Протести за 62-ри ден: Отново блокираха Триъгълника на властта

Протестът на този етап преминава спокойно
Обновена: 8 сеп 2020 21:58 | 8 сеп 2020 21:00, Красимир Ангелов
222

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

По традиция около 19 часа стартира 62-рият ден на протести в центъра на столицата с основни исканията за оставка на правителството и на главния прокурор.

Още по темата
Протестиращите отново блокираха булевард "Цар Освободител", а към 20 часа и бул. "Дондуков".

На протеста бе забелязан и оръжейния бос Емилиян Гебрев, който мина през протеста и продължи по пътя си.

Демонстрантите не изневериха на стила си и тръгнаха на шествие към Орлов мост. По-рано те прожектираха кадри от протеста на 2 септември върху фасадата на президентството. Чуха се и извадени цитати на премиера от стари интервюта, съобщава Bulgaria ON AIR.

Протестът на този етап преминава спокойно, а малко преди началото му организаторите от така нареченото "отровно трио" изпратиха обръщение до дипломатическите служби на страните от ЕС, САЩ, Великобритания и правителството на Европейската комисия в България, в която информират за мотивите на мирните граждански протести.

След премахването на трите палаткови лагера в столицата на 3 септември, днес протестиращите отидоха в полицията, за да потърсят конфискуваните си вещи.

Сериозен протест имаше тази вечер и в Стара Загора.

Там протестиращите организираха масово четене на Конституцията около търговски обект на Веселин Марешки. Хората оставят страници от проекта за документа, за да се запознае той с него, съобщава bTV.

Протестното автошествие премина по основните улици на Стара Загора. За около 10 минути движението беше затруднено. Шествието протече спокойно и се охраняваше от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
2
 
13
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Легам точно след 40мин.:):):)Петък Рилските Езера,Събота ако има сили Мусала:):):)Атакуваме откъм Боровец:):):):)20 човека дружина сме:):):)Топ,топ,топ:):):
116
3
 
2
 
! Отговори
До Тонката. преди 3 години
Тонка... Бройлер е пиле което се угоява до 49 ден после се коли!!!! Това не ти е кокошка носачка... явно имаш 500000 минуса в ГЛАВАТА...
115
3
 
23
 
! Отговори
Радеф е Тъпанар преди 3 години
До Кръстника къде еПильота е на сватба.
114
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бай ТошоЗащото няма достатъчно протестъри да го вдигнат.
113
3
 
21
 
! Отговори
НАП да не спи преди 3 години
Данъчните е трябвало да отидат да направят снимки на сватбата на сина на Илиана Йотова и след това да ги приложат към обвинението. И на летеца няма да му се размине.
112
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тонката, още ли не си си легнал:):):)
111
2
 
22
 
! Отговори
Кръстника къде е преди 3 години
Какво стана с летеца? Да не е отлетял за някъде и да е оставил тези *** да ни занимават.
110
1
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Тебе пита ли те някой кой вкарваш в спалнята..?И кой си ти ,че да искаш каквото и да било ?
109
28
 
3
 
! Отговори
Kit Chelin преди 3 години
Герберските *** са в атака.Бяха издали багажа и скрили като мишки, както и техния "лидер", но видяха че родната полиция ги пази и изпълзяха от дупките. Само нагли, арогантни хора и кариеристи на хранилка може да подкрепят др. Борисооф и това правителство. Не мога да разбера как след толкова корупция, заличаване на ролята на институциите, просташки и обиден език на фигуранта Борисооф, разединение на хората и лицемерие за единство има все още някои, които защитават това отвратително управление
108
2
 
30
 
! Отговори
РАДЕВИ, преди 3 години
КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ИСКАТЕ НОВИ ИЗБОРИ, АКО НА НОВИТЕ ИЗБОРИ НАРОДЪТ ПАК ИЗБЕРЕ БОРИСОВ, А НЕ НИНОВА????
107
2
 
14
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
до 117 А Путин ке падне ли?:):):)
106
24
 
2
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Принципно гледах да не взимам страна. Обаче онова дето се случи с хипо ленда ми скъса нервите. Това вече наистина си беше държавна мачканица. А най-якото беше, че и министъра на МВР не знаел за това.... Е как така бре пич. Такава организация, такова чудо и да се правиш на ударен. Значи всеки, който иска да си каже мнението хоп, нап, ной, иконмическа полиция и още 3-4 служби ще ти се изспият на главата. И кво за 9,60 лв изхабиха 3000 лв разходи (заплати+гориво). Как не ги беше срам
105
2
 
20
 
! Отговори
Цървул преди 3 години
Като сте отворили реч за Триъгълника,знаете ли че женския орган на синия кит може да побере 5,6 човека?Това е втората най-голямата м.инджа в света,след обитателя на Дондуков 2..
104
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ке падне!
103
1
 
18
 
! Отговори
999 преди 3 години
Откак ДПС поиска оставката на Радев - къде изчезна тоя човек???? Нещо съвсем се умълча....Ще си ходи ли към то Масква??? Че тук е ни причом. БЕЗПОЛЕЗЕН ЗА РУСИЯ. ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.
102
1
 
16
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Искате ли яйца за метане на протеста бе мушмороци?:):):)Един мой приятел къде има птицеферма със 500 000 бройлера сега ги продава по 10 стотинки,защото малко я позакъса:):):)за вас ше има допълнителна отстъпка:):):)На Свтльо Трайков ше му направим още по-голема отстъпка:):):):)Щото вече нема пари за бело човека:):):)
101
1
 
13
 
! Отговори
Днес преди 3 години
колко са? 20,30,50 плиткоумни пси.хара? Тримата ***.и там ли са? Няма такъв смях. Жалко за шанаджиите,за един джойнт са готови на чудеса. Ега ти ,да ми липсва ду.дука. Емибеше збавно-сега е скука!Толкова ли можете?Чакам простотии!
100
0
 
4
 
! Отговори
До 1и 2 преди 3 години
А за маските на ДБ по 12 лв, нещо да коментираш
99
1
 
21
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 3 години
БЕЗ ИМПИЙЧМЪНТ НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ. ВЪН РУСКИТЕ ПОЛУПРОВОДНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!! ВЪН! ВЪН!! ВЪН!!!
98
12
 
0
 
! Отговори
1 и 2 преди 3 години
Б. Борисов, Каракачанов и Валери Симеонов да не би с тяхна фирма, да са почнали да правят АРАБСКИ маски да измислиха тая ИЗМАМА с тоя китайски вирус ?????? Тия тримата, с тия АРАБСКИ маски -Арабски Фереджета, приличат на някакви турски кадъни или педдерази- Евнух- Роби в харема на някой арабин. Тия тримата мошеници, вместо да ИЗГОНЯТ всички араби, *** и китайци от България, да бяагт към Турция, тия ПРЕДАТЕЛИ пускат арабите да ни заразяват с Корона- вируси..