Стотици на протестно шествие в София, искат отмяна на сертификатите

Недоволните преминаха през централни булеварди
Обновена: 31 окт 2021 17:01 | 31 окт 2021 17:01, Веселина Йорданова
826
Стотици на протестно шествие в София, искат отмяна на сертификатите
Снимка: БГНЕС

Стотици граждани излязоха на протест в центъра на София срещу Covid сертификатите и ограничителните мерки.

Множеството премина в шествие от НДК, през Министерство на здравеопазването и стигна до Президентството, предаде БНР.

Още по темата
В протеста се включиха представители и привърженици на политическа партия, които отправят политически и предизборни послания.

За кратко беше блокирано движението по булевардите "Мария Луиза" и "Александър Стамболийски", и улица "Граф Игнатиев".

Към 16 часа по булевардите "Цар Освободител" и "Княз Александър Дондуков" движението на автомобилите се осъществява безпрепятствено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


826
Още по темата: протестсертификати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
613
6
 
15
 
! Отговори
пра преди 2 години
правата да убиват наоколо като инфекциозни бомби си искали хората...
612
2
 
9
 
! Отговори
Дико Сашев преди 2 години
До анонимен 657. Разбира се, че САМИ трябва да направят своя избор. Аз говоря да направят сами този избор на базата на достоверна информация, а не на базата на фалшиви новини, с които е пълен нета.
611
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз протестирам против ограничението на скоростта и забраната да карам пил.Нарушавате ми правата, не разбирате ли ? Също искам да си разхождам ротвайлера в близката детска градина.Който иска да се пази и секи сам да си преценя.НО спрете да ми нарушавате правата...
610
1
 
1
 
! Отговори
Дико Сашев преди 2 години
До До дико сашев 653. Благодаря Ви за този коментар. Няма по-голямо доказателство от Вашия коментар за верността на моята теза.
609
4
 
12
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Над 60 съм. ИЗКАРАХ ГО БЕЗ ПРОБЛЕМИ, ЗАЩОТО СЕ ЛЕКУВАХ ПО СЪВСЕМ РАЗЛИЧЕН ОТ УТВЪРДЕНИЯ ОТ СЗО НАЧИН С ПОНЕ 2 ВИДА АНТИБИОТИЦИ / ХИНОЛОНОВИТЕ СА АДСКИ ПРОТИВОПОКАЗНИ/ ПЛЮС КОРТИКОСТЕРОИДИ / СЪЩО НЕПОДХОДЯЩО/! ТОВА Е АНТИЛЕЧЕНИЕ = УБИЙСТВО ПОРАДИ НЕВЕЖЕСТВО В ЛЕЧИТЕЛСТВОТО!
608
12
 
5
 
! Отговори
ikar преди 2 години
До ИнокентПишете глупости, и то на н-та степен. Ваксинирах се през пролетта. Котката редовно ми пуска кръв като ме драска, и не съм видяла да е черна.
607
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Дико Сашев Правилният избора за кого? За вас? А ако за тях той е неправилен?Така че оставете ги да направят СВОЯТ собствен избор без да им натрапвате мнението си.
606
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
по данни на Европейската агенция по лекарствата ваксините срещу COVID-19 са имали фатален изход в Европейския съюз за около 5000 души, като от тях- 4198 за тази на Pfizer[2],- 1053 за тази на AstraZeneca,- 392 за ваксината Moderna,- 138 за ваксината Janssen;като има предвид, че Европейската комисия е договорила споразуменията за закупуване и не е пожелала фармацевтичните лаборатории да поемат своята отговорност; като има предвид, че членовете на ЕП не са имали достъп до договорите по време на преговорите;1. призовава Комисията за създаването на фонд за обезщетение на жертви
605
12
 
20
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Във ваксинирания сащ - по 100 000 новозаразени дневно, а в неваксинирана Африка - доста по- малко! В Индия също намаляха за разрика от умния, научен и ваксиниран сащ!
604
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този който ги е пратил да протестират срещу ваксините си е ваксиниран.
603
10
 
23
 
! Отговори
До дико сашев преди 2 години
КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ЕПИДЕМИЯ КАТО И ВАКСИНИРАНИ ДВОЙНО СЕ ЗАРАЗЯВАТ, ПРЕДАВАТ ЗАРАЗАТА КОЛКОТО И НЕВАКСИНИРАНИТЕ, И СЪЩО УМИРАТ???? ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ЕФЕКТЪТ ОТ ВАКСИНАТА Е ДО 3 МЕС. !!!ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ НЕ СА ЕФЕКТИВНИ СРЕЩУ НОВИТЕ ЩАМОВЕ! ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ НА САМИЯ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ПИШЕ, ЧЕ НЕ Е ИЗВЕСТНО КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ТРАЕ ВАКСИНАТА И ВСЕ ОЩЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОУЧВАНИЯ!!!
602
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В четвъртък Бил Гейтс имаше рожден ден. Пешо не беше поканен. Това е същият оня Пешо, дето се притеснява, че Бил все за него мисли. Пешо днес протестира!
601
18
 
18
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До *** като теб: Какви фондове :) Всеки ден се ваксинират по 25 милиона човека само прозстия бугарин си мисли,че е с най-високото IQ :) Де да беше така ... нямаше да сме с най-ниските пенсии, най-старите коли, най-ниските заплати, най-мръсния въздух, най-много умирания в ЕС дори и без ковид, най-ниска ваксинация ... ех ех .... уж българина е умен ама защо е последен ??! Явно НЕ Е УМЕН :) Сега го доказва за пореден път.....
600
4
 
13
 
! Отговори
анти идиоти ще ви преди 2 години
броя отново на пролет........ако има останали.
599
15
 
13
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Възраждане в НС е спасението от геноцида
598
3
 
7
 
! Отговори
Идиоти като теб преди 2 години
"за създаването на фонд за обезщетение на жертвите на ваксините........"къде все още се намират е мистерия.
597
8
 
13
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ДЖИПИТАТА ДОРИ НЯМАТ КОД, С КОЙТО ДА ОТЧИТАТ НЕГАТИВИ ОТ ВАКСИНИ. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ИНСУЛТ И ИНФАРКТ МОЖЕ ДА СА КАКТО ЕСТЕСТВЕНО ПОЛУЧЕНИ, ТАКА И ОТ ВАКСИНАТА. НЯМА КАК ДА ГИ РАЗЛИЧАВАТ, ЗА ДА ГИ ОТЧИТАТ!!!!А КОГАТО Е ОТ ВИРУСА - ТОВА Е ЯСНО И СЕ ОТЧИТА ПО ПОЛОЖИТЕЛНИЯ ТЕСТ.
596
6
 
2
 
! Отговори
2 преди 2 години
като има предвид, че Европейската комисия е договорила споразуменията за закупуване и не е пожелала фармацевтичните лаборатории да поемат своята отговорност; като има предвид, че членовете на ЕП не са имали достъп до договорите по време на преговорите;1. призовава Комисията за създаването на фонд за обезщетение на жертвите на ваксините срещу COVID-192. възлага на своя председател да предаде настоящата резолюция на Комисията и на държавите членки.
595
3
 
15
 
! Отговори
Да бъдеш анти идиот преди 2 години
е диагноза.
594
6
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 години
по данни на Европейската агенция по лекарствата ваксините срещу COVID-19 са имали фатален изход в Европейския съюз за около 5000 души, като от тях- 4198 за тази на Pfizer[2],- 1053 за тази на AstraZeneca,- 392 за ваксината Moderna,- 138 за ваксината Janssen;като има предвид, че Европейската комисия е договорила споразуменията за закупуване и не е пожелала фармацевтичните лаборатории да поемат своята отговорност; като има предвид, че членовете на ЕП не са имали достъп до договорите п