Заради снимка мъж отнесе лопата по главата от миячи на улицата

Служителите по чистотата избягали, пострадалият - в болница
85
Заради снимка мъж отнесе лопата по главата от миячи на улицата
Снимка: БГНЕС, архив

Служители по чистотата хвърлили лопата по мъж, който ги снимал как мият булевард в София.

Пострадалият твърди, че е бил ударен с лопата в главата. Иван Иванов се е събудил в болница със сериозни наранявания. По думите му служителите, които го атакували, са избягали с камиона.

„Замериха ме с лопата. Ударът беше силен, имах късмет и съм добре. Паднах на земята, събраха се хора и линейка ме откара в болница”, разказа Иванов пред Нова телевизия.

„Екипът извършва обществена дейност. Исках да снимам как не мият улиците, а само ги мокрят. Мисля, че агресията беше предизвикана от това, че те знаят, че това, което правят е постановка и измама и като ги снимам - ще ги разоблича”, добави той.

„В момента тече вътрешно разследване относно предоставения видеоматериал. Ако резултатите от нея покажат, че наши служители не са си свършили качествено работата или са прибегнали до саморазправа, то те ще бъдат санкционирани”, заяви Руси Русев - ръководител "Транспорт" – ЗМБГ.

„За нас поведението на господина е провокация. Нашите служители многократно подчертават, че не искат да бъдат снимани”, допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
или преди 2 години
е чакал 1цата като нова година
51
0
 
0
 
! Отговори
нормалните преди 2 години
хора надграйдат ане влизат в едни и сьщи гумени цьрвулиа на дядо ми колата от 23г твоя е карал каруца
50
0
 
0
 
! Отговори
все преди 2 години
пак не се идентифицираме с прадеди като вас дивите селяни
49
1
 
0
 
! Отговори
нито преди 2 години
сме 6офиори нито сме индиицидайе познаваме знаците и сме по образовани от дивите селяниаз имам книйка от 22 год обаче на тебе амфетите са ти изпьрйили мозька
48
5
 
2
 
! Отговори
Германия преди 2 години
Не оправдавам поведението на ромите в никакъв случай, но можеха да изразят Несъгласието си просто като му го кажат.Иначе в Германия НЕ можеш да снимаш нещо без съгласието на лицето или собствениците разрешат,могат да ти осъдят за това.
47
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те и животните в зоопарка не искат да бъдат снимани но нямат избор, така и тези индийци като не им харесват условията да напускат и да си търсят друго препитание.
46
3
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Неуважаеми другарю Русев, вашите служители не искат да бъдат снимани, защото шофьорите не познават пътните знаци.
45
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми джурналята ги бият понякога. Взел е първият урок по журналистика,да дерзае.
44
3
 
11
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Да подаде жалба с входящ номер, да си направи медицинско и ще ги издирят и осъдят.Ако нищо не направи държавата, тогава има вариант- ресто !
43
1
 
27
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
За нас поведението на господина е провокация. Нашите служители многократно подчертават, че не искат да бъдат снимани - ДОООБРЕ! Откога да снимаш на публично място стана провокация беее Гaнеее. Че и почти да убиеш човек, заради това...публично... Тоя Русев доста бързо трябва да бъде уволнен, щом подкрепя подобно поведение.
42
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Решението е да събере 10тина приятели. Да ги издебне като пак "мият" и да ги санкционира, като преди това си сложат м,аски за да не ги заразят с ковид. Полиция, молиция - в БГ тва не работи. Те ще те утрепат братче - полицията - ама ти що ги снимаш....ми да взема да трешам всеки дет ме гледа лошо!
41
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам снимката тия ми приличат на избирателите на Фандъкова.
40
2
 
28
 
! Отговори
A преди 2 години
Щом си на публично място, значи можеш да бъдеш сниман без съгласие. Вече има хиляди камери за наблюдение, които така или иначе те снимат.
39
9
 
11
 
! Отговори
някой преди 2 години
Според Конституцията не можеш да снимаш някого въпреки неговото несъгласие. Т.е. ако няма несъгласие, няма и нарушение на правата му. Иначе всички репортажи по телевизията щяха да са незаконни. А в случай маннгалите са изразили несъгласието си по доста примитивен начин.
38
22
 
8
 
! Отговори
Турчин преди 2 години
Ако не са ромите ще потънем в ***. Този вместо да се прави на интересен за няколко лайка, да хване той да ги измие по-хубаво, като е недоволен.
37
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
че наши служители не са си свършили качествено работата или са прибегнали до саморазправа, то те ще бъдат санкционирани"- Санционирани? Това си е чист опит за убийство, най-малко уволнениеЗа нас поведението на господина е провокация. Нашите служители многократно подчертават, че не искат да бъдат снимани - Чакай малко бе, генерале, обществено място, всеки може да си снима както пожелае, особено ако се извършва нарушение, индиаците не искали да бъдат снимани, брех, всеки талибан шефче
36
2
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НАЙ-ОПАСНАТА ПРОФЕСИЯ НА СВЕТА Е ДА СИ ОПОЗИЦИОНЕН ЛИДЕР В ДЪРЖАВА РЕЖИМ! НО НА ВТОРО МЯСТО СЕ НАРЕЖДА ПРОФЕСИЯТА РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ! ТОЗИ Е ВЛЯЗЪЛ В РОЛЯТА НА РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ И СЕ Е ОТЪРВАЛ ЛЕКО САМО С ЕДНА ЛОПАТА В ГЛАВАТА, ЗАЩОТО МНОГО ОТ ТЕЗИ ЖУРНАЛИСТИ ГИ ИЗБИХА!
35
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От това мокрене обаче Фандъкова прибира милиони.
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб и ДПС ще саботират и ще се мъчат да унищожават народа си, това е целта им в момента! Спряха им достъпа до фондовете.Все пак това са били техен електорат.
33
4
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Анонимен 34/ НЕ МУ ОБЯСНЯВАЙ НА ААА, НЕГОВАТА РАБОТА Е ДА ЛЪЖЕ ПО ЦЯЛ ДЕН!! ЕДИНЯ *** ЛЪЖЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ЗА ГЕРБ А ДРУГИЯ ЗА БСП-РАДЕВ