Влогър протестира с музика и бонбони заради разбит път в София

От общината не отговориха кога движението ще бъде възстановено
12 яну 2022 10:26, Анисия Иванова
16

Влогърът Любомир Жечев отново изрази недоволството си срещу стеснението на път в столичния квартал "Студентски град". ДНСК е издала заповед за спиране на строежа, заради който платното е заградено, но пътят все още не е пуснат в експлоатация. Вчера на терена обаче имаше работници.

С оркестър, ракия и бонбони влогърът Любо Жечев показа недоволството си срещу стеснението на пътя на бул. "Осми декември" в "Студентски град". Той отбеляза една година, откакто две от лентите са спрени за движение.

"Викнали сме оркестър, тъй като днес имаме повод за празник! Една година! Честит рожден ден на стеснения път! Видяхте, опитах се, правих се на интересен, протестирах, нищо не стана така или иначе. Дадоха някакви обещания я политици, я общински съветници, но, както виждаме, няма резултат", коментира Жечев.

Причината пътят да е частично спрян за експлоатация е 30-метров изкоп на бъдеща жилищна сграда точно до него. Заради зейналата дупка тротоарът и част от платното са пропаднали и от Столичната община са ги заградили. От ДНСК са издали заповед за спиране на строежа.

От Столичната община не отговориха на запитването ни кога движението по булеварда ще бъде възстановено напълно. Любо Жечев също е направил опит да се свърже с институцията.

"Главният архитект го поканих тук да дойде на партито. По стечение на обстоятелствата ми направи впечатление, че два пъти е обещавал, че до една седмица ще отвори трето платно, което да върши някаква работа. Очевидно мина една седмица, така че да не го занимаваме", каза Жечев.

А оркестърът от Монтана продължи да свири.

Това не е първата демонстрация на влогъра, свързана с въпросния булевард. В изборния 11 юли инфлуенсърът застана с плакат зад гърба на някои от политическите лидери в страната, докато те даваха изявления. С надеждата да бъде обърнато внимание на казуса.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
7
 
! Отговори
VD преди 2 години
До ПешоНали се сещаш, че тоя оциално спрял и дистанциран младеж го прави само да си покаже магариите в негоя влог, не го грее за нас, за други и т.н. Всички трябва да се вдигнат на протести, иначе сме си заспал народ, младежът не го грее за друго, освен показност, което е доста тъжно
10
2
 
0
 
! Отговори
тцтц преди 2 години
До АнонименПрав си, дали пък да не затворим напълно пътя за да няма никакъв шум. Направо да забраним движението на всичко в града. Ходим си пеш и си пазим тишина! Хем ще пестим от асфалт :)
9
0
 
3
 
! Отговори
Хахахахха преди 2 години
Поръчвам ги тия да свират на кметО у Слатина секи ден. Ама толкова улици ги няма, че ако направя списък, нема да се хване в кадър плаката...
8
0
 
0
 
! Отговори
Фъ преди 2 години
Питайте Здравков и стария кмет на студ. Град.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И колко му е влогът на Влогъра? :)
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много по добре е сега като е затворено иначе мутрите използваха тоя път да ускорявят като на Льо Ман.Ниска скорост и няма нощем бучене и тн.
5
2
 
8
 
! Отговори
Замислете се преди 2 години
Драги българи, не си губете времето в България. Има много места по света където без да протестираш получаваш това което тук 32г след 100 избора и парламента не можеш. Така стоят нещата за съжаление. Това ни е съдбата, да загубим и третата българска държава
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижда се че идеята му няма подкрепа , защото на хората им е все тая. За какво ще се оплакват ако им оправят пътя -
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евала на Влогъра..
2
3
 
2
 
! Отговори
Белчинска копанарка преди 2 години
Вие си ме избрахте,или поне зелената част от вас.
1
2
 
27
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Браво на влогъра! Достойна постъпка, народът трябва да се събуди и да е социално активен.