Джигит лети със 134 км/ч на бул. Черни връх при ограничение 50 км/ч

КАТ поиска 24-часов контрол върху скоростта на булеварда
Обновена: 23 авг 2022 11:44 | 23 авг 2022 11:38, Петя Славова
36

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Столичната полиция е заснела 9211 превишения на скоростта в София само в периода между 12 и 18 август, съобщи на брифинг заместник-началникът на отдел „Пътна полиция“ към СДВР Радослав Начев.

"134 км/час на бул. "Черни връх" при ограничение 50 км и 164 км/час на "Цариградско шосе при ограничение 80 км/час са най-високите скорости, засечени след началото на проверките", каза комисар Начев.

Още по темата

156 са издадените заповеди за отнемане на право за управление и свидетелства за регистрация на моторни превозни средства, а общо нарушенията за тази седмица по Закона за движение по пътищата 2 514, заяви още той, като допълни, че отнетите свидетелства са 88, а отнетите регистрационни табелки са 52, извършените проверки за употреба на алкохол и упойващи вещества са 1191, съставените актове на водачи за употреба на алкохол са 25.

След жестокото убийство на двете момичета, Хариет Стефанович и Христина Дилева от Георги Семерджиев, на бул. "Черни връх" от 5 юли се извършва 24 часов контрол на скоростта.

Контрол върху безопасността на движението ще се осъществява от охранителна полиция, териториална полиция, като ангажимент имат и колегите от криминална полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отстрелвайте ги такива. Нали не очаквате този да стане примерен гражданин?
6
1
 
21
 
! Отговори
рали състезател преди 1 година
така и като са издадени няколкостотин заповеди за отнемане на СУМПС какво? тези щом карат така им е през шмайзера имат или им е отнето СУМПС. промяна в закона, МПС в полза на държавата, а тия - общественополезен труд - да събират чаркове на коли и загинали хора по улиците от такива с агресивно каране. доживот без право да управляват, а ако ги хванат без СУМПС - затвор, поне 1 година ефективно... да видим после как ще карат... има писти tolupi prosti! ходи пребивай се там, а не да трепете невинни
5
3
 
19
 
! Отговори
тъжно ми е преди 1 година
такива трябва публично 10 камшика да си знае следващия път така ли ще прави... най-тъжното е, че един нормален шофер като види, че *** ти кара със 100 на цариградско при ограничение 80 почва лека полека да превишава и той...много здрава психика трябва човек да има за да не се поддаде на селянията и простотията по улиците
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наркоман лети със 134 км
3
17
 
5
 
! Отговори
Петстин коня задно преди 1 година
Само газ, дълъг пръст на ушев, ухилен до уши и на търмък.
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДРОГАТА ПОКАЧВА АДРЕНАЛИНА
1
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
134km/h = конфискация на талигата и посещение при бай Ставри за около месец, докато не може да си затваря *** вече и желаещите ще понамалеят.