Променят движението в София заради мача Левски - ЦСКА

Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16,45 ч.
Обновена: 7 юни 2023 13:17 | 7 юни 2023 13:16, Стела Стоянова
6
Променят движението в София заради мача Левски - ЦСКА
Снимка БГНЕС

Движението в центъра на София ще се промени заради мача Левски-ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски" тази вечер, съобщиха от Столичната община.

Двубоят започва в 18.45 часа.

От Столичната дирекция на вътрешните работи съобщиха, че от 8 до 21 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, на паркинга на моста пред стадиона.

От 12.00 до 21.00 часа ще са забранени престой и паркиране на югоизточното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в участъка между бул. "Драган Цанков" и ул. "Ген. Гурко".

"Във връзка с провежданата спортна среща в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част", се посочва в съобщението на СДВР.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число парфюми и чадъри).

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. В дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост. За да бъде избегнато струпване, приканват се зрителите да се възползват от по- ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16:45 часа. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 11 месеца
До Боли ме шнураПриеми че има протест срещу Радев и протестиращите са блокирали Орлов мост Няма да се нервираш тогава
5
0
 
1
 
! Отговори
VladTepes преди 11 месеца
Дано легендата на Лудогорец от разширения състав с черни гащета Драгомир Драганов блесне с интуиция и въображение. Друга легенда Волен Чинков ще трябва да победи Черно море.
4
0
 
2
 
! Отговори
VladTepes преди 11 месеца
Крайно време е да се построи нов национален стадион на мястото на бившия Миньор Бухово - няма да се затваря центъра, тревата ще расте добре, феновете и футболистите ще имат енергия - при всеки по-силен дъжд тече от бившите уранови рудници. Може да се изгради ЖП отклонение от близката гара Яна за удобно и бързо придвижване на феновете.
3
0
 
4
 
! Отговори
Ппп преди 11 месеца
Големите футболисти.... Ще блокират заради някакви *** центъра. Е ати държавата. Никой за нищо не я блокира освен за *** мач
2
0
 
8
 
! Отговори
Боли ме шнура преди 11 месеца
Тоя стадион няма ли най на края да се разкара от центъра, някъде по покрайнините, само задръстания при всеки мач. Таман лепиларите да се дрогират и бият на воля, без да пострадат нормални хора.
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сега е момента да скъсаме шортите на ханъмите на Киро Агата. Бой по рогата, а после прокобата си знае работата - загубен бараж и евротурнири по телевизията.