Пета градска болница в София е под карантина

Приета е жена с пневмония, дала положителна проба за коронавирус
23 мар 2020 10:43, Петя Славова
22
Пета градска болница в София е под карантина
Снимка: БГНЕС

Пета градска болница в София е под карантина, съобщава БНТ. Информацията беше потвърдена от Столична община.

Още по темата


Причината е, че в събота е приета жена с пневмония, която е дала положителна проба за коронавирус.

Болницата е поставена под карантина с персонала вътре, като в момента се извършва дезинфекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
До АнонименТи още малко и член първи ще поискаш да върнат
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4тя е пламнала.
18
0
 
3
 
! Отговори
До 14 преди 4 години
Протоколи има препоръчани от китайски учени, но няма кой да ги прочете и приложи.
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам ама защо не се изградят отделения до всички болници, в които да се правят тестове на всички влизащи по спешност. Така изведнъж гръмва цялата болница. Нещо го обмислете. Да се обособят някакви приемни, да се правят тестове, и така.Не може постфактум, ама чей сеа, стой сеа. Нещо друго трябва да е . То ако е така, давайте английския модел, кой квото и докъдето. Така са някакви особени половинчати мерки.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова ли е трудно да следват препоръките на Китайските специалисти а не да разпръснат пациенти из всички болници на София.Бързи тестове, мерене на температура, при съмнения повторен тест и болните само в една болница без да се смесват с други.https://alibabacloud/universal-service/pdf_reader?pdf=Handbook_of_COVID_19_Prevention_en_Mobile.pdf
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 15Не може. Аналгин хинин е символ на гнилия комунизъм.По-добре милиони да загинат, отколкото да се връщаме в онова старото.Когото и да попиташ от ГЕРБ до Градско-селската десница минавайки през ВОЛЯ, все това ще ти кажат: ЛОШО, ЛОШО, ЛОШО....А такива като теб - Каскетатурата да разкъса дано... :)))))))))
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От къдее тази жена от ново пристигналите ли е.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига вече с този грип - върнете аналгин хинина в качество от преди 89, дайте хранителни добавки и стига сме изтерясвалил При тези билки в България и възможности за извлеци и масла и др хичимни обработки за по висока концентрация, да продължаваме в този дух е направо смешно!
12
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо ги приемат чак след като стане вече опасно за живота? Не е ли по-добре да ги лекуват по-на време? И толкова ли е трудно да се обособят в болниците специални отделения, да си лекуват там болните, а останалата част от болницата да си лекува останалите пациенти?
11
0
 
9
 
! Отговори
не е добре преди 4 години
Изполвайте термините правилно! Болницата не е под карантина!!! Затворена е за 24 часа за извършване на дезинфекция!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БолМоля се денонощно, ама няма файда! Не може сега аз да се разкихам и разкашлям, бам на таксито и айде в Пирогов, та докато чакам да ме приемат, да заразя 20-30 човека. *** работа, МИСЛЕТЕ с главите си бе, хора!
9
2
 
8
 
! Отговори
Бол преди 4 години
До ЛордаМоли се да си седят всички на ***, защото в Китай други болни различни от Корона не са лекували щото пипнат ли вируса изхода е ясен. Та болните от друго си стоите вкъщи!
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До номер 7Не бе, той ще си натъпче бензин в туби и цистерни , та после , след 5 години като поскъпне - да може ей така да си лежи и да печели и да харчи пари по пиене и кви.Философията е бетон.
7
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Финансовата грамотност на повечето българи е като на номер 1.С гаранция голяма част от тези, които докараха заразата са си пазарували евтини билети до Милано. Евтини - виждаме колко евтини са. Ама - нали хората са 'изкярили', ударили кьоравото - това е важно.
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1За какво ти е бензин?Не се ли сещаш, че може би , когато на нещо цената пада - то е ненужно.При задаващите се карантини и последваща безработица - ще стане и 50 стотинки бензина.Като нямаш пари за хляб, понеже си безработен от два месеца - бензин ли ще си купуваш, като ти е забранено да излезеш от града - бензин ли ще си сипваш, ей така - понеже бил евтин? Успех!
5
15
 
7
 
! Отговори
истината преди 4 години
Днес за ГРОБ всеки кихащ и кашлящ е КОРОНАвирусен...................защото капят парички.
4
10
 
7
 
! Отговори
Ген. майор Муфтарски преди 4 години
До Анонимен 4Няма да пламне.
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво става 90% от заразените са в София!Има голяма опасност София да пламне !
2
6
 
31
 
! Отговори
Лорда преди 4 години
Това е скандално! Ние ли сме толкова прости като народ или не ни дават достатъчно информация? Не може ВСЯКА болница, в която се приеме пациент с коронавирус да минава под карантина. Алооооо, има хора болни от какво ли не, те къде ще се лекуват? Кажете на хората да НЕ ходят в болниците, а да звънят на личните си лекари и да ги извозват с линейка. Ей, аман от ***, които си мислят, че тяхното заболяване е най-важното в световен мащаб! То скоро няма да има отворени болници!!!!!
1
6
 
21
 
! Отговори
Пиян - залян преди 4 години
Добре де , сутринта Годжи каза , че в подобни ситуации , болниците не минават под карантина ?! Неадекватни действия от некадърни и безотговорни хора !!! А рибата откъде мирише , всички знаем ...