Полиция засече банда при кражба в София, 18-годишен убит, а друг се издирва

Трима маскирани влезли в склад на бизнес център в столицата
Обновена: 18 сеп 2023 10:19 | 18 сеп 2023 10:18, Петър Бойчев
374
Полиция засече банда при кражба в София, 18-годишен убит, а друг се издирва
Снимка - Димитър Кьосемарлиев

Полицай е стрелял по бягащ от местопрестъплението крадец от складова база на търговски бизнес център в столицата. Раненият бил 18-годишен и незабавно е бил откаран в болнично заведение. Простреляният по-късно е починал.

По първоначални данни тази сутрин, около 5:15 часа, охранител в столичен бизнес център е подал сигнал в полицията, че трима маскирани прескачат оградата на обекта, носейки някакъв багаж.

На място са изпратени полицейски екипи, които подгонили двама от тях пеша и трети, качил се в автобус на масовия градски транспорт.

При продължилото преследване един от служителите е произвел изстрел и ранил един от бегълците - 18-годишен, който незабавно е откаран в болнично заведение.

Задържан е 15-годишният, опитал да избяга с автобус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още по темата: полициякрадецубит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
10
 
0
 
! Отговори
тцтцтц преди 7 месеца
Да допълня,аз не съм престъпник,просто исках да вдигна малко шум,не съм правил грабежи или протестен тероризъм,затова и съм жив,а тоя който отнеме живот,е знаете,няма смисъл да продължавам да пиша.
164
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 185 Такива еща стават ежедневно в Америка и полицаите биват даже награждавани. Нищо не знаеш ти за света, пеленаче
163
7
 
1
 
! Отговори
тцтцтц преди 7 месеца
Не си играйте с пистолети и бомби,защо аз така преди години се напиках от страх,добре,че не ме ликвидираха и мене ченгетата.
162
24
 
4
 
! Отговори
Безпартиино сираче . преди 7 месеца
Да не стане като в Америка ? Огромни протести за превишаване на правата на полицаи ,срещу чернокожи.Нашия полицай не е действал при самозащита.Не трябва ли патроните да са гумени ? Тежко му на полицая. Поне 15 годинки.
161
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До178 полицая е защитил жертвите. Върши си работата. А ако се докаже измама от момичетата последствията са още по големи за престъплението . Полицията не е за подигравка. И те не са на разходка посреднощ.
160
10
 
6
 
! Отговори
Бочко преди 7 месеца
На ченгето няма да му се размине, идват избори. Електоратът на Герб ще бъде гневен и някой ще трябва да го отнесе.
159
1
 
41
 
! Отговори
До 178 преди 7 месеца
Принципът "Първо стреляй, после мисли" е бил задължителен през 18-19 век в Дивия Запад. Който не го е спазвал е губил живота си. Днес ситуацията у нас е бетер Дивия Запад в миналото, така че няма какво да се чудиш. Ако полицаят не го беше застрелял, този щеше да избяга, да се чувства герой и да продължи да удря хора с железа по главите. Ти това ли искаш? Убити и осакатени от 18-годишен обирджия, който не се колебае да нанесе удар, който може да предизвика cмъpт, само за да открадне дребна сума?
158
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ромски емисари налазиха форумите. Бъдещи бенефициенти на Copoc
157
1
 
26
 
! Отговори
Инди-види преди 7 месеца
Въпрос за размисъл: Ако от всяка ***'ала периодично на 1-2-*** такива инди-види, решили да си наберат каквото там са си харесали, им се случват такива случки, дали пък битовата престъпност няма да намалее рЕзко?
156
59
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това си е чист растрел. Моментняа разплата е съществувала в дивия запад. Въобще обвързването на трима с маски ударили момиче, и трима прескачащи ограда, три часа по късно е основание да се приравнят само в главата на диванни експерти. Утре може да се окаже, че удареното момиче прикрива ударилия е щото са в обвързаност и какво правим?АКо полицичта имаше компетентност да раздава моментални присъди, то отова щеше да е написано в закона. Това е безпредел. И дори и умишено убийство
155
42
 
5
 
! Отговори
Me преди 7 месеца
И сега какво - полицията на място ще решава ти ще живееш ли или не? Има съд в цивилизованите общества. Тук, в България явно не сме от тях.
154
13
 
21
 
! Отговори
НУЖНА Е ПРОМЯНА - преди 7 месеца
- корекция на закона.Безумно е да се допуска самозащита само когато и нападателят, и жертвата имат еднакви оръжия. Освен това, всеки закон трябва да бъде съобразен с реалната ситуация на държавата, в която ще се спазва този закон - тук сме изпарвени пред размножаващи се в геометрична прогресия, според много от които престъпленията и зверската жестокост са героизъм и висша добродетел.И полицията, и гражданите-потенциални жертви на такива индивиди трябва да имат право да използват всякакви оръжия!
153
44
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Полицая няма право да стреля ако не е застрашен по някакъв начин, дано да има свидетели и да си получи заслуженото, това че му е дадено оръжие не означава, че трябва да убива хора.
152
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Ако Застреляш Някой - Ако застреляш *** като този, заслужаваш само адмирации, голяма парична премия и повишение в службата.
151
3
 
33
 
! Отговори
До 153 преди 7 месеца
Откъде знаеш, че не е бил въоръжен? И ако не го бяха нито застреляли, нито настигнали, какъв щеше да е резултатът? Оше хора, зашеметявани с удар по главата, вследствие на който може да ослепеят, да влязат в психиатрията до живот, а може и ударът да ги прати на Оня свят. Голям хуманист се оказа ти бе, няма що? Удрят с железа по главите беззащитни момичета, а ти съжаляваш, че нападателите не са успели да избягат? Браво! И твоето съществуване е толкова "полезно", колкото и това на обирджиите.
150
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Манол - Ти не си никакъв Манол, Сашо или какъвто там още се пишеш. Ти си един и същи индивид и или си провокатор, който нарочно дразни хората, или си от същия вид като тези крадци и вече си в ужас, защото съзнаваш какво може да ти се случи следващия път, когато тръгнеш да "береш".
149
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Сашо /166/ Брееей, тези ще удрят с тръба по главата момичета, без да ги е грижа дали няма да убият жертвата или да й причинят неизлечим здравословен проблем, а ти ще агитираш полицаят да бъде наказан?!?!?! Да не би да си онзи единствен жител на маалата, който все пак е успял да научи азбуката и да пишурка на принтер?
148
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Me - НИЕ ПЪК ПРЕДПОЛАГАМЕ, ЧЕ МИСЛЕЩИТЕ КАТО ТЕБ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СРЕЩНАТ ТАКЪВ ДОСТОЕН ПОЛИЦАЙ В ПОДХОДЯЩ МОМЕНТ!
147
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Защо не са стреляли и по другите двама? ПОЛИЦАЯТ, ПРОИЗВЕЛ ИЗСТРЕЛА, ЗАСЛУЖАВА НАГРАДА, ЗАЩОТО Е ОТЪРВАЛ СВЕТА ОТ ЕДНО ГОЛЯМО ЗЛО!
146
36
 
4
 
! Отговори
Me преди 7 месеца
След като не го е заплашвал, това си е чист линч, демк убийство. Предполагам, полицая ще си получи заслуженото наказание.