Гешев: Няма да допуснем Луковмарш тази година

Предстои среща на прокуратурата
16 фев 2023 17:00, Росен Стойчев
111
Гешев: Няма да допуснем Луковмарш тази година
Снимка: БГНЕС

"Незаконни прояви като т.нар. "Луковмарш" не трябва да се допускат. Неправителственият сектор и институциите можем да постигнем много. Сигурен съм, че и този път ще работим заедно".

Още по темата
Това заяви главният прокурор Иван Гешев при подписването на декларация "Срещу омразата, която ни разделя", насочена срещу провеждането на "Луковмарш" в столицата, съобщи Bulgaria ON AIR.

В своето изказване главният прокурор Иван Гешев декларира, че прокуратура ще положи всички действия, съвместно с останалите институции, да не допусне провеждането на т.нар. "Луковмарш" тази година.

Той изрази съжаление, че след като две последователни години – 2020 и 2021 г., властите не са допуснали провеждането на "Луковмарш", през 2022 г. "този марш се състоя, което е едно позорно отстъпление от едни постигнати добри резултати".

В тази връзка главният прокурор съобщи, че в началото на следващата седмица ще се проведе среща на ръководството на прокуратурата, Столична община, МВР, ДАНС и други държавни институции, на която ще се набележат конкретните действия за недопускане провеждането на незаконната проява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: маршрешениеИван Гешев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сега пък в прокуратурата кадрува израел
82
1
 
9
 
! Отговори
Дякона преди 1 година
Луков марш трябва да бъде преименуван на Генералски марш, защото водни офицери и генерали бяха погубени от *** . Като пример давам сем. Вазови! Срам за тази нация!
81
2
 
14
 
! Отговори
Сс преди 1 година
Луков. Марш. Е. Законен. Протурската. Етническа. Партия. ДПС. Незаконна. А вие сте. Страхливци. Нещастници. И разсипници. На. Родината. Концлагери. За. Вас
80
0
 
6
 
! Отговори
Дрън преди 1 година
Да се бяхте сетили да не допускате оскубването на общи парици от държавицата ни през измислени строителни фирмички за още по измислени обществени поръчки.
79
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Луков марш незаконен а дпс са законни?
78
4
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 година
Значи митинги за фашистите в Украйна, които избиха и прогониха рускоезичните си сънародници може, а за човек, защитавал интересите на страната не може ;) !!!!!
77
2
 
16
 
! Отговори
Гневен преди 1 година
Българските васални управници харизаха тонове оръжие и боеприпаси на укрофашистките бандеровци,решиха да изпращат и жива сила в помощ на фашистките хохли,а ще забраняват Луков марш?! Това е бездънен цинизъм,фалш и гейско лицемерие!!! Да бъдат проклети навеки българските предатели,които затриват РОД и РОДИНА!!!
76
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А на язовир Копринка *** да развяват руски знамена и плакати на Сталин и путин може, така ли?И после, защо българите не са патриоти?
75
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Директорката и тя е против луков марш
74
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мангеша така лукова гла ва излезна
73
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Появяват се старите фашистки идеи - да приемем фашизма, за да не дойдат леви правителства на власт. Така са плашели тъппиите германци. Пак същите идеи за плашене с фалшиви заплахи, за да се доберат до властта, да запалят Райхстага за обявяване на извънредно положение, и след 2-3 месеца да има една дясна диктатура, която да плаши народа с враговете. Глуппавият народ няма да има друг избор, освен да хвали дясната диктатура и да чака като ягне, какво ще му даде дясната диктатура.
72
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-голямата опасност от Стамбулската конвенция, е че жените ще започнат да се женят помежду си. Мъжът става излишен, защото жените могат да забременеят отвсякъде и да си купят играчки. Заради това трябва да я спрем.
71
3
 
11
 
! Отговори
От козяк преди 1 година
казаха , само гейпаради , може и някоя масова престрелка в детска градина или училище по наш пример и обичай
70
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каскет разбира се, че ще има Луковмарш, щом някакви безмсъртни полкове пускате, и този марш ще го има.
69
0
 
3
 
! Отговори
Вече,видяно! преди 1 година
Кубетата на джамията Света София-Ив.Гешев,Стан.Трифонов и Сюрмах-куку са в идеална кондиция с БМБорисов-бабаит и шофьорчето на кокурузници РР,адев-челеби за предстоящите извън земни избори йки.Ашколсун!
68
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Содомбулската конвенция" ще я приемат гербодепесарите. Те са готови на всичко, за да не попаднат в Списъка Магнитски. Предадоха Влади Горанов, ще предадат и Гешев. Важен е само един - Вождът на калинките.
67
4
 
12
 
! Отговори
Трагедията неизбежна преди 1 година
Спокойно бе след , като приемем Истанбулската конвенция ще забранят и честванията за Васил Левски - да се се свети името му. Лека полека ще изтрият историята ни и след две поколения на а да има дори територия България, защото няма да има население което да се припознава за БЪЛГАРСКО. Най-лесният начин да унищожил един народ е , като съсипеш образованието и семейството. Ние го постигнахме с феноменален успех и с много малко помощ от вън все пак трябва да сме модерни .
66
1
 
4
 
! Отговори
до 68 преди 1 година
ти си от промитите мозъчета мойто момченце и не си само ти или си просто внук на някой от ония джалатаи де ако им хареса къщата на някой , го обявяват за фашист и я иземат за себе си. И сега ги е страх да не дойде правосъдие за тях. Та в БГ хиляди повече осъдени като фашисти и врагове на народа отколкото в самата Германия. Чукундер
65
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шефът на СА е бил мекокитков, пръв приятел и съратник на Хитлер.
64
4
 
13
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 1 година
Генерал Луков е бил български мъж , а не мека китка от ПП ! Ясно защо не разрешават истински мъже да маршируват - защото меките китки да могат да се разкършат по улиците на столицата! На Кокорчо му пречели космати мъже !