Жена открадна 4 велосипеда в столичния кв. "Гео Милев"

Тя спокойно "превзела" две врати с инструмент
Обновена: 6 окт 2020 09:11 | 6 окт 2020 09:08, Ния Христова
44
 
Жена открадна 4 велосипеда в столичния кв. "Гео Милев". Велисипедите са на обща стойност от около 3000 лева. Тя е влязла във входа в късните часове на нощта съвсем незабелязано. Входът има осветление, но дори това не я е спряло.
 
Жената не е носила никакви прикриващи средства на лицето. Успяла е да влезе през две врати, които се отключват само с карта.
 
"Тя използва някакъв инструмент, който се вижда на камерите и с който си разбива двете врати последователно. Влиза в топлата връзка към гаражите и мазетата, оглежда навсякъде за отворена врата или нещо забравено. Така стига до подземния ми гараж, където се натъква на нейните нови придобивки", каза потърпевшият Стилиян Василев пред Bulgaria ON AIR.
 
Той разказва, че жената първо взима едното колело и излиза през входа, качва се на него и отива да го остави.
 
"След това се връща пеша за поредната бройка колелета и така 4 пъти. На четвъртия път идва с момче, което е с качулка и с маска. Неговата физиономия не се вижда", допълни Василев.
 
Оказва се, че жената е откраднала и няколко кутии перилен препарат.
 
"В цялата кооперация има видеонаблюдение. Реших да публикувам въпросната госпожа в социалните мрежи", каза още потърпевшият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега, след като вече са я заснели, с новите технологии ще могат да я телепортират в 1во Районно само с един клик. Полицаите ще станат ненужни хау
34
0
 
2
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Ами един за мама,един за тати, един,един за Иванчо иедин за Марийка.Ще рече били са нужни 4 велосипеда за пикник за семейството на Иванчо!
33
0
 
16
 
! Отговори
смях е тази държава преди 3 години
Преди време.... спим си спокойно с жена ми и новороденото ни бебе. Бебето трябваше да яде около 3 часа през ноща и жена ми става да приготвя яденето му и ..... какво да види , някакъв агент се разхожда в къщи и си рови. Станах след писъците , но .... бързи са копелдаците. Не , че се знае кой на кого ще навреди повече в моментната ситуация, но бих го смазал ако ми падне такъв сега.След това имало полиция, имало държава. Едно осветелние слагат от тогава с години.Смях!
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 32искам да видя на теб като ти влезнат в дома, как ще ти е!
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хората на Каскета хич няма и да си мръднат пръста за такова дребно нещо, тъй че и да качвате видео и да пускате жалби - все тая
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да се похвали главния прокурор и полицията голям успехтрябва да има и наградени
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а кюлчетата и със злато ще намерят ли големи крадци се навъдихаи надуват свирката сега когато се завличат милиарди за две колелета ай с.ик.ти.рне бива такова под.ло.гарстване чак ако пишете за кпадци има дотатъчно дето са загребили милиони какво пускате димни завеси с такива съобщения
28
11
 
4
 
! Отговори
SS преди 3 години
Аи стига сте плакали като вдовици.Хората държавата окрадоха,милиарди липсват вие за няколко велосипеда.А за жената похвално.Умее да се управя в живота.Знае тя, каквото си краднеш това ти остава.От зулата по сладко няма.То кой не лъже и краде,няма кво да яде в тая държава.На една заплата живее ли се.?
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сериозно персонала на полицията трябва да се удвои.
26
0
 
12
 
! Отговори
при мен преди 3 години
е малко по-различно. За два дни един и същ крадец ми разби два пъти мазата. Първия ден задигна скъпи инструменти и кабели за около 600 лева. Втория път един комшия го задържа на входа с няколко инструмента, които явно не е успял да носи предния ден. Полицаите ги иззеха и ми ги върнаха след месец, но за първия ден нямало доказателства, че бил същия извършител и нещата ги няма , а крадецът си шета ...
25
0
 
10
 
! Отговори
Потърпевш преди 3 години
До Пострадалние имахме и свидетел на изнасянето на колелото от блока. Обаче видиш ли лицето казало, че не е то, и прокуратурата му повярвала!!! Намерихме си катинара захвърлен между етажите, искахме да им го дадем за отпечатъци, от полицията казах, че не им трябва... Прокурорското решение гласеше, че колелото от 300лв, преди 7 години, вече не струвало толкова и нямало престъпление!!! А за влизането с взлом в мазето въобще не са си направили труда поне за това да се хванат...
24
0
 
2
 
! Отговори
до 25 до 26 преди 3 години
До Yudeo= fahist""Franceto krade na edro...""Всъщност да французина много добре знае какво е крадец и че трябва да се пазиш от такива, но именно за това беше интересен разговора защото за него крадец е някой които работи в едри мащаби, а не за някакви дребни неща ако си на зор да откраднеш нещо дребно по добре е просто да си поискаш и ще го получиш, вместо да се излагаш и да се правиш на крадец.
23
7
 
0
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 3 години
Bogatashite...koito grabyat drugite BULGARI...pecheleyki ot truda im...Shte platyat cenata ...4 VELOSIPEDA.. 3000lv! Tozi e gurbil mnogo yako..
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българска култура -карти , видиокамери ,крадците как да излъжем защитата която са измислили.Преди време един българин работник на французин, като свършиха работа французина му каза да зарязва всички и да ходи да почива, работното му време е свършило, българина му обясняваше, че трябва да приберат косачката да не я открадне някой, французина се чудеше защо някой ще го краде место просто да го попита, разговора беше дълъг и много забавен сблъсък между две различни култури.Май не се разбраха накр
21
0
 
7
 
! Отговори
НАПИШИ КОМЕНТАР преди 3 години
Прилича ми на 100-процентова бяла българка.
20
1
 
4
 
! Отговори
бай Илия преди 3 години
Ами направете стоп кадър да и видим лицето.
19
1
 
14
 
! Отговори
до пострадал преди 3 години
Ееее... Ти пък и писмо си получил! Баровец! Цяла кола ми откраднаха и ме гледаха все едно аз съм бил аз. Написах "Война и мир - ново начало" в 5 тома и толкова. Имах една съседка, на която непрекъснато й разбиваха мазето. На жената й писна и написа на вратата "моля, не разбивайте. Вътре няма нищо". След няколко дни мазето пак разбито и имаше друга бележка - "извиняваме се, но бяхме длъжни да проверим".
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори крадците вече търсят еко транспорт ,как се променя света.
17
0
 
5
 
! Отговори
а зелето взеха ли? преди 3 години
RFID системите могат да отчитат кой, кога и къде е ползвал картата/чипа. Клонира се за секунди чипчето. Всяко си има свой си уникален номер. Може да се кодира по часове за достъп, зони за достъп и т.н. Зависи дали е грамотно направена системата. Но би трябвало да си прави запис кой абонат е бил. Ако не е китайско менте. С две думи - ползван е откраднат/клониран чип. Знаят къде да ходят и какво да вземат и не се мотаят. Както и да го гледам си е вътрешна работа на някой ядосан пубер и злата-мама.
16
0
 
27
 
! Отговори
Пострадал преди 3 години
Напълно безсмислено е да се занимаваш с полицията - само губене на време. Накрая ти пишат едно писмо, че следствието се прекратява, защото крадецът не е бил открит. Та аз ли трябва да го открия и им го заведа в районното?