Момче и момиче загинаха при катастрофа с мотор в София

Инцидентът е станал на бул. "България" тази сутрин
3 сеп 2019 09:55,
68
Момче и момиче загинаха при катастрофа с мотор в София
Снимка: pixaBay

Двама души загинаха при тежка катастрофа с мотор рано тази сутрин в София.

Инцидентът е станал около 4:00 часа сутринта на столичния бул. „България“, когато водач на мотор се ударил в мантинелата.

Момиче, което се е возило на мотора, е загинало на място. Самият водач е починал по-късно в болница.

Разследват се причините за инцидента. Най-вероятно става дума за превишена скорост, предаде БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: моторкатастрофабул
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До пфуНе си сигурен за невинността на жената. Цитат от фейсбук. "Карах те с 200". А тя: "не, беше с 280". Лика прилика са си били. В 3 през ноща да гонят по софийските улици неправоспособни, при 6 месечно бебе. Просто *** няма такава стойност на скалата си.
60
1
 
48
 
! Отговори
пфу преди 4 години
Честно казано за този донор изобщо не ми е жал. Каквото е търсил, е намерил. Никой не е давал газ вместо него, той сам е избрал да го направи. Жал ми е за жена му и детето, които не са виновни, че този е бил с празна глава. Добре, че не е утрепал и някой невинен. Иначе реват "Пазете моториста", ама от кого, от самия него най вероятно. Няма как да караш със скорост над определената и после да ревеш и призоваваш мотористите да бъдат пазени. Да се научат да карат по правилата.
59
1
 
45
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
Тежко им и горко на децата и бабите.
58
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИвоИвчо, вместо пари за мотор и гориво да бяха отделили пари за застраховки" живот". Сега събирайте пари! Не ги съжалявам. След тяхна безумна маневра, ако им свирнеш или присветнеш получаваш ругарни или среден пръст. Пълно е с родители с акъла на първокласник. Сега, освен за нашите деца, ще ни принудят да отделяме и за техните. На хубав, сух, прав път с ограничение 70, да се изтрескаш така .... В 4 нощес, преди работен ден.... Родители?
57
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИвоПрави си, човек, но това, което са направили е безотговорно. Да почиват в мир, съчувствие и съболезнования за близките им, но въпреки това , тази двойка е направила НАРУШЕНИЕ, за което са платили с живота им! Тяхната неразумна постъпка, неспазването им на българските закони и правила за безопасно движение по пътищата, високата скорост, тяхното безумие и гъ.за.рия им коства живота . Още по- лошото е, че те с тази НЕРАЗУМНА постъпка са оставили трите им деца сираци!
56
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИвоИ като са знаели много добре, че те като двойка на семейни начала ИМАТ ДЕЦА, защо са направили това? ЗАЩО СА РЕШИЛИ сами (никой насила не ги е накарал) да карат рано сутрин мотор и да поставят своя и на другите хора животи в опасност?И като имат деца, защо НЕ са при децата си, а карат мотор? Никой не ги е блъснал, те самите са се блъснали в мантинелата. Тяхната гъ.за.рия им коствала техния живот, както и това, че са оставили трите им деца кръгли сирачета. Безотговорни хора и родители!
55
0
 
40
 
! Отговори
Иво преди 4 години
До АнонименБрато, ако очакваш да съм им адвокат, забрави.Колкото ти не го одобряваш това, толкова и аз. Просто споделям какво е положението, колко трагични последици могат да имат такива безразсъдни и незрели решения, и как аз, като моторист не подкрепям и не разбирам останалите любители на тоя екстремен спорт в избора им.
54
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИвоИ като са знаели много добре, че тяази двойка има ДЕЦА, защо са напраивли това? ЗАЩО СА РЕШИЛИ сами (никой насила не ги е накарал) да карат рано сутрин мотор и да поставят своя и на другите хора животи в опасност?И като са имали деца, защо НЕ са при децата си, а карат мотор? Никой не ги е блъснал, те самите са се блъснали в мантинелата. Тяхната гъ.за.рия им коствала техния живот, както и това, че са оставили трите им деца кръгли сирачета. Безотговорни хора, безотговорни родители!
53
2
 
46
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Знаете ли, кое е най-тъжното?Че това всъщност не са момиче и момче, а младъ мъж и жена, които са семейство и имат 3 деца - едното е ученик, другото ще бъде скоро, а третото е бебе.Аз също съм моторист, но нека всички братя ме простят - не го разбирам това решение, не го подкрепям и колкото и да искам, не мога да ги оправдая.Ще сеу сформира дарителска кампания за децата им, с идеята да се помогне на семейството и на малките.Но, съжалявам, не мога да ги оправдая, колкото и да ми се иска.
52
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БългарХайде сега, политиците са ни виновни, за това, че поредната двойка мотористи е решила да НЕ спазва БЪЛГАРСКИЯ ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА (на територията на България. А какво да остане за спазване и за европейския закон за движение по пътищата?)Защо в Гърция няма такива смъртни случаи? Защото там ЗАКОНА И ПРАВИЛАТА ЗА БЕЗОПАСНО ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА СЕ СПАЗВАТ!
51
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Да допълня...А, и още нещо:Виновни са и родителите, че са допуснали техните " скъпи" деца да карат мотор много рано сутрин. БЕЗОТГОВОРНОСТ!!!!
50
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БългарХайде сега, политиците са ни виновни, за това, че поредната двойка мотористи е решила да НЕ спазва БЪЛГАРСКИЯ ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА ( на територията на България. А какво да остане за спазване и за европейския зкаон за движение по пътищата?).
49
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Да допълня...Първо - много *** начин за предложение за брак. А и този смъртен случай ясно показва, колко са сериозни за сериозна брачна връзка, въпросните умрели по своя вина мотористи, живеещи като гаджета и на семейни начала....И недей да обвиняваш властта, полицията, хората, за това, че разни нещастници са решили да се трепят по пътищата. Вина имат родителите им, освен ако въпросната двойка не е искала да се вслушва в техния глас за безопасно шофиране и не искала да спазва правилата
48
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" Момче и момиче загинаха при катастрофа с мотор в София "Жалко за пострадалите и починали ( и по- точно загинали) по СВОЯ ВИНА младите момче и момиче. Такива смъртни случаи сред мотористите ЗАРАДИ:- НЕ ИСКАТ ДА СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА, ЗАКОНИТЕ- ПО ТЯХНА ВИНА- ТЯХНОТО БЕЗРАЗЛИЧИЕ, НЕПУКИЗЪМ - НЕ ЗАЧИТАТ И НЕ ПАЗЯТ СВОЯ ЖИВОТ- НЕ ЗАЧИТАТ И НЕ ПАЗЯТ ЖИВОТА И СИГУРНОСТТА НА ДРУГИТЕС други думи и заключение,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ИМАМЕ МНОГО СКА,ПА.НИ САМОВЛЮБЕНИ ЕСНАФИ НА ТЕРИТОРИЯТА БГ!
47
8
 
34
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Момчето е направило предложение за брак по този не стандартен начин , а вие.....Засрамете се.На скоро загина мое близко момче. Трагедията е огромна с доживотна тъга.Не го забравяйте. На всеки може да се случи.
46
0
 
38
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
До До 41 47 Всеки може да си купи мотор с няколко заплати.....А някога не можеше. Само сина на Милко Балев имаше такъв мотор.Виждал съм го пред МС.
45
2
 
43
 
! Отговори
Предприемач преди 4 години
Да махат лентата там един маркуч да измият и да пускат движението, че създават пречки за нормалните хора да се движат по булеварда. Защо трябва да ни пука за някакви *** размазали се в мантинелата. Добре, че не е имало случаен минувач че шега да почернят някое семейство. А да....пазим моториста
44
1
 
41
 
! Отговори
До 41 преди 4 години
Да ти кажа всеки може да си купи мотор за няколко заплати и да бръмчи на умрело. Истинските мадами харесват Г класи и Кайени. Аутсайдерите ходят при мотористите. По съборите само крокодили ходят хаха
43
1
 
41
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Тия на тоя булевард само си изрязват нощем маторите с по 150 км/ч. Щото е равна писта и няма камери. Ами, намерили са си търсеното. Мацката си е падала по лоши момчета- матористи с дърти бараки за по 2000 лв.
42
0
 
44
 
! Отговори
честно преди 4 години
Мир на праха им. Ще кажа обаче: Мотористите 90% са пияни и невъзпитани рокери. Карат моторите все едно са на формула 1. Ако този моторист е обичал момичето, е нямало да изложе животът й на риск и по тъмно в (4 сутринта да я кара да се качва на мотора му).Ако е бил пиян, е трябвало да поръча такси на нея и на него.Ако беше мирно седяло не би чудо видяло. За съжаление това е истина в случая.