Полиция засече банда при кражба в София, 18-годишен убит, а друг се издирва

Трима маскирани влезли в склад на бизнес център в столицата
Обновена: 18 сеп 2023 10:19 | 18 сеп 2023 10:18, Петър Бойчев
374
Полиция засече банда при кражба в София, 18-годишен убит, а друг се издирва
Снимка - Димитър Кьосемарлиев

Полицай е стрелял по бягащ от местопрестъплението крадец от складова база на търговски бизнес център в столицата. Раненият бил 18-годишен и незабавно е бил откаран в болнично заведение. Простреляният по-късно е починал.

По първоначални данни тази сутрин, около 5:15 часа, охранител в столичен бизнес център е подал сигнал в полицията, че трима маскирани прескачат оградата на обекта, носейки някакъв багаж.

На място са изпратени полицейски екипи, които подгонили двама от тях пеша и трети, качил се в автобус на масовия градски транспорт.

При продължилото преследване един от служителите е произвел изстрел и ранил един от бегълците - 18-годишен, който незабавно е откаран в болнично заведение.

Задържан е 15-годишният, опитал да избяга с автобус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още по темата: полициякрадецубит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
2
 
15
 
! Отговори
Метрополитен преди 7 месеца
Водача на автобуса от градския транспорт имал ли е ресто да върне на третия крадец и ако не, изобщо продаден ли е документ за пътуване, тъй като се съмнявам крадецът да си е носил картата?
144
25
 
3
 
! Отговори
Сашо преди 7 месеца
Редно е доживотен затвор за полиция и пианите момичета!!!
143
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Някой от философите, защитаващи престъпника не помислиха ли за стреса, преживян от момичетата? Че е имало саморазправа, едното е било удряно. Раните ще заздравеят, но да те нападнат в тъмните часове някакви с маски, да те ограбят и пребият, това не се забравя. Те са жертвите, не престъпната група, извършваща тежко престъпление. Само полицаят дано не става жертва на сбърканата ни съдебна система.
142
4
 
6
 
! Отговори
И Чалга Записите Се преди 7 месеца
ИзПълНяват - "За Кокошка - няма Прошка, за Милиони - Няма Закони!"...
141
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво са се закъхарили някои за 18-годишното рецидивистче. Щеше, може би, да стане нещо от него? Нищо чудно вече да се е размножил на тия години, което би било много жалко за планетата. Жертвите тук са двете момичета, а служителят на реда е героят, отървал ги от грабеж.
140
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Едното от момичетата е с нанесена телесна повреда. Тъмният е решил да се прави на "мъж" и е пребил момиче. Но като дошли униформени и му се стъжнило и побягнал. Голям герой, заслужава медал. Те тъмните поначало са силни само ако са много срещу малко, иначе не гък, ни мък.
139
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво - на полицаите по 10 бона парична награда, може и 20 на калпак. Лично аз, ако ги видя тия момчета - каса уиски от мене. Ред и справедливост трябва да има!
138
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сега да наградят полицая, ама сигурно ще го тормозят дали си е превишил правата, дали е действал в условия на неизбежна самоотбрана и пр.
137
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
като ще сме под Американски ботуш, нека поне имаме и техните ценности да се стреля по крадци, пияници и наркомани рецивидисти и опасни за околните шофьори и крадци на коли при неизпълнение на полицейска заповед. Да се връща и затвора до живот без право на помилване в крайните случаи!
136
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Промяната е факт
135
66
 
15
 
! Отговори
Alek преди 7 месеца
Ужас, това не е нормално ! Как така ще стреля мърльото , стещу него използеано ли е оръжие , заплашван ли е с такова. Фашистическйя подход започна! Стаеай народе!
134
14
 
2
 
! Отговори
и зад колоните преди 7 месеца
и в пандиза с бургазлията опърлен до смърт в леглото . Личкана . Има насилие . Въоръжен с тръба бяга след гонка , а не спира . На полицая не му се гони сутринта 1 км и почва да гърми . В тиквата, в гушата, в окото , в гърдите и пубера пада , а сега другия избягва . Дали ще го съдят за превишена самоотбрана . Марковски - има право да стреля ако се почувства застрашен . Щом не е думнал втория не е бил сигурен че е прав .
133
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако няма виновни по случая означава , че по тоя начин можем да си уреждаме сметките.
132
34
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Все пак не е нормално да застреляш човек за кокошкарски истории.
131
68
 
15
 
! Отговори
манол преди 7 месеца
Милиционера трябва да бъде съден за убийство. И да излежи даденото му наказание. На какво основание ще стреляш по човек който не е въоръжен!!???????? Ще следя случая.
130
29
 
6
 
! Отговори
Ако Застреляш Някой преди 7 месеца
в Гръб - Наказанието Трябва да е Само Едно!
129
62
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако те нападнат с нож и стреляш, отиваш в затвора за превишаване на самозащитата. Това са били деца, не са нападали, а са бягали и не са били въоръжени... Няма логика полицаите да са над закона и да ползват смъртоносна сила, когато не е необходима. Да съдят полицаите и заедно в затвора!
128
2
 
7
 
! Отговори
Стана грешка преди 7 месеца
Тоя не е бил зърнар-терористин.
127
7
 
5
 
! Отговори
Пак е добре преди 7 месеца
Че не са взривили автобуса с гранатонет кат Боеко камониста.
126
6
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А вие какво искате, да му купи баничка и айрян и да го мъмри, че не е хубаво така да прави?