Джипът, ударил колата на Милен Цветков, летял с 80 км/ч

Нямало спирачен път, 22-годишният шофьор – дрогиран
Обновена: 20 апр 2020 08:03 | 19 апр 2020 22:22, Красимир Ангелов
884
Джипът, ударил колата на Милен Цветков, летял с 80 км/ч
Снимка: Bulgaria ON AIR

22-годишният шофьор на джип „Ауди“, който предизвика катастрофата при която загина журналиста Милен Цветков, е летял по бул. "Черни връх" с близо 80 км в час при ограничение от 30 км/час, съобщава "24 часа".

Това показали първоначалните данни от огледа на двете коли, участвали в катастрофата.

Още по темата
По първоначални данни Цветков е бил зад волана на джипа си, като е чакал на червен светофар на кръстовището на Мол "Парадайз" в посока центъра. Джипът „Ауди“ с младия шофьор се забил в него без спирачен път.

От удара Цветков е ударил главата си във волана и предното стъкло. Когато линейката е пристигнала е бил още жив, но в тежко състояние. Починал е след минути малко преди да бъде закаран в болница.

Шофьорът, причинил катастрофата, е останал на място. Той също е ранен, но не тежко.

Взети са му проби за алкохол и наркотици, като пробите са положителни за канабис и амфетамини.

Огледът на място и разследването продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


884
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
520
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От години но подобни *** никой не им прави забележка. По магистралата те притискат и ти сметката от 1 километър. А откакто има извънредно положение се напълни със състезатели по улиците. Вчера двама с БМВта изтикаха в банката, защото се състезаваха. А полиция няма, или ако има е някъде да пречи на нормалната хора.
519
1
 
36
 
! Отговори
Чокумба преди 4 години
Сега баретите ще нахлуят ли във фирмите на мама и тати? Ще питат ли какви далавери въртят? Абе къде е Гешев?
518
25
 
21
 
! Отговори
Красимир Кънев преди 4 години
Ние, от БХК ще протестираме срещу ареста на този млад и перспективен младеж! Стана вече ясно, че вииновен е Цветков, защото не си е сложил колана- ние ще докараме експерти, които ще докажат, че е можел да се размине и без одраскване! Шест месеца условна присъда с една година изпитателен срок са достатъчни! Няма да съсипваме бъдещето на Кристиан!
517
1
 
37
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
щом Q7-цата е останала без предница, едва ли е била 80км/ч скоростта...а това с липсата на спирачен път не мога да си го обясня, освен ако младежът не си е мислил, че играе GTA
516
2
 
48
 
! Отговори
Корекция на 770 преди 4 години
И преди три месеца същият джип е засечен да минава на червено. Явно момчето е убедено, че за него правилата не важат и вярва, че винаги ще му се разминава без наказание.
515
1
 
70
 
! Отговори
Трол ли пище тук? преди 4 години
Тук някой цяла нощ повтаря, че МиленЦветков е бил без колан.От време навреме други пишещи му обясняват, че при удар с такава скорост и с толкова мощен джип, водачът на ударената кола пак ще се блъсне в стъклото и ще е с фатални последици.Та се питам, още преди да се развихрят адвокатите, на *** ли платиха мама и татко, за да формира обществено мнение в полза на синчето им? И дали само в този сайт вече пишуркат защитници на убиеца?
514
0
 
35
 
! Отговори
Шивачът преди 4 години
Жалко за ЧОВЕКЪТ!ТЪЖНО Е! ВЧЕРА БЯХА 100км.,утрв е невинен.
513
3
 
56
 
! Отговори
Чичо Пешо преди 4 години
Майка му на този е и собственичка на частната детска градина "ТУТИ" намираща се в кв. Лозенец - Ул. "Червена стена" в София. Поредното *** с кеш. Въпроса тук е знаела ли е майка му /или е била прекалено заета със себе си/ че сина и е наркоман, на всичкото отгоре се е друсал и с евтини наркотици - амфетки и трева. Продължавайте да си пращате децата в "ТУТИ" там ще ги възпитат най-добре
512
1
 
32
 
! Отговори
Харабейшио преди 4 години
И последно от мен: Родитетели са изпратили момченцето да придобие "западен маниер", а в същото време му дават "хубавЮ пример, като му купуват стар, но голям и мощен автомобил - селска комплексарщина. Там, къдеот са го пратили да се учи на академични знания и маниер, хората не избиват комплекси и масово управляват нови, но среден или нисък клас автомобили.
511
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С 80 или 180 км.Започва замитането.
510
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съдба.
509
0
 
65
 
! Отговори
До Пижо преди 4 години
Кристиан Асенов Николов се казва нещото, което е получило този мощен джип като подарък за абитуриентския си бал. Не знам на чие име е регистриран джипът, но мърльото го е получил като награда за това, че е успял да завърши гимназия.На теб баща ти какво ти подари за бала?Хората правилно питат чии пари перат родителите на ле.кенцето, след като са собственици и съсобственици на много фирми? Това ще е и отговорът на въпроса защо лигльото се чувства недосегаем. И 3 месеца имал нарушение с този джип
508
0
 
10
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Миещ препарат
507
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доживот за този убиец,но като знам в тая държава какво става и на този ще му се рсзмине....такива не заслужават милост !!!!
506
0
 
3
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Звездички - ***
505
1
 
51
 
! Отговори
Даниела Гергова преди 4 години
Жалко за Милен Цветков. Добър в работата си. Не го харесваха много хората, заради това, че казва истините, но много добре си се справяше с работата в журналистиката.
504
0
 
43
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Народа е мъдър и за такива е казал - "краденото не стига до трето коляно". Каквото и снизхождение от КАТ,прокурор и съд да получи - няма да му се размине. Тези дето му дадоха колата - те да му берат греха. Като си знаят стоката, що му дадоха възможност да се прояви. Сега как ще се покажат пред хора. И за това народа е казал - "очи като плочи". ти го плюеш - то вика дъжд заваля и търси *** да се умие.
503
7
 
18
 
! Отговори
истина преди 4 години
Аз като гледам снимката джипа ауди на келеменцето е ударил от зад комбито,Милен е чакал на светофара и тоя с джипа се е натресъл от зад без да спре и ако е било с 80км. просто Милен не е имал шанс,но ако е бил с колан е имал някакъв...поне нямаше да си удари главата в стълкото и волана.
502
0
 
40
 
! Отговори
Харабейшио преди 4 години
До Анонименнапълно съгласен. Това е сравнително стар автомобил - новите модели от марката имат един куп интелигетни системи и напрактика почти не можеш да катастрофираш по този начин. Да връчиш на 22 годишно недоносче, този голям и мощен автомобил е като да си играеш с огъня на бензиностанция!
501
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
80км при едната кола спряла и такива поражения? Хелзинкския комитет, Радан Кънев, Христо Иванов веднага ще съдят България,че нарушават правата на това "нещо". От 3 до 15г доколкото чух, абсолютно неадекватно наказание(в цяла Европа де), разни правни хватки тип ДБ и излиза за 4,5 години, 2,3 години дело под домашен арест и на 27 години вече с нов джип от мама(ти да е..)