нищо не печеля. Ако бързам извънградско с риска за моя и чуждия живот се печелят някакви минути. В града нищо не се печели. Един светофар да минеш на ръба, то на следващия си на червено. Хора спазвайте си правилата, и всички ще сме живи и щастливи. Превъзмогнете простотията. Щом аз успях, всички могат. Живота е най-ценен - не го унищожавайте.
17
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредният мъжкар.
16
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато няма данни не се знае.Може да му е прилошало на шофьора.Какви са тези коментари без да има факти?!