Все по-дисциплинирани сме, но пак се друсат хорца в центъра на София

Препоръките обаче се спазват все повече
16 мар 2020 14:17, Александър Попов
153
Все по-дисциплинирани сме, но пак се друсат хорца в центъра на София

Ген. Мутафчийски благодари на гражданите, които са приели сериозно обявените от щаба мерки. В София през уикенда улиците опустяха и излизанията бяха сведени до минимум.

"В страната се забелязва отчетлива тенденция към съобразяване с препоръките и заповедите, които се издават за наше огромно удовлетворение", посочи ген. Мутафчийски.

Е, намериха се и хора, които решиха да тропнат едно хорце в центъра на София през уикенда. Въпреки предупрежденията за метър отстояние и да се излиза само в крайно наложителни случаи.

Четирима души се хванаха за ръце, по някаква причина и националния флаг се развяваше.

Клипчето с хорото беше публикувано вчера в социалните мрежи, като дори и лошото време не спря ентусиастите...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: хороСофиякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до ЗозоТова, което се случва в момента е естествен подбор.Мда. И лошите доктори пречат на подбора. Затова ще идват все по-коварни и по-тежки епидемии. MERS, SARS, Ebola, сега CoViD-19. Догодина следващата. Има едно критично ниво на населението, над което става интересно. Ако шанса за мутация на вирус е 1 на 10 млрд. при 10млрд население със сигурност ще имаш по мутация на година. При 5млрд. население ще имаш по мутация на 2 години. При 1 млрд - на 10 години. Проста математика.
43
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 38:на народа им пречи тъпотата и простотията - която за съжаление е свързана и с наш'та мизерна "църква", и с тия с хората пред народния театър, които са най-големите ***.
42
2
 
8
 
! Отговори
12_5 преди 4 години
Хора вируса е лошо нещо - даНо я си представете..ако вируса бе почнал не от Китай а от Индия???Китай и само те могат да наложат мерките които спряха заразата. А сега си представете....индийците у нас , ..няма кого да джобят на запад..и като заприиждат..и защъкат..Мамма миа...Макар че и на мамма миите им се стъжни живота
41
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е че що, Радев нали каза на шипка че нема страшно и събра десетки хиляди, между друготто то утре изтичат 2 седмици от тогава
40
14
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
По улиците е пълно с дръти ***. Тях не ги интересуват правила, заповеди и епидемии. Накрая като преритат на умряло им е крив някой друг. И ако могат ще завлекат целия свят със себе си.
39
7
 
7
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 4 години
Нека не се боим и да се сберем да тропнем едно партиотично хорце на мегдана. Да се знае, че гербист от болест не се бои. Да тропаме хорце и да не му мислим много.
38
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
те понеже китайците са много дисциплинирани та целия свят пламна от тях, един месец траеха и криеха мрсни комун исти
37
4
 
10
 
! Отговори
Кой уши байряка преди 4 години
Винету ли води хорото.
36
7
 
4
 
! Отговори
:-) преди 4 години
На безродниците много им пречат Църквата и хората!
35
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не питайте, какво могат да направят държавата и Борисов за вас, а какво можете вие да направите за Борисов и държавата.
34
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да бе е в тия 4 човека е проблема, а не в това че няма откъде да си купи маска човек, ама казал съм аз тури *** да свърши некаква работа и гледай саира, 3 седмици по 2 пъти на ден се явяваше да ни обяснява как немало вирус, ЦИРКАДЖИЯ !
33
9
 
5
 
! Отговори
до Зозо преди 4 години
А вас мама не ви ли е научила, че сте смъртен. В един момент най-естественото нещо е да умреш, обикновено от вирус или бактерия - това са естествените врагове на човека. Никой не умира здрав... Това, което се случва в момента е естествен подбор. Болните и стари животни биват изядени, болните и стари хора умират от вирус или бактерия. Кога решихте, че имате по 10 живота и трябва да ви се намират и резервни части?
32
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В състояние на криза още повече личи какъв Матрял е останал в Бг и хородрусащите и коментарите - Мъкааа .прУстааак до прУстааака мила моя майно льо !
31
21
 
6
 
! Отговори
Tцтц преди 4 години
Ужас 4 човека,познати явно са се хванали на хоро. 3 *** от тях са с маски. Голямата работа. Вие като отидете в магазина и сигурно опипвате половината плодове и зеленчуци докато изберете най-хубавите. Да ама преди това и някой болен ги е опипал. И си носите заразата вкъщи. Това е къде къде по- притеснително от 4 човека на хоро. Вече почва да ви удря психозата. На 7 милиона 2 *** умрели пенсионери с множество заболявания и стотина заболели. Дайте сега да спрем да живеем и да се скрием като мишки.
30
4
 
6
 
! Отговори
Боби преди 4 години
Генерал Радев бил ли е там?
29
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ах ,що не бяха го друснали в Китай ? щяха веднага да изчезнат безвъзвратно завинагиЕ,затова Китай ще се оправи и пак ще е първа икономика - Народ са !а ние ще видиме .....................
28
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е шо па да не дръснат ? то са 4-5 човека, ми в един колцентър като са нблъскани по 50-100 човека през нема и метър без преградни стени да не е по-добре ?
27
2
 
9
 
! Отговори
мдаа преди 4 години
По повод забраната за спазване на дистанция питат радио Ереван "може ли да се забременее от разстояние 1 метър?" -Може при инструмент метър и половина.
26
1
 
21
 
! Отговори
Кики преди 4 години
Е то тва си е запазена марка, апопея на ***
25
3
 
8
 
! Отговори
Вуте преди 4 години
Най мразим да мислим!