Полиция засече банда при кражба в София, 18-годишен убит, а друг се издирва

Трима маскирани влезли в склад на бизнес център в столицата
Обновена: 18 сеп 2023 10:19 | 18 сеп 2023 10:18, Петър Бойчев
374
Полиция засече банда при кражба в София, 18-годишен убит, а друг се издирва
Снимка - Димитър Кьосемарлиев

Полицай е стрелял по бягащ от местопрестъплението крадец от складова база на търговски бизнес център в столицата. Раненият бил 18-годишен и незабавно е бил откаран в болнично заведение. Простреляният по-късно е починал.

По първоначални данни тази сутрин, около 5:15 часа, охранител в столичен бизнес център е подал сигнал в полицията, че трима маскирани прескачат оградата на обекта, носейки някакъв багаж.

На място са изпратени полицейски екипи, които подгонили двама от тях пеша и трети, качил се в автобус на масовия градски транспорт.

При продължилото преследване един от служителите е произвел изстрел и ранил един от бегълците - 18-годишен, който незабавно е откаран в болнично заведение.

Задържан е 15-годишният, опитал да избяга с автобус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още по темата: полициякрадецубит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
0
 
! Отговори
Свен преди 7 месеца
Време беше! Даже трябва повишение за Полицая! Твърдо съм зад служителя на Закона! Тия *** се разпасаха до безкрайност! Браво на Полицая! Ай сиктир вече от ***!
184
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
След като нападаш и застрашаваш здравето и живота на невини хора, твоя живот не чини вече пуктната пара!!!! Има ли съмнение какво са сътворили хубавците. Е? Що ще си губим време и ресурси? Марковси чете закона като дявола евангелието. Не ми му стигат синчетата, убийци на пътя, а иска и нова ниша да разработи.
183
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До АмериканКакъв"кокошкар", като за тези престъпления се предвиждат 15 години затвор????? А, твоята щерка некой да й начука канчето с тръба и да избега, па да те видя какво ще искаш от полицайте. Много ги разбирате на клавиатурата. Живял съм с такива индивиди. Пълна липса на съвест, зачитане на чуждо достойнство, здраве, живот и имущество. Само страхът ги спира.
182
0
 
6
 
! Отговори
браво преди 7 месеца
Полицаят си е свършил работата за която му се плаща. Разни се опитват да паразитират върху негов гръб като тюфл..ка Марковски.
181
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сега ще има вой в махалата!
180
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Още 2-3 такива случая и престъпността малко ще намалее.Същото трябва да се прави и по границите на страната.Оръжието не е за украса.
179
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Един бандит по-малко.Само един.
178
2
 
24
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 месеца
Какво се опитвате да търсите извинение на малките мръшлета ? Щом е само на 15 години и напада и ограбва момичета, какво мислите ще стане като порасне ? На 15 и 18 год. трябва да залягат над учебниците, а не да се правят на гангстери по улиците. Браво на полицая! Да ги беше опаткал и 3мата!
177
5
 
5
 
! Отговори
Американ преди 7 месеца
До Американец: Сега ще ти нацвъкат минусите като на мене.И както казах, цинraнaлитe им чупят колите и главите но тях не смеят да стрелят, хем имат основание, ама кокошкаря дето бягал от тях застреляли в гърба.
176
22
 
6
 
! Отговори
Американец преди 7 месеца
В Америка ако някой бяга не стрелят по него освен ако не е въоръжен. В този случай май полицаят се е взел за арх. Пол Кърси. Полицаят трябва да лежи в затвора за това убийство.
175
1
 
16
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 месеца
Да гори в ада и да не види миг спокойствие, бхаратеца. Да ги бяха опаткали и 3мата най-добре. Това племе за нищо не става
174
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Кочо - Много хора се питат защо само единия? Сега оцелелите ще лъжат така, както ги научат адвокатите, наети от разни НПО-та и ще се мъчат да оборят версията на полицаите, която ще бъде най-близо до истината. Полицаят не е стрелял с цел да убива, стрелял е само предупредително, а в тъмното не се е виждало накъде върви 18-годишният - дали се движи застрашително към полицаите, държейки пистолет, дали само имитира, че държи пистолет или е тръгнал да бяга.
173
0
 
23
 
! Отговори
Кочо преди 7 месеца
И само единият обирджия ли гръмнахте ве ?! И тримата трябваше, че адвокати съдилища, нпо-та и пак ще са на терена, вместо където им е мястото.
172
0
 
29
 
! Отговори
До Бочко 182 преди 7 месеца
Онзи електорат все си е гневен. Нали преди малко видя в ТВ-новините пазачът, който се оплака, че редовно там се събират по 20-ина бхаратци и го заплашват, защото им пречи да крадат. Това какво е? Чист тероризъм! Масово ще бъде подкрепен на изборите този, който предизборно подгони бхаратците, създаващи проблеми и ги накара жестоко да съжаляват за това, че заплашват длъжностни лица и не спират, когато полицай им заповяда това. Обещае ли след изборите да ги изсели, считай че е спечелил тотално!
171
0
 
14
 
! Отговори
видинлиика преди 7 месеца
Да не е бил и крадял от момичетата, да не е бягал когато са го подгонили и са дали два предупредителни изстрела преди да стрелят в него, това не би се случило. Дано душата му намери мир и покой у Бога.
170
22
 
10
 
! Отговори
Американ преди 7 месеца
Интересно в Бг ченгелите стрелят по бягащи безобидни крадци, а когато ги нападне тълпа мандрили с колове и брадви си подвиват опашките и кротко понасят побоя.
169
1
 
9
 
! Отговори
идиот преди 7 месеца
Абе да се избиват бе.Никой няма полза от такива като тях и такива като вас.И в двата случая става въпрос за едни безсърдечни ***.
168
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
*** Лайф Маттърс!
167
2
 
13
 
! Отговори
тцтцтц преди 7 месеца
Не,приятел,само давам пример,защото сега тоя полицай,ще живее с вина до края на живота си,а който прави грабежи,рано или късно това го стига.
166
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До тцтцт Никой не те е питал да си разказваш мишкарсия живот