Синя зона в София: Знаци няма, скоби на колите слагат!

Пуснаха след едногодишен ремонт ул. "Иван Вазов"
10 авг 2019 12:40, Александър Попов
35

Снимка: Булфото

След дълъг ремонт, продължил над една година, отвориха за движение ул. "Иван Вазов" в столицата.

Автомобили преминават по цялото протежение на улицата от бул. "Васил Левски" до ул. "Раковски", а служители на Центъра за градска мобилност веднага започнаха да поставят скоби на спрелите коли.

Знаците указващи, че улицата е в обхвата на "Синя зона" обаче липсват, съобщават от Булфото.

На техен въпрос - откъде водача може да знае, че улицата е с платено почасово паркиране им е било обяснено, че такъв има в началото откъм "Васил Левски".

Проблемът е обаче за шофьорите, които завиват откъм "Шишман", защото там необходимите табели липсват.

Служителите на ЦГМ започнали да звънят по телефоните и 10 минути по-късно премахнали поставените скоби на паркиралите автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
5
 
! Отговори
Да си кажем честно преди 4 години
Колкото и да се чешем езиците, на всички е ясно, че тези хора са знаели, че са на зона, но пробват дали ще мине номерът. Ето, че е минал. Щом ги прави щастливи - честито. От друга страна само като си помисли човек, че наскоро от Общината решиха да разтрогнат договора за посредник в СМС-ите между ЦГМ и операторите, от които въпросният посредник прибира 10% за нищо (а това не е малка сума) чак те е яд да го пуснеш тоя СМС.
28
8
 
6
 
! Отговори
Коки преди 4 години
Какво значи - знаци няма, целият център е зона и това е добре известно.
27
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай *** най-мрази да плаща. А пък Бай *** от село - още повече.
26
24
 
12
 
! Отговори
Тъй А преди 4 години
Да им слагат скобите,кво се правят,че не знаят .Това е идеален център и е ясно,че престоя не е безплатен.Айде стига с тия знаци нямало ги.
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За всяка скоба си има виявица или оксижен, работи безотказно, плаща глобите за секунди...
24
9
 
16
 
! Отговори
Краси преди 4 години
Не сравнявай ЕС и РБ!Там няма комунисти русофили,а тук е пълно !
23
6
 
15
 
! Отговори
ivan4o преди 4 години
made - in BULGARIA - dobre dosli v stranata na -absyrdite i prestapnicite ........znaci -nema -no skobi da ograbat na xorata parite imat
22
38
 
18
 
! Отговори
пена преди 4 години
Писна ми от селяци които си мислят, че общината им е длъжна да им намира паркоместа за таратайките. Ако нямате пари за паркинг се возете в градския!
21
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 9"Тука поне все още можеш да се разхождаш по улицата, без да те yтpeпе някой кореняк германец, англичанин или французин."Да ама шведи могат да те ритат за без пари или австрийци да те боксират до падане на зъбите и.т.н. Сигурно си още на Територията щото чувството ти за за реалност, а и умствения ти багаж някак липсват!Стой си в България и не давай съвети, там не е твоята сила! Избирай си ББ и бедней - умствено и физически!
20
13
 
42
 
! Отговори
Hex преди 4 години
Ама верно тия дето поставят скоби са най тъпите създания на света.
19
6
 
27
 
! Отговори
Джендю преди 4 години
до Haus MDАми другите посетители идващи извън София или страната...???!Те какво да правят? Много си........Ти си знаеш
18
3
 
11
 
! Отговори
Джендю до избирател преди 4 години
Каква магистрала бе, ананамжи?! Къде я видя..?!
17
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пишете жалби и съдете общината, друга оправия няма, фирмата дето слага скобите и вдигат колите са на бонуси и хич не им пука.
16
7
 
29
 
! Отговори
избирател преди 4 години
И защо трябва да има само една табела някъде си?!Скоро се замислих на нашата така наречена магистрала.По Европа,която познавам изключително добре,след всеки пътен възел има табели за ограничението в дадения участък или дадената магистрала.Е в България няма или поне аз не видях .
15
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"По улиците може да те утрепе някой, ама ако си в ....Русия!Гледай you tube и ще ти се изправи косата какво става по руските пътища!Ако колите ги караха маймуни, гледката щеше да е далеч по-добра!"Мислиш, че другаде е по-различно ли? Там просто са задължителни камерите за всички и за това има много клипове. Аре и дано не съм ти изял надника
14
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 9По улиците може да те утрепе някой, ама ако си в ....Русия!Гледай you tube и ще ти се изправи косата какво става по руските пътища!Ако колите ги караха маймуни, гледката щеше да е далеч по-добра!
13
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6 Ти на какъв се правиш и откъде идваш? Ясно е предназначението на синята зона. Тези за които е предназначена ги улесняваНадявам се скоро и моя квартал да стане поне зелена. Колите които нямат работа - вън!
12
2
 
24
 
! Отговори
До батман преди 4 години
Съседната улица, може да се пада в широк център и да е зелена зона.
11
2
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В съда няма такова нещо "това се знае", щото е написано в някой си форум. Всички знаци важат до първото кръстовище и ако след него няма знак, значи няма и зона. Очевидно и тия в ЦГМ го знаят, щом веднага са махнали скобите.
10
1
 
56
 
! Отговори
alf преди 4 години
Сваляйте си ги сами. Спада се малко гумата завиваш до край волана и дърпаш да изкочи от едната страна после завиваш на другата и дърпаш и е готово