"София прайд" - показност или въпрос на свобода?

Тази година повече от 1500 посетиха събитието
Обновена: 12 юни 2021 21:21 | 12 юни 2021 21:00, Ния Христова
233
София Прайд се проведе под мотото "Отново заедно" за 14-ти път. По-рано през деня имаше шествие в подкрепа на традиционното българско семейство.
 
Тази година повече от 1500 души идват на "София прайд". Събитието се провежда в подкрепа на хората с различна сексуална ориентация. Тони и Валан също са сред присъстващите на прайда. Те откриват, че изпитват чувства към хора от същия, а не от противоположния пол, още в ранния пубертет. 
 
"Някъде на 14 години разбрах, че имам различни чувства и в следващия момент беше много странно. Понеже все си казвах: "не, ти харесваш момичета", каза пред Bulgaria ON AIR Валан Гьорчев.
 
"Много дълго време ме беше срам от това нещо и мислех, че трябва да се правя, че само жени харесвам. Но си даодх сметка на 17-18 годишна възраст, че аз, ако се крия по този начин, няма да си изживея пълноценно живота", посочи Тони Горинов.
Още по темата
 
Двамата се срещат преди 2 години и оттогава са заедно. Не се крият и показват чувствата си и на публични места. Именно заради това са ставали жертви на агресия. 
 
Днес в София се проведе и антипрайд шествие в защита на християнското семейство. Участниците в шествието не приемат хора като Тони и Валан.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

 
И въпреки обществените упреци Тони и Валан не смятат да спрат да показват чувствата си. 
 
"Брак в чужбина, защото в България не мисля, че скоро ще бъде легализиран, смятаме да осиновим дете и да започнем собствен бизнес заедно", споделиха те. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 73 Браво, че си призна какъв си.
53
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То проблемът не е в това,че някои са гейове. Проблемът е,че искат да се възползват от това. Искат брак. Ок,нека да им дават да се женят или омъжват както там се води. Но да е в общината с подпис. Без да им се дава църковен брак защото в религията е богохулство. Ама искат и деца да осиновяват. Тук съм против. Децата попиват от родителите и ще искат да подражават. Едва ли това е здравословна за тях среда.
52
7
 
15
 
! Отговори
Един от вас преди 2 години
Не знам защо е нужна тази показност. Такъв прайд само разединява а не обединява. И накрая- гей съм. Не афиширам себе си-много ми е педерастко и мен ме дразни подобно поведение. Имам приятел живеем като семейство вече 18 години. С никой не сме имали проблем. Е видът ни е хетеро мускули и т.н.
51
10
 
24
 
! Отговори
Петкан преди 2 години
Аз съм канибал. Призовавам всички мои събратя да излезем и да защитим нашето право на свобода и избор на храна!
50
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А банани ще има ли ? А ценности ? А светло еврог.ейско бъдеще ? въййй...!!!! ЕС ши на опрай нали ???
49
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Статията за припаднал човек за когото в тишина е потънал цял стадион хора, в очите на които има сълзи ,а устните им шепнат молитви за спасение на човека попаднал в беда, та тази статия е подпряна с текст за извратеняци, С какви мисли и очи да ви гледаме бе. Засрамете се
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Унгареца Всеки съди за другите по себе си. И ти не правиш изключение.
47
12
 
20
 
! Отговори
Да 46 преди 2 години
Ха ха ха , жалко просто парвеню. Не парад , ПРАЙД идва от английската дума PRIDE - ГОРДОСТ . И да тези хора имат правото да се гордеят с това което са. Не са виновни , че са се родили такива, поради сбърка ген на единия или на двамата родители. Природа си знае работата , разнообразието е чудесно иначе светът щеше да бъде монотонен и скучен.
46
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е ли по-добре да се организира парад на всички със сексуални и психически отклонения.На гейовете да им се разреши да исиновяват деца, но само, ако децата са на депутати, разрешили такава идиотия.
45
2
 
11
 
! Отговори
стефчо преди 2 години
Това ли са проблемите в държавата? Значи сме много добре тогава щом това ни е грижата ,а не чудовищната корупция тип Зимбаве и Гана!
44
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро ще има парад на некрофилите и пеедоофилите.
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не ги хванаха да ги ваксинират срещу ковид?
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малееее, кви криви тикви!!! Ужас!
41
4
 
19
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
МНОГО ХОРА НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ РОДИШ ТАКЪВ, НО МОЖЕ И ДА ТЕ НАПРАВЯТ ТАКЪВ. ЕДНОТО Е ПРИРОДА. ДРУГОТО Е ЧИСТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ПОСТИГНАТО НАЙ- ЧЕСТО ЧРЕЗ ПОДВЕЖДАНЕ ИЛИ ИЗМАМА. РАЗЛИЧНИ СА. И ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗЛИЧНО И НАШЕТО ОТНОШЕНИЕ.
40
5
 
12
 
! Отговори
сокол преди 2 години
Хайде всички "особенни" за хамерика! Там е весело-легална дро.....га и стрелба всеки ден!И без това полза от такива -никаква.Истерични,мързеливи,капризни, а и вируса ги лесно..
39
6
 
5
 
! Отговори
. преди 2 години
Един ден обаче този, който смучел моркова казал на другия: - Абе Гошо, дай да вземем да сменим моркова, че много лигав стана! - Че аз моркова го загубих още на първата вечер...
38
1
 
5
 
! Отговори
. преди 2 години
Седяли си двама бездомници и се чудили какво да направят за да има какво да ядат. Единия предложил: - Пешо, кво ще кажеш да вземем един морков и да отидем на ресторант. Ще се наядем и като ни донесат сметката аз ставам и ти клякаш почваш да смучеш моркова и те ще ни помислят за п-раси, ще ни изгонят и няма да плащаме! Съгласил се другия и така направили. Един ден така, втори, трети, че цели две седмици им минавал номера...
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един колега така казва който е опитал не се е върнал на десния бряг значи трябва да, е хубаво
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 31Нужна ти е квалифицирана психиатрична помощ...
35
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не им е забранил, нито да се обичат, нито да се сношават. Аман от лиготии!