Джипът, ударил колата на Милен Цветков, летял с 80 км/ч

Нямало спирачен път, 22-годишният шофьор – дрогиран
Обновена: 20 апр 2020 08:03 | 19 апр 2020 22:22, Красимир Ангелов
884
Джипът, ударил колата на Милен Цветков, летял с 80 км/ч
Снимка: Bulgaria ON AIR

22-годишният шофьор на джип „Ауди“, който предизвика катастрофата при която загина журналиста Милен Цветков, е летял по бул. "Черни връх" с близо 80 км в час при ограничение от 30 км/час, съобщава "24 часа".

Това показали първоначалните данни от огледа на двете коли, участвали в катастрофата.

Още по темата
По първоначални данни Цветков е бил зад волана на джипа си, като е чакал на червен светофар на кръстовището на Мол "Парадайз" в посока центъра. Джипът „Ауди“ с младия шофьор се забил в него без спирачен път.

От удара Цветков е ударил главата си във волана и предното стъкло. Когато линейката е пристигнала е бил още жив, но в тежко състояние. Починал е след минути малко преди да бъде закаран в болница.

Шофьорът, причинил катастрофата, е останал на място. Той също е ранен, но не тежко.

Взети са му проби за алкохол и наркотици, като пробите са положителни за канабис и амфетамини.

Огледът на място и разследването продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


884
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
580
4
 
6
 
! Отговори
До Истински лъжи преди 4 години
Случвало ми се е. Едно БМВ не можа да издрифти и се заби в мен. Аз бях с 40 той в завоя да е бил с 40-50. Коланът ни спаси и двамата. После в Пирогов но казаха че ако имам усложнение мога да го съдя в следващите 3 години. Две три седмици ме боля гръдния кош. Следващата година имах съдов спазъм, но лекарката ми каза че няма общо. Тези младежи не тръгват от нула. Тати е я полицай, я бивш полицай сега таксиджия. За тези с джиповете си представям.
579
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде стига глупости! С 80км/ч човек има шанс да оживее!!!! Много повече с били!!
578
1
 
14
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Истински лъжиНа прав път си. Колкото по-ниска скорост докарат на констативния протокол, толкова повече пада вината на деятеля. Като свържат с това, че Милен е бил и без колан най-вероятно и вече е опечена леката (вероятно условна) присъда.
577
1
 
15
 
! Отговори
ТРИФОНОВ преди 4 години
Много повече от 80км. И крака на Милен е бил на спирачка и се е получило двоен удър. А и без колан е бил най-вероятно за да стигне главата волана. Ще го покрият ***. Лека му пръст на Милен
576
0
 
25
 
! Отговори
Уво преди 4 години
Не пазарувай продукти на Винпром Карнобат
575
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
може и да е поръчково. дрогиран, напу шен , млад, кой ще го помисли , че в действителност е нарочно. в джип си на по-сигурно отколко в кола. Ако има справедлива държава, най-малкото е да иде в затвора в Белене да белят заедно картофи с убиеца на Виктория от Русе. На празни булеварди, и в споменатата ситуация изглежда абсолютно УМИШлено. Милене, почивай в мир! Дано има справедливост
574
3
 
67
 
! Отговори
Истински лъжи преди 4 години
Нееее,НЕ с около 80км/ч!Това е удар с над 100 километра в час!Казвам го като майстор изправял мнооого ударени и стари и нови купета от всякакъв клас!Субар имат високо ниво на сигурност !До 80км/ч пътническия салан остава като клетка ,мачкат се багажник до задна седалка и мотолен отсек до преден конзолен щит!Това е по заводски краш тестове които се поровеждат до 85км/ч!Тука някой опитва да измъкне маминотатиния дрогиран *** ,а е пълно с такива и полицията спи ,защото фърчат едни големи кинти!
573
2
 
39
 
! Отговори
Професора преди 4 години
Кeлeши с на мама и тати кинтите ,свикнали всичко на готово , за тях няма закони ,наркоманчета но с самочувствието на големи мутри заради известността и парите на родителите .Скоро един щеше да ме блъсне и му викам еййй Ко прайш е ,той излиза от колата и ми вика я не ми се карай е ,имаше много хора там ,щеше да му изпадат половината зъби ,ми после аз щях да съм виновен.
572
0
 
18
 
! Отговори
Професора преди 4 години
*** с на мама и тати кинтите ,свикнали всичко на готово , за тях няма закони ,наркоманчета но с самочувствието на големи мутри заради известността и парите на родителите .Скоро един щеше да ме блъсне и му викам еййй Ко прайш е ,той излиза от колата и ми вика я не ми се карай е ,имаше много хора там ,щеше да му изпадат половината зъби ,ми после аз щях да съм виновен.
571
0
 
19
 
! Отговори
@ преди 4 години
Ироничното е, че това че е бил дрогиран обикновено означава смекчаващи вината обстоятелства. Момчето ще го осъдят на няколко години предвид това и младостта му, или ако не могат да го оттърват - на минималния срок и ще излезе след половината време за примерно поведение. Най-вероятно Цветков е бил и без колан и защитата на моомчето ще използва това също.
570
1
 
32
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
80 километра.. трудно е да излетиш и не е свръхсветлинна скорост. Въпросът е колко мал*умен ****т трябва да си да се залепиш с 80 километра в спряла кола. Явно шофьорът не е бил на амфетамини ами на хероин. Бог да го прости Милен, голям разследващ журналист, който до последно не се на*зи на властта.. затова и стана неудобен и изключен от ефира на Нова ТВ! Бойко дано някой теб така те залепи веднъж завинаги да ни освобоиш от присъствието си!
569
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ли е нашата столица дрогирани 20 годишни п ишлигари от провинцията карат бясно джипове и убиват тв. звезди
568
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може да сте толкова безскрупулни всички. Никой не трябва да се интересува дали има спирачен път или не. Нито кой какви наркотици е взел преди това. Вярвам, че ако беше обикновен гражданин щяха да напишат нещо от рода на "ЗРЕЛИЩНА КАТАСТРОФА" и никой нямаше дори да прочете за какво става въпрос. Факт е, че човекът си е отишъл. Покажете малко човещина. Мир на праха му. Беше един от малкото журналисти, които си вършеха работата без значение колко се опитваха да му запушат устата. Почивай в мир!
567
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде да не ни правите на и*д*и*о*т*и тези поражения по двата автомобила не могат да се получат при скорост от 80км/ч. Скоростта е била минимум 140км/ч. Кажете разглезения хлапак със скъпото возило насмъркан и напушен на кого е синче?
566
0
 
35
 
! Отговори
хаха, започна се! преди 4 години
"С 80 км в час".Утре ще излезе друго мат'риалче, че отзад трети (неизвестен) шофьор се е набил в момченцето с джипчето и то просто не е имало време за реакция.
565
0
 
20
 
! Отговори
срамота преди 4 години
Не мислите ли, че обществото трябва да знае кои са престъпниците и какво престъпление са извършили. Според мене, независимо дали един престъпник е известен или не, неговото име трябва да се оповести и да се знае. Тъй като вече на съдебната система в БГ вече почти никой не вярва, то единственото което остава е обществото да наказва престъпниците със своето презрение и отвращение.
564
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българският елит убива повече хора от коронавируси
563
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До срамота до напротив - Нормално ли е във всичките статии по този случай да е посочено името на убития, и в нито една името на убиеца.Убитият е публична личност - убиецът е обикновен посредствен наркоман, като най-силната му страна е, че майка му е сред силните на деня. Самият той не се отличава с нищо, че да си заслужава да бъде споменавано името му.Наркоман, вече и убиец - какво значение има какво пише в документите му?
562
0
 
15
 
! Отговори
срамота до напротив преди 4 години
Въпроса не е в това дали на мен ми е добре или не, а дали е нормално държавните органи и тъй наречената Трета власт да прикриват престъпления и престъпници, и до какво води това. Нормално ли е във всичките статии по този случай да е посочено името на убития, и в нито една името на убиеца. Това журналистика ли е, какво е?
561
1
 
25
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
За сведение на любителите на конспиративни теории. Районът е пълен с камери. По записа на всяка една от тях може с точност до метър в час да се изчисли скоростта на МПС, което е причинило сблъсъка.Концентрирайте се върху употребените от водача наркотици, превишената скорост е превишена. Дали с 50 км/ч, дали с 80 - не е от особено значение за изясняване на фактите, но ако е наистина важно, то може да бъде определена с изключително висока точност, бе да се прибягва до сложна техническа дейност.