Фандъкова: Протестът срещу властта става протест срещу хората

Кметът на София призова за спазване на закона
15 авг 2020 10:30, Петя Славова
403
Фандъкова: Протестът срещу властта става протест срещу хората
Снимка: БГНЕС

Протестите в София не са заявени и не са съгласувани със Столичната община. Това обясни пред БНР кметът Йорданка Фандъкова, която призова организаторите да спазват закона и да не пречат на свободното предвиждане на хората в града.

Още по темата

По повод повторното затваряне на кръстовището пред Румънското посолство Фандъкова посочи, че през това кръстовище преминава целия трафик и е основна алтернатива на движение, заради блокирания Орлов мост:

"През това кръстовище преминават шест линии на градския транспорт. Без движение по него не може да се осигури транспортен достъп на огромна част от гражданите до домовете, до работните им места", каза кметът Фандъкова и посочи:

"За съжаление с ескалацията на поведението на организаторите този протест се превръща от протест срещу властта в протест срещу хората. Очевидно политиците, които все по-убедително превземат протеста имат други цели, които преминават границите на свободни мирни протести. Надявам се да не продължава в тази посока, за да може София да дава възможност на хората да протестират свободно и мирно и в същото време на всички софиянци да се движат свободна в града".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
11
 
21
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Госпожа ГРАФИГНАТЕВА забрави колко ГОДИНИ блокираше "свободното придвижване на хората" в Центъра, при ремонта, ремонта на ремонта и ремонта на ремонта на последния ремонт на Графа.
231
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 274Ако няма подходящи, ще се съберем такива, като аз и ти. Съжалявам, но това, че нямало алтернатива в момента, не е извинение, Ало, Ваньо да ни определя всичко.
230
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Станишев, Костов, Царя, Маджо, Маргина, Божков - на свобода са още! Докога! Бойко, нали общеа, че ще ги вкараш в затвора! Зщао просот не го направиш! Нареди,да ги вкарат, вземете имвсичките пари и готов! Защо ги оставяш, да ти се качват на главата!
229
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деца - не се лъжете! България ще умре с или без Борисов. Няма кой да я спаси. Дните и са преброени. Учете! Учете за банкери, учетте за бичнесмени, учете за програмисти - само и само да изкарвате пари. Другото ... дургото са врели некипели. Неща, които човеците си казват, за да се почувстват по-добре, а истината е една - Светът е жесток. Ужасяващо жесток. Може да изберете, да сте силни и жестоки и вие, или да сте протестиращи, контрапротестиращи и гласуващи ... Но защо не - управляващи. Това е.
228
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 271"отнесете ги"Съдейки по това как квичаха като заклани когато една БАБИЧКА им налетя, тактиката им стана ясна: реват като ЖЕНИЧКИ, иначе са МНОГО смели и се репчат. Полицията ви пази, кажете на полицията да се разкара и ще ви сметем, но не смеете, първо при тях тичате.
227
8
 
15
 
! Отговори
Фандъкова преди 3 години
Във всяка една правова държава полицията се грижи за реда и закона, а вие в момента толерирате беззаконието, като позволявате тези блокади на кръстовищата от криминални елементи.Докога? За какъв ч'е'п ви избрахме?
226
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фандъкова: Протестът срещу властта става протест срещу хората...Тоест, гербавата ромска кметица счита, че хора са само властниците от ГЕРБ ли?
225
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 275Хаха. Сзиташ ме за луд, просот защото не следвам "морала" и "етиката" на хората. Лъжата, за равенство, лъжата, че доброто побежда, че изобщо съществува добро и зло?Ок, щом смяташ така. Но запомни едно - светът не се управлява от слабохарактерни хора. В паламените, в банките, на чело на големите компании, такива неща не важат. Хората се делят на два типа. Такива, които ти помагат и такива, които ти пречат. Нищо повече. А и такива, койот са разхищение на кислород!
224
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 272Сега кажи, как и корупция нямало в кабинета му, в общините му и при хората свързани с него!
223
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 272Къщата в Барсеолна, млако ли ти е? Мишо Бирата и Ало, Ваньо малко ли са?Вече познахте да отризате и връчките му с мутрите. Нищо, че имаше свидетели, които казваха мноог за него, особено преди да стане МП. Нито един от министрите му не е осъден на нищо. Дори Трайчо Трайков намаза пари от това, че го съдиха. Горанов, чиято жена взимаше 450 000 лева МЕСЕЧНА заплата при Домусчиев, не поражда ли съмнения?
222
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Кой ще ти свидетства. Кой ще си тръгне срещу шефа. В кой свят живееш. "НЕ 5. 5000 века робство залужаваш ти и децата ти! И сега ви благодаря! Показахте, че сте готови. Ще ви поробим икономически. До 10 години, всички пари ще са наши, до 20 и домовете ви, а до 30, ще притежаваме телата и умовете ви!!! Сами си го изпросихте!
221
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Фандъкова и БойкоНали сте милион бе? Засилете им се отгоре и ги отнесете. Никой няма да ги опази тогава.Или пак чакате, някой друг да ви реши проблемите.
220
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Диана"Знаеш ли колко доказателства за престъпления дори от хора на най-високо ниво се унищожават? Много е вероятно ако този човек се обърне към полицията да го арестуват и обвинят него в нещо..."Не, не знам, но ти явно знаеш! А я ми кажи, КОЙ СА ХОРАТА на високите места. КОЙ отговаря, за хората на високите места. Нали беше за закона и прочие? Ако утре ти кажат, че по закон ще трябва да си дадеш децата, ще ги дадеш ли?
219
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 264Явно ще си останеш неграмотен, защото няма как да ти "попадне" длъжностната характеристика на Главсека на МВР. Трябва да си я потърсиш, за да я прочетеш, за да разбереш какви главоболия са. И т.н. и т.н. Вие затова сте и евтини на приказките и много ги "можете" нещата на думи, но иначе нищо не става от вас. И колкото повече не става, толкова повече ревете, че и другите не стават, та да си личи колко сте зле.
218
6
 
1
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
''Протестите в София не са заявени и не са съгласувани със Столичната община.''Ами като не са законни,защо не ги разгоните?Полиция ли няма,жандармерия ли няма,водни оръдия ли няма?
217
2
 
1
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен 251Лоша постановка! Агресивна! Агресията винаги води до много препятствия, дори до пълен отказ от целите си...Сигурно човекът има достатъчно причини за да не може да направи нещо по въпроса - къде да отиде? към кого да се обърне - току виж този излязъл човек на онзи и глей кво става...Знаеш ли колко доказателства за престъпления дори от хора на най-високо ниво се унищожават? Много е вероятно ако този човек се обърне към полицията да го арестуват и обвинят него в нещо...
216
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учителко любима, на това ли учиш децата? На култ към личността ли? Не намираш ли че връщаш хората с деветдесет и повече години назад?! Помислете с тези тикви какво правите докато не е късно!
215
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 255ПРизнавам си, не знам каква е длъжностната характеристика на пожарникарите, шофьорите и мутрите, но ако ми попадне докоментация, ще се запозная. Само знам, че Борисов редовно не си спазваше "характеристиката", като се покривае всеки път, когато имаше проблеми, не поемаше инициатива, освен ако не му беше изгодно и оставяше на бушоните, да си въртят далаверата. А ти, гар
214
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоИ докато Тонката си кара ЕрЕс 8 цата (не, че някога си виждал такъв космически кораб отблизо), червения троил ПроСтоТо се прави на интересен по форумите всеки ден непрекъснато.
213
8
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен258обърни се към гербомажоретките!...Те работят на тая тарифа..