"София прайд" - показност или въпрос на свобода?

Тази година повече от 1500 посетиха събитието
Обновена: 12 юни 2021 21:21 | 12 юни 2021 21:00, Ния Христова
233
София Прайд се проведе под мотото "Отново заедно" за 14-ти път. По-рано през деня имаше шествие в подкрепа на традиционното българско семейство.
 
Тази година повече от 1500 души идват на "София прайд". Събитието се провежда в подкрепа на хората с различна сексуална ориентация. Тони и Валан също са сред присъстващите на прайда. Те откриват, че изпитват чувства към хора от същия, а не от противоположния пол, още в ранния пубертет. 
 
"Някъде на 14 години разбрах, че имам различни чувства и в следващия момент беше много странно. Понеже все си казвах: "не, ти харесваш момичета", каза пред Bulgaria ON AIR Валан Гьорчев.
 
"Много дълго време ме беше срам от това нещо и мислех, че трябва да се правя, че само жени харесвам. Но си даодх сметка на 17-18 годишна възраст, че аз, ако се крия по този начин, няма да си изживея пълноценно живота", посочи Тони Горинов.
Още по темата
 
Двамата се срещат преди 2 години и оттогава са заедно. Не се крият и показват чувствата си и на публични места. Именно заради това са ставали жертви на агресия. 
 
Днес в София се проведе и антипрайд шествие в защита на християнското семейство. Участниците в шествието не приемат хора като Тони и Валан.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

 
И въпреки обществените упреци Тони и Валан не смятат да спрат да показват чувствата си. 
 
"Брак в чужбина, защото в България не мисля, че скоро ще бъде легализиран, смятаме да осиновим дете и да започнем собствен бизнес заедно", споделиха те. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
9
 
33
 
! Отговори
Това не е болест преди 2 години
Обикновен разврат.
93
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и ще литнат балоните . . . и ще паднат панталоните . . . и площадаът ще предложи ароматите на модеренгъзов Хъб. По пропан набутаните им ще ги познаете. поне хемероидните вълнениа ще им дават основание да казава "за първи път Хъбът ми е девствен"
92
5
 
44
 
! Отговори
Началото на края преди 2 години
Хомосексуални е имало през цялата история на човечеството , но едва от 10-15г. се организират такива прайдове и вопли за "права" ... та за какъв въпрос за свобода става дума ? Чиста показност. Познавам лично хомосексуални. Имам дори един колега . Обличат се нормално, говорят нормално, държат се нормално. Няма я тая изкуствена показност и клоунско облекло като при прайд активистите . Попитах колегата си веднъж за мнението му за прайдовете . Изсмя се . - Attention Seekers , му беше коментара .
91
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честит рожден ден на Боко Тиквата!
90
12
 
30
 
! Отговори
Anonymous преди 2 години
Би трябвало да е забранено на непълнолетни да присъстват на такива развращаващи и гнусни представления.
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз харесвам и брюнетки...
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
128, и брюнетките сме чаровни. :)
87
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кога е парада на тези които харесват млади руси жени за да отида и аз на парад?
86
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Егати събитието ! Тумба некgъpнuцu , дето не стават за нищо , са съгласни дори и г.3ът да си дадат , само и само някой да им обърне внимание ! Гадното е , че го правят по най-наглия начин и още по-гадното е , че т.нар. медии ( които са от същия отбор ) тръпнат в очакване да отразят "събитието" и ни го пробутват до втръсване !
85
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И двамата седат зашито по програмата за задържане на бременностт реализирана с техниката in-Гъzо.
84
8
 
14
 
! Отговори
Бой по педрази 1 преди 2 години
Това че някой е БОЛЕН, не е лошо.. ВАЖНОТО е да ходи да се лекува в болницата, за да НЕ заразява околните, ако е заразна болест... Обаче, ако някой е ЛУД или сакат( с увредени полови органи) и вместо да ходи в болница и лудница да се лекува, тоя ако тръгне по улиците да РАЗВРАЩАВА малките деца и да им влияе зле, трябва да ги уб.иваме такива ***, ле.сбийки...
83
17
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПЛАШЕЩОТО Е ,ЧЕ СЕ ВИЖДАТ ПРЕДИМНО МНОГО МЛАДИ ХОРА!! ЕТО ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ 10 ГОДИНИ БОРИСОВСКО ИГО РАЗОРИЛО БЪЛГАРИЯ! ЕТО ГИ ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ НА БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ НАРОДА ОТКАЧИ!
82
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тези малки пеееасчета. Кой се интересува от тия пеееаски истории
81
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 104Има обратни които са много интелигентни, нема нужда да са болни от СПИН ..... хахахаха :) Проблема е в парадчето им, претендират за нещо, ама и те не знаят защо :))
80
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не се бъркам в живота на хората. Да правят каквото искат.
79
12
 
21
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
Осъзнавате ли в какъв морален упадък се намира нашия християнски свят?С никакви думи не може да се оправдава ненормалността в човека.Каквото искат да си правят,само да не ни навират непрекъснато в лицето тази ненормалност.
78
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До бай ТъпчоХахахаха, еми има, не ги обвинявай за ориентацията, харесват мъже, обвинявай ги за прайда, щото така ще си спечелят още повече врагове :))
77
3
 
23
 
! Отговори
Един от вас преди 2 години
Много агресия виждам тук. Да убием гейовете? По- добре ли ще се чувствате. Пак казвам не харесвам показността и съм против прайдове в този вид. Написах по долу гей съм. Не се гордея с това. Имал съм трудности в себеосъзнаването и това да се приема такъв какъвто съм. Категорично съм против отглеждането на деца от гейове. Днес е модерно *** да хванат някоя и с есеменация на станат бащи. Последиците пращат децата.
76
7
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТОВА НЕ СА СТОТИЦИ, ТОВА СА ХИЛЯДИ!! МАЙ НИ ТЪПЧАТ С ТОЛКОВА МНОГО ГМО И ХИМИЯ , ЧЕ ХИСТОЛОГИЧНИЯ БАЛАНС НА ТЯЛОТО СЕ Е ПОВРЕДИЛ ! ТАКОВА НЕЩО МИНАЛИЯ ВЕК В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО!
75
10
 
7
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 2 години
Абе туй с Тонито и Валана много трогателна история бе-подсмръкнах два пъти ама бърже ми мина.Аз имах едно време един сбъркан пръч, дето наместо да яха козите, търсеше коча да язди, ама бърже го вкарах в пътя бе-стана чудна пастърма, та с педя мръвка две кани вино отиваха...Инак, жената ми вика и аз да съм ходил на тая манифестация, щото съм бил заслужил лезбиец, ама балдъзата пък как завистливо я погледна...