Пръскат със смеси срещу заледяване в София

На терен към момента са изпратени 123 снегорина
26 яну 2021 11:50, Ния Христова
13
Пръскат със смеси срещу заледяване в София
Снимка: БГНЕС
Заради снеговалежа в София започна извършването на обработки със смеси срещу заледяване по всички трасета на обществения транспорт в районите на Столична община, съобщава в. Монитор .
 
На терен към момента са изпратени 123 снегопочистващи машини. В район "Витоша" се извършва и обработка на основни улици, както и стръмни участъци в кварталите.
 
В планината Витоша се извършва и опесъчаване на двата пътя "Драгалевци – Алеко" и "Бояна – Златните мостове".
 
Градският транспорт за момента се движи при зимни условия по обичайните си маршрути без промяна.
 
От кметството напомнят на всички шофьори да карат с автомобили оборудвани за движение при зимни условия и призовават за внимателно шофиране и със съобразена скорост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Kuncho преди 3 години
Откъде този модерен снегорин на снимката?!Преди малко на Кблешков мина камион , като в коша имаше човек който с лопата разхвърляше смеси по пътя:)
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Subaru STI WRXИ опела, и нисана със зимни континенталки на 3 години си вървим без никакъв проблем. С предно предаване и съответно 90, и 115к.с. Нямаме малки чишки и комплекси за избиване.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2Явно ти е къса паметта за да си спомниш "Батко и братко" при Тройната. Кои "чистеше"и кой раздаваше парите. А Вълка не ББ го пусна да строи в горското на Искър. А е от "многото"свършена работа по време на "Орешарски". Забрави и кои дами бяха "лицето"на "Орешарски"?
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Карам си баничарката 1.4 75 кс и ме боли ухото за някъв, дети искал да кара на търчък.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колите гният от всичко, не само от солта.
5
4
 
2
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
А така, ама докато се влачите по баира със спреляците на задно, сторете път на 4х4 машините да ви изрежат с вратите настрани.
4
7
 
1
 
! Отговори
Subaru STI WRX преди 3 години
Сега настъпиха моментите, в които истинските коли с 4х4 задвижване ще се проличат. Ако кола е с един задвижващ мост - не става.Това не важи за зверове от рода на Ферари и Порше, но тук никой не кара такива, така че собствениците на поройници като цитроен, рИно, дачия - наудачия и прочее торници на предно и задно да дерзаят!
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Призовавам всички ПАРКЕТНИ шофьорчета с паркетни коли да НЕ излизат днес и утре с автомобил на улиците, тъй като управлението на МПС не им е силна страна и те са неспособни да контролират ситуацията, при поднасяне на колата скачат на спирачките, овъртат се и правят катастрофа - мазаляк.Призовавам и БМВ маниаците с екземпляри на задно да не си показват носа, но това в случай, че успеят да издрапат от паркинга.
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка снежинка е стотинка в чекмедженцето на оня дето дрон му жужи в спалнята.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И отново. Дори и 20 000 машини да има, да вървят през 100 метра една от друга, ПАК няма да има "добри пътни условия", така че пътувайте смао ако имате нужда. И не бъдете *** селяни. Пълнете колата догоре, носете си завивки и храна. Нищо не ви коства, но ако стане проблем, ще ви коства всичко.