Фандъкова: Подкрепям най-твърдите мерки срещу коронавируса

Столичани, да сме отговорни в този момент, призова тя във Facebook
14 мар 2020 22:35, Анисия Иванова
98
Фандъкова: Подкрепям най-твърдите мерки срещу коронавируса
Снимка: БГНЕС

Столичният кмет Йорданка Фандъкова твърдо подкрепя по-строгите мерки срещу разпространението на коронавируса, поискани от председателя на Националния оперативен щаб генерал Венцислав Мутафчийски.

В социалната мрежа тя написа:

Още по темата

“Напълно подкрепям най-твърдите мерки за овладяване на разпространението на коронавируса, които преди минути предложи ген. Мутафчийски.

Призовавам всички столичани, да бъдем отговорни в този труден момент, в който с цената на лично ограничение можем да спасим живота си и този на нашите близки.

Сега трябва да сме единни. Нека слушаме експертите! Заедно ще се справим!”, призова тя във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
9
 
28
 
! Отговори
Панагия преди 4 години
И аз подкрепям крайни мерки. Много по-добре ще е за икономиката да се сложи карантина сега и да няма много заболели, отколкото да стане както в Италия и Иран, чиито икономики в момента са съсипани и ще им отнеме години да се оправят. Най-важното в момента е разпространението на заразата, икономиката ще се възтанови, както винаги се е възстановявала. Нелепо е да се слага икономически растеж пред човешките животи. Така или иначе, световника икономика е пред крах, по-добре да се вземат крайни мерки
9
7
 
30
 
! Отговори
Бг Националист преди 4 години
Йорданка Фандъкова, защо носите кръстче? По би ви отивала звездата на Давид. Ама няма да ви позволят евреите, защото въпреки, че сте тяхна изтривалка, за тях сте гоя, която не може да се мери с тях. Могат само да ви се смеят и презират, докато мачкате българските националисти, които са ваша плът и кръв и милеят за България! Долу ръцете от Луков Марш! Гаврите се с паметта на един велик Българин, отдал живота си за Родината! Извършвате голям грях срещу България!
8
4
 
37
 
! Отговори
Данчето Фандъкова преди 4 години
Също така Фандъкова: "Забранявам отбелязването на годишнината от убийството на генерал Луков от шайка комунисти, като за целта с помощта на Бойко пращам 7 хиляди полицаи, жандарми и пожарникари да саботират Луковмарш.""Назначавам София Прайд 2020 за поредна година. Гей парадът ще се проведе в края на април по централните софийски улици. Поканила съм и содомити от други държави, а за да могат необезпокоявано да покварят децата ви, съм им назначила с ваши пари охрана от хиляди униформени."
7
23
 
18
 
! Отговори
GB-BG преди 4 години
Англичаните са пичове. Не се поддават на паниката и няма да вземат никакви мерки срещу грипчето. Няма да си ограничат правата и ще се справят най-добре от всички. Накрая ще ни се смеят на паникьорските извънредни положения.
6
11
 
23
 
! Отговори
Край преди 4 години
Много е популистко да подкрепящ твърдата карантина - на пръв поглед защитаваш хората - демек много си добър. ОБАЧЕ: това съсипва икономиката - карантината е непроизведена стока, не извършени услуги - не направени пари.Това са по-ниски пенсии, некупени ковьози, неизвършени операции. Нереализирани младежи, неродени деца.Трудно е умно да се каже какво е правилно - на Фандъкова и е лесно.
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не ги въвеждат тези твърди мерки? Чакаме да не заразят другите градове.
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има официална информация, че от ЧЕС планират целодевни прекъсвания на тока в София между 16 и 20 март от 9 до 17 часа. Дали кметицата смята, че това е най-подходящото време на въпросното дружество за профилактика и дали осъзнава, че по този начин ПРИНУЖДАВАТ всеки да ходи на работа нарушавайки карантината.
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък имам доста забележки !
2
10
 
28
 
! Отговори
Коронка преди 4 години
Нормално е да се подкрепи мафията,от която си част и ти.
1
9
 
42
 
! Отговори
Гърб преди 4 години
Върнете я в Самоков да сади картофи.