19-годишен шофьор е помел загиналите момче и момиче в София

Имало е гонка с полицията, след като водачът не спрял на стоп палка
Обновена: 8 май 2023 10:22 | 8 май 2023 09:18, Елка Василева
258
19-годишен шофьор е помел загиналите момче и момиче в София
Снимка: архив, БГНЕС

Двама души са загинали при катастрофата снощи в София, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в София.

Още по темата
Сигналът за пътния инцидент е получен в 00:23 часа. Веднага на място са изпратени две линейки.

На място са установени починал мъж на 23 години и починало момиче на видима възраст около 19 години. И двамата са били пешеходци.

Шофьорът на автомобила от катастрофата няма наранявания, уточняват от Спешната помощ.

Все още няма официална информация от полицията.

По първоначални данни малко след полунощ 19-годишният шофьор не се е подчинил на знак за спиране с полицейска стоп палка. Започнало е преследване по бул. "Сливница". Близо да бл. 16 младият шофьор помита младеж, пресичащ на пешеходна пътека, който загива на място.

Малко по-надолу по булеварда същият шофьор се блъска в кола и помита младо момиче, на видима възраст 19 години, предаде БНТ. Момичето също загива на място.

Шофьорът, причинил двете фатални произшествия, е без наранявания. Тестовете му за алкохол и наркотици са отрицателни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
31
 
2
 
! Отговори
100% Виновни са преди 1 година
Пресичащите 2ма Пешеподци, след като са Момче и Момиче съответно на 19 и 23 години или са Гаджета или са Сутеньор и Работничката му - кой знае колко са били Пияни и или Дрогирани - искам Кръвна Проба от 2та Трупа!
172
1
 
20
 
! Отговори
Дочо преди 1 година
До предлагамАз пък предлагам, да се установи една нормална полицейска практика - присъствие на полицейски патрул на всеки квадратен километър в населено място. Има над 65 000 ченгета, в България, които за денонощие правят НИЩО по 365 дни в годината!
171
1
 
8
 
! Отговори
Скоро преди 1 година
До Анонимен: Да бе, тия дето не щат да му простят на момчето морал немат. Айде и тебе като по-морален да те застигне некое младинко невинничко шофьорче. Не ти го желая, ама би било здравословно да си го представиш !
170
4
 
25
 
! Отговори
mnenie преди 1 година
през 1923 година е имало закон за изтребление на разбойниците. Бъз съд и присъда. Образуват се отряди и се требе като гнида. Време е отново да се върне. Обществото ни е прогнило напълно!
169
0
 
14
 
! Отговори
Кина преди 1 година
Да видим какво ще реши родното "правосъдие" и дали ще има промяна закона за този вид убийства. Ако минат метър - още един вариант за тъмните кланове. По тая схема могат и поръчки да се изпълняват и официална професия автомобилен убиец да се пръкне.
168
2
 
22
 
! Отговори
предлагам преди 1 година
Минималната възраст за придобиване на СУМПС да е 25 години
167
0
 
16
 
! Отговори
Кочо преди 1 година
До Анонимен: С каквото и да се друсат, все тая. Малко им е до живот в затвора.
166
2
 
19
 
! Отговори
Кочо преди 1 година
Спешно връщане на смъртното наказание със задна дата 30г. !!!Тоя за какъв се е взел ?! В пълно съзнание трепе като за световно. Малко му е в затвора до живот.
165
1
 
47
 
! Отговори
1 преди 1 година
В Гърция за такова убийство дават доживотен, без право на замяна.Преди 20-30 г. гърците в чудо се бяха видяли от такива нено.рмалници.И сега като минаваш по пътищата виждаш паметници на загинали млади хора. Но гърците са мъдър народ,взеха се в ръце,приеха драконовски закони.Започнаха с моторите-всеки с изменена заводска конструкция-мачкат на пресата.Пияните и дрогирани шофьори в затвора,а тези причинили катастрофа,присъди по 10-15 г.,за смърт до живот.И нещата се оправиха
164
0
 
23
 
! Отговори
Истанбул преди 1 година
След три дни с гривничка, фалшива книжка на принтер, след 3 години една година условно и всичко приключва. Тоя мач сме го гледали безброй пъти.
163
0
 
26
 
! Отговори
Гринго преди 1 година
Сега както пише Наум Чомски , вината ще се прехвърли на хората и те ще са виновни . Родителите , времето , телефоните , Америка, Китай , самолетите дето пръскат , хората.
162
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тея изрооди напоследък се друсат с нещо, което не го ловят тестовете. Свидетелите заявяват, че е бил неадекватен, но теста нищо не показва. Преди малко в новините даваха и за някаква оввца, която се врязала с колата в цветарски магазин. И тя е била неадвкватна, но теста пак нищо. Младежите започнаха яко да изперкват. Този съсипа своя и на сума ти хора животи за няколко минути.
161
1
 
20
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 година
Ами то момчето нито е употребило алкохол и наркотици, а само не е спряло на "стоп палката". Пък и тия полицаи защо ще го гонят? Е на, стана белята - удариха го момче и момиче дето не трябва да са на пешеходна пътека. Добре че е карал само със 100 км/час, че иначе можеше да си удари кутрето на десния крак.
160
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обществото е сбъркано, ако беше на 79 г. всички щяха да опищят всичко,на когато е на 19 г. вече по-меко се приема да убие двама души, да не се подчини на полицията въпреки, че е съвсем скорошно книжка. Всичко е болно в тази страна, семейството не възпитава децата в морал и отговорност, училището също, институциите си гледат рушветите и резултата е видим и всеки в някакъв момент го изпитва на гърба си.
159
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еее толкова хора бяха убити на пътя като почнем от французите , Милен и двете момичета и няма осъдени а вие съдите този ? Нямате ли морал малко ???
158
1
 
7
 
! Отговори
бг смешки 2 до преди 1 година
нормален явно не знаеш в каква държава живееш !
157
2
 
10
 
! Отговори
Нормален преди 1 година
Айде сега голяма работа . И Семерджиев уби двама човека ама не е в затвора . Айде първо онзи и после този
156
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко след 0:30 преминаха от там в посока моста на Захарна. Гледката беше ужасяваща. 7-8 патрулки бяха затворили пространството между К. Величков и горния светофар. Линейка не видях. Имаше покрито тяло до тротоара, а на 30-40 метра от него на осевата линия имаше обувка.
155
1
 
2
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
До 157 - Ами добре де то е ясно, че ако превърнем автомобилите в недвижима собственост няма да има вече катастрофи, но това ли е целта? Не ми трябва да съм кмет за да имам мнение по въпроса!
154
1
 
13
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 година
СЕГА ще се плати някъде и ще го пуснат ! споко