Джипът, ударил колата на Милен Цветков, летял с 80 км/ч

Нямало спирачен път, 22-годишният шофьор – дрогиран
Обновена: 20 апр 2020 08:03 | 19 апр 2020 22:22, Красимир Ангелов
884
Джипът, ударил колата на Милен Цветков, летял с 80 км/ч
Снимка: Bulgaria ON AIR

22-годишният шофьор на джип „Ауди“, който предизвика катастрофата при която загина журналиста Милен Цветков, е летял по бул. "Черни връх" с близо 80 км в час при ограничение от 30 км/час, съобщава "24 часа".

Това показали първоначалните данни от огледа на двете коли, участвали в катастрофата.

Още по темата
По първоначални данни Цветков е бил зад волана на джипа си, като е чакал на червен светофар на кръстовището на Мол "Парадайз" в посока центъра. Джипът „Ауди“ с младия шофьор се забил в него без спирачен път.

От удара Цветков е ударил главата си във волана и предното стъкло. Когато линейката е пристигнала е бил още жив, но в тежко състояние. Починал е след минути малко преди да бъде закаран в болница.

Шофьорът, причинил катастрофата, е останал на място. Той също е ранен, но не тежко.

Взети са му проби за алкохол и наркотици, като пробите са положителни за канабис и амфетамини.

Огледът на място и разследването продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


884
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
560
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрогиран и скорост... все тая..Резултата е важен, а той е... смърт на човек... Трябва да се промени закона за дрога, пиянство и шофиране в тези състояния...Тези които се изнесоха от София онзи ден са подобни потенциални убийци...
559
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато парите говорят законите мълчат.
558
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Децата на поръчкови милионери убиват журналисти. Това мирише на мафия
557
1
 
17
 
! Отговори
123 преди 4 години
Искам само да кажа - слагайте си коланите, хора! Никога не се знае.
556
4
 
28
 
! Отговори
? преди 4 години
Докато полицията ходи да глобява някой, че седнал на пейка - САМ!, наркотърговията си върви и дрогирани *** управляват коли и убиват хора! Не коронавирусът ни е проблема, а престъпността, наркотиците, алкохола и джигитите по пътя - те убиват много много повече. Тях да спрат управляващите, а не да затварят цялата държава и да обричат стотици хиляди на глад и мизерия.
555
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
20 години,без право на замяна, тъй като дрогираният убиец на пътя ,често е нарушавал закона,за което има видеа в нета.
554
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"летял" е поне със 120-140км/ч.Очевадно е.
553
2
 
22
 
! Отговори
1 преди 4 години
сега кору мпираните изро ди , които в България наричаме за благозвучие съдии, ще бъдат изключително строги и ще присъдят на убиеца цели 3 години условно.В интернет има доста извадки от наказателние кодекс на Гърция и ако си направите труда да ги прочетете ще видите , че за подобно престъпление присъдата няма как да бъде по-малка от 15 г.Точно заради това,подобни престъпления там са изключителна рядкост.А у нас са ежедневие.И на следващите избори гласувайте за герб.
552
1
 
29
 
! Отговори
Ivan преди 4 години
Утре ще кажат, че е карал с 50 и че са отказали спирачките. Миньо знае на кого да плати...
551
4
 
25
 
! Отговори
срамота преди 4 години
Защо МВР крият името на убиеца и по този начин го закрилят. Защо вие журналистите не го оповестите, все пак Милен беше ваш колега. Капчица доблест ли нямате? Представям си, ако беше убит някой неизвестен човек, сигурно и един ред нямаше да бъде написан в пресата.
550
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 758Първо се получава камшичен удар, после излиташ напред. Как се е ударил в стъклото? Еърбегове не бачкат? Без колан?22г *** е без коментар. Дано си получи заслуженото
549
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Племенника на мой приятел си купи такъв джип за 15000. Взе заем от банка и сега не може да го оправи. Сега гони кучките в София, и много му се лепат. Предполагам че е убиец по долната логика. А ако е пушил трева трябва да го обесят. Нека разследващите да си свършат работата .
548
2
 
12
 
! Отговори
stoian79 преди 4 години
TOVA E ATENTAT SRESHTU ISTINSKATA I NEPRIMIRIMA JURNALISTIKA.
547
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 774Определя се по пораженията като се изчислява удара (силата, механичния момент - наречете го както искате).Но точно това обикновено не знаят тези, които карат подобни МПС!
546
0
 
11
 
! Отговори
Учете преди 4 години
Скоростта може да се определи относително точно (някъде с около 10% грешка) посредством няколко теореми от механиката, като една от тях е за удар между тела и загубата на кинетична енергия. Но нещо важно, за да е точно определянето на скоростта преди удара е много важно да се знае мястото на удара и разстоянието на автомобилите след удара. Т.е. трябва да може точно да се измери това разстояние Това е и причината да не се местят автомобили след катастрофа. Така че разбирачите да мълчат.
545
0
 
44
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Това не ми прилича на удар със 80 км. Преди месеци ме удариха по същия начин един микробус кък две лай.не.нца без спирачен път и ме отхвърлиха на 20-30 м. напред - бях спрял на светофар. Спаси ме само това, че в последната стотна от секундата ги видях във огледалото и съм се стегнал рефлекторно иначе да ми се беше счупил врата. М. Цветков не е имал този шанс. Като гледам колата му е със счупена задна ос и тотално смазана. Това не е 80 км. в час. Със сигурност е със над 120 км.
544
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само факти: такива поражения не могат да се получат при скорост 80 км/ч! Още повече, че една от колите (М.Цветков!) е била спряла!Подобни задачки се решават в уроците по физика в 9 - 10 клас! Вещото лице, определило 80 км/ч да си изяде дипломата!
543
1
 
37
 
! Отговори
Х преди 4 години
Журналистът Милен Цветков не е загинал в катастрофа, а убит по 3 неоправдателни причини: употреба на дрога, употреба на алкохол, и каране с висока скорост в града. Много жалко, че беше прекъснат житейския път на един талантлив журналист в най- хубавата му възраст. Бог да го прости.
542
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бесило за урода наркоман
541
1
 
24
 
! Отговори
Мислете преди 4 години
Хайде пак се почна, за да се смаже джип отзад така (удар при контакт между цялата площ на автомобилите) скоростта е над 120 км в час. Но точно определя е на скоростта с гледане е невъзможно, трябва доста математика за това. И да попитам разбирачите, как да има спирачен път като автомобила е с АВС. За пореден път журналистите не умеят да представят вярно данни, пред хора които живеем май само в интернет.