Фандъкова VS Манолова: Споровете продължават

И двете очакват подкрепа от Борислав Игнатов и Борис Бонев
Обновена: 29 окт 2019 20:57 | 29 окт 2019 20:30, Нели Христова
67

И Йорданка Фандъкова и Мая Манолова очакват подкрепа от кандидатите в подножието на балотажа – Борислав Игнатов и Борис Бонев. Тя обаче още не е заявена, а двете продължават споровете помежду си, съобщават от Bulgaria ON AIR.

А в София, за разлика от 2015 година, когато ГЕРБ спечели на първи тур в 8 столични района, този път управляващата партия победи в два. Рангел Марков остава начело на Банкя, родното място на премиера Бойко Борисов, а в Кремиковци – незавеисимата Лилия Донкова.

Кметовете на останалите 22 столични района ще станат ясни след балотажа в неделя. Тогава ще бъде избран и кметът на София.

От екипа на третия в надпреварата Борислав Игнатов вече заявиха, че няма да подкрепят нито Манолова, нито Фандъкова, която пък беше видяна днес да влиза в централата на "Демократична България".

Вече повече от месец Мая Манолова продължава да крие и хората, които стоят зад нея, и парите, с които финансира кампанията си.

От ГЕРБ продължават да настояват в дебата преди балотажа да участват и екипите на Фандъкова и Манолова. Все още ден, час и място за това събитие обаче не са известни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
2
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Дигай цените на градския транспорт!!! Дигай пак Фандък. Тръгвай по нощница в общината. Буди всички съветници и още тази нощ на пълнолуние може да дигнеш ВСИЧКИ ЦЕНИ В СОФИЯ.ЗАЩОТО ОТ ДРУГАТА СЕДМИЦА ЕДВА ЛИ ЩЕ ДИГНЕШ НЕЩО ОСВЕН НА МЪЖА СИ %$$$
24
3
 
2
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Дигай!!!
23
5
 
2
 
! Отговори
Бат Ман преди 4 години
Кукувицата мая да и се вземе скалпа и са се изследва.
22
2
 
3
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Дигай!!! Отивай още тази вечер. Отваряй общината докато си кметица и дигай цените на всичко в София. Дигай цените на картите още 10 пъти. Дигай цените на зоните за паркиране!!!Дигай за последно, ЗАЩОТО ОТ ДРУГАТА СЕДМИЦА ГРОБ-САТАНА ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ПОГЛЕДНАТ.ТОГАВА ФАН*?*ДЪК ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ сатана ТЕ Е СДЪВКАЛ КАТО ДЪВКА И ТЕ ИЗПЛЮЛ НА УЛИЦАТА С ДУПКИТЕ, ЗА ДА МОЖЕ НАРОДА ДА ТЕ С*ТЪПЧЕ.ДИГАЙ ЦЕНИТЕ ОЩЕ ТАЗИ ВЕЧЕР!!! ТРЪГВАЙ КЪМ ОБЩИНАТА ПО НОЩНИЦА!!! НЕ ЧАКАЙ ДО ИЗГРЕВ!!!
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
фейк, колкото и да се празниш, все тая. Данчето печели безапелационно.
20
4
 
5
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До IBM fake news. Нали ти е ясно, че твоето мнение няма никакво, ама никакво значение? Защото ти си никой.
19
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До АнонимеН. Какво ще кажеш за 65. Ще имаш ли *** да се появиш пак в неделя вечерта да си пишем?
18
5
 
3
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
ФЪНДЪКЪТ НЯМА ДА ГО БЪДЕУВЕЛИЧИ ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ И МАСОВО НАРОДА ПОДКАРА СТАРИ ТАРАТАЙКИ И НЕ СЕ ДИША ВЕЧЕР. ЗАДИМЕНО Е!!!МОЯ ВОТ ЗА ФЪНДЪКА-НЕ!!!МАЯ ДА ЧЕТЕ И ДА НАМАЛИ ЦЕНИТЕ НА ГР.ТРАНСПОРТ. ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е КМЕТ КАТО ДИГА ПОСТОЯННО ЦЕНИ И РАЗШИРЯВА ЗОНАТА ЗА ПЛАТЕНО ПАРКИРАНЕ.ОБАЧЕ НЕ Е ЛЕСНО ДА БЪДЕШ КМЕТ, КОЙТО ОБИЧА ХОРАТА И СРЕД ХОРАТА.ФЪНД*?ЪК-ДАСКАЛИЦА-ИМОТНА-МИЛИОНЕРКА ВЕЧЕ НЕ Е ЧАСТ ОТ НАРОДА, А ОЛИГАРХИЧНА ПИОНКА на мутрите, които я наградиха с им%??оти и $
17
4
 
3
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 6. И къде го видя този край след поредната разгромна победа бе, ***? Вече 10 години го чакате, а все не идва.
16
3
 
1
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
После малкия Иисус направил много чудеса, но винаги до разпъването му на кръст си останал беден и обикновен учител на народа.Христос умира, възкръсва и застава от дясно на Отца. Минават векове... и в последния ден от съществуването на тази Земя Словото ще слезе, но този път като ЦАР.Каква е поуката? Защо избираме цар, политици? Кой от тези политици е перфектен като Бог, за да даде пример на останалите и да изгради добро бъдеще за хората.За съжаление това е една тъжна история, ноПък ИСТИНА!
15
3
 
1
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Мойсей говорил с Бог и после с народа. Така много години минали. Умирал един пророк, а след него се раждал нов. Първо пророците говорили с Бог, а после с народа...В един момент, евреите поискали от Бог позволение да имат Цар. Пророкът попитал Бог, а Бог казал, че няма да има повече ползи за народа, ако има Цар и все пак се съгласил. Евреите избрали цар. Племето станало царство.Минали столетия и Бог решил да даде пример и се родил не като Цар, а като бедно дете на дърводелец в агнешка кошара.
14
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да гласувам са Фандъкова, защото1. ГЕРБ преядоха от власт2. Налагат на властови позиции, хора без необходимото образование, качества и /умствен/ потенциал - справка: /кандитата са главен прокурор, консула във Валенсия, и др.3. Не искам диктатура4. Да дадем шанс на децата ни да останат в България
13
5
 
2
 
! Отговори
Всеки може преди 4 години
Всеки може 'да вземе властта'. Както и всеки може да спечели някоя битка.Но много малко могат да 'задържат властта'. Има си трикове , за да се случва и един от тях е - да се разделите на две спечелилите и да се правите, че се борите един с друг. Точно това се получи по перфектен начин в София.Не харесвам Герб и Борисов, но факт е, че тези които му дават акъл какво да прави са доста добри фокусници. Единствено ме дразни работническо-селският дух, който излъчват от герб, но си знаят уроците.
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е да се въведе ограничение, и да не може един човек да кара повече от 2 мандата
11
9
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БОРИСОВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА АКО ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ В СОФИЯ!!!А НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ГИ ИЗГУБИ И ВЪВ ПЛОВДИВ И ВАРНА!!!----------------АКО БОРИСОВ НЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ТЯ ДА МУ СЕ ПОИСКА!!!
10
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонимеНАми стига е взимала Фандъкова, сега ще СДАВА
9
5
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
АКО ФАНДЪКОВА ВЗЕМЕ ПОВЕЧЕ ОТ 45% НА ВТОРИЯ ТУР ЩЕ Е ЦЯЛО ЧУДО!!!
8
6
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Аз понеже съм нов...софиянец(живея под наем в Дървеница),ще гласувам,като хвърлям...монета.Ако се падне ези,или...тура,ще пусна за Манолова,да й дам шанс като...нов кандидат.Но за да съм...справедлив,ще дам...шанс и на Фандъкова.Ако монетата застане на...калъч и стои 10 секунди(колкото години е била преди това кмет),ще пусна за нея.
7
5
 
12
 
! Отговори
КОНСУЛА ОТ ВАЛЕНСИЯ преди 4 години
Данчето, като загуби изборите, ще стане като мен консул,пък и езици знае, ще се оправи
6
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ преядоха от власт и сега ще се сложи край на това