Без Луковмарш

Полицаи спряха планирано шествие
25 фев 2023 20:15, Росен Стойчев
147

Засилено полицейско присъствие в София заради готвения "Луковмарш". Той трябваше да започне в 17:30 часа от НДК, но такъв не се състоя, съобщи Bulgaria ON AIR.

 Хора са събрани на малки групички и полицаи ги проверяват.

Имаше забрана от Столичната община за провеждането на шествието, тя беше отменена от съда. Днес от Върховна административна прокуратура сезираха министъра на вътрешните работи и кмета на Столичната община да предприемат мерки с цел опазване на обществения ред и защита правата на граждани в случаи на възникнала опасност по време на "Луковмарш".

По обяд пред НДК се проведе протест срещу забраната за шествието.

Още по темата
А пред Съдебната палата в столицата се проведе контрапротест.

Участниците се противопоставиха на всички форми на разделение и омраза. Паралелно с него се състоя и протест в защита на традиционното семейство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 117 преди 1 година
Наивнико, забрави ли, че бяха предлагали пари на български творци, за да направят позорящ филм за Ботев, който да го представи като кръчмарски айдук, отмъкнал стихотворенията на измислен унгарски поет и ги публикувал от свое име? В този филм сигурно щеше да се каже, че Ботев е говорил на унгарски. Знаеш ли защо са паднали чак дотам? Защо и Ботев е националст, и Шандор Петьофи, с когото го сравняват също е националист. Целта на някои е да заличат националното съзнание и да окарикатурят героите.
104
2
 
1
 
! Отговори
До 101 преди 1 година
Виолета Якова не е от групата, известна като "Петимата от РМС", макар че е била член на РМС и е живяла само 21 години. От онези петима, само Л.Димитрова е била на 26 г. Останалите са били на възраст 30-35 г., когато са загинали. Ти си направи съответните изводи.
103
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ !!!
102
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А не щете ли и лагерите да се върнат?Няма как да кажат за Ботев нещо,но български вариант на Бандера не ни трябва както и Лукови маршове.
101
2
 
13
 
! Отговори
ало,политиците преди 1 година
Почне ли един народ да се гърчи и да не признава своите герои,значи и народа,и държавата са свършили!
100
1
 
3
 
! Отговори
Коя е Виолета Якова преди 1 година
Виолета Якова е родена на 2 юни 1923 година в Дупница в бедно семейство на български граждани по произход Сефарадски евреи. В юношеските си години се премества в София, където работи като шивачка.
99
2
 
12
 
! Отговори
ндаа преди 1 година
Утре като кажат,че Ботев е нацист,който пречи на натовската прегръдка с Турция,и това ще приемем!Колко му е,важното е да има банани,тоал.хартия и коли на по на 300 хил.км, ама иефтинки!
98
1
 
15
 
! Отговори
ама карай да върви преди 1 година
Ако не е бил Луков с тримата чобани,дето му подавали снаряди,днес Кюстендил щеше да е сръбски!
97
1
 
6
 
! Отговори
ма ка щяло преди 1 година
До 447 Разбира се,че не е еврейка!Виолета Якова е тайванка от горна Бразилия до Сев-полюс!
96
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-добре забранете комунистическите шествия на Мутрофанова и Копейкин. В днешно време фашизмът е с червено лице и носи петолъчка.
95
5
 
11
 
! Отговори
Star преди 1 година
Абе ***!! Я вместо да се продавате на сулю и пулю,да вземете да напишете една българска патриотична статия за г-л Луков,та да знаят и младите българи,че живота не е само ,,цветовете на дъгата",дрога и електронни игри! Какво се свивате като дюлгерски метри когато се говори за България?!
94
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да го прекръстят на БандераМарш или АзовМарш и даже ще тръгнат с тях.
93
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Покрай забраната на луков марш разбрах, че в България имало такива организации като организацията на евреите в България "Шалом", Федерацията на ционистите в България, организацията "Приятели на Израел в България - Негев", Централния израилтянски духовен съвет и Американския еврейски комитет....И всичките натискали външно да вземело мерки.... естествено и ПП и ДБ и 300та НПОта са с натиснат бутон от Козяк... Иначе украински дезертьори си веят байрака в центъра на суверенната ни уж държава
92
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
гейчета на протест против луков марш , какъв им казуса , да не би Якова да е била ЛГБТ
91
10
 
4
 
! Отговори
зАз преди 1 година
Вари го, печи го.... все Лукова глава!!! -))) "Видяла ж.абата, че подкоават коня, та и тя си вдигналъ кракъ!" -))))
90
5
 
18
 
! Отговори
Тиквата от Банкя преди 1 година
Каскета иска да забрани Луков марш, но не иска да види едно Чекмедже и една Мата Хари!
89
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
виолета яковлева е от петимата от рмс , полачавала пари от червения коминтерн терористка
88
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вижте как се издават с транс плаката, привикват лгбт за масовка, нали са не в ред, акции платени този път израел , защото не им е удобно да се помни убиицата на Луков от каква националност е
87
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, че не е национален герой, не е, ама кво им пречи да разрешат на лапетиите да се поразходят малко. В столицата на какви ли не разрешават, свинари, тиквари, азовци, прайдери и още куп други, та нека сме толерантни и към техният малък свят в който живееят мислейки си, че тоз предател и комисионер е бил герой.
86
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато хората които защитаващи някаква идеята,са радилкана организация и са готови да нападат вербално и физически непредизвикано хора които не са съгласни с тях,е все тая дали шествието е за Луков,Сталин,за правата на гейовете или в защита на животните.Няма добра и лоша система,има добри и лоши хора,всичко се свежда до това,че всеки има право да бъде свободен и да живее на тази Земя,при условие че зачита правото на другите и позицията на мнозинството.Това важи за всички.Просто е.