Васил Терзиев за СОС: Проблемът не е при нас

Няма да оставим проблемите да висят, обеща той
19 дек 2023 12:00, Нели Христова
93
Васил Терзиев за СОС: Проблемът не е при нас
Снимка: БГНЕС

Една от ключовите институции – Общинският съвет, отказва да заработи. Това заяви кметът на Столична община Васил Терзиев, цитиран от БГНЕС.

"Няма да оставим проблемите да висят. Но има неща, които може да не успеем да решим – онези, които са за ВиК проектите. Не искаме да губим тази безвъзмездна финансова помощ, не искаме да се застрашава следващия етап от 200 млн., така че това са ни големите приоритети“, каза Терзиев и подчерта, че продължават да работят с миналогодишния бюджет, с всички ограничения, които идват с това да няма Общински съвет.

След като в понеделник СОС за пореден път не успя да избере председател, Терзиев отбеляза, че поне сега проблемът е видим.

"Проблемът не е при нас, че не сме проявили активност, желание да намерим решение", коментира той.

Васил Терзиев посочи, че предлагат решение, за което има прецедент в НС, за да се отпуши работата и пак не е добро. По думите му е явно, че „някои хора просто имат интерес от това да притискат в ъгъла и да се надяват, че ние ще покажем, че без тях абсолютно не можем да се справим“.

Кметът на София е категоричен, че това няма да се случи и ще продължават да отстояват всеки ден интересите на града с ограниченията, които имат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
1
 
! Отговори
Еднорог преди 4 месеца
Умирам от кеф, как ентеуегентните шопи, си избраха, най-хубавия шарен кмет, ха ха ха, халал да ви е чокондури "умни" сега ще му сърбате попарата ха ха хааааа
72
1
 
4
 
! Отговори
Идеалист преди 4 месеца
Проблемът е джендърията ви....
71
1
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 4 месеца
еми напролет нови избори, просто е. Като не можете да работите напролет наново, и тоя път софиянци можеби ще са по-мъдри
70
1
 
7
 
! Отговори
Loyko преди 4 месеца
Кога се научи да дрънка общи приказки и Терзиев. Вчера се появи и днес вече може да говори половин час,без да казва нищо.Ако и работата ще му бъде като говоренето сме загубени.
69
0
 
2
 
! Отговори
Инженер преди 4 месеца
Ами то и при нас не е... :))Днес, цяла сутрин го търсих къде е проблема, в банята, в кухнята... и не го намерих. Сигурен ли си, че не е при вас? Да не би моят *** да е на кметския стол? Не, проверих, не е (слава богу). Ами търсете го, при вас трябва да е. ;)
68
0
 
3
 
! Отговори
Железният Феликс преди 4 месеца
Проблемът не е при нас, но светлината е в нас...а кметът е, нещо Хондурас
67
1
 
2
 
! Отговори
g преди 4 месеца
Тоя още не е почнал и почна да се оправдава с другите. Той чист и свят. Ама има зам кмет потомък на тежката номенклатура и пари за паметника също намери. Но иначе столицата е блокаж. Браво - дядо ти и баща ти ще са горди с теб.
66
1
 
4
 
! Отговори
гостенка преди 4 месеца
До :) ГЕРБ си дадоха победата на ПП-ББ от парламентарните избори. ПП-ДБ редно да върнат жеста с кметските избори! Без ГЕРБ, няма да минат, както и да го увъртат. Май самите те не разбират нещата и упорстват, после друг им е виновен....
65
1
 
4
 
! Отговори
Ми не е при вас я преди 4 месеца
Кога е е бил при ДС или тяхно отроче. Нивгаш!
64
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Важното е да бутате паметници. Другото може и да не работи.
63
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пак ли ще ревне със сълзи "аз пет милиона дадох да стана кмет, а сега Общинския съвет не работи".
62
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Общинският съвет не работи, защото на Терзиев и ППДБ им е по-важно бутането на паметника, отколкото да работи общинския съвет.
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кемтът на София... what a JOKE
60
3
 
14
 
! Отговори
Представяте ли си преди 4 месеца
Тоя млад меринджей точеше лиги да става бъдещ премиер...
59
2
 
15
 
! Отговори
Васил Терзиев преди 4 месеца
Мяза ми на попикано мушкато...
58
1
 
6
 
! Отговори
ина преди 4 месеца
Веднага след изборите, първата работа на Бонев беше да обяви публично, че не търси подкрепа от Баце в СОС. А сега се чудите защо баце не гласува за вас :-). И щом си мислите, че не ви трябва мнозинство и че членовете на СОС трябва безусловно да гласуват за вашия кандидат, вземете да направите вие същото и гласувайте за кандидат на Баце. Тогава ще се реши проблема....
57
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Жив да го ожалиш тоя млад меринджей:))))))))))))))) натискаше се да ставаш кмет. Айде се кметувах, кво се жалиш кат недоклецана женка
56
1
 
17
 
! Отговори
Абе преди 4 месеца
Този Терзиев прилича на Буратино с това "издялкано носле" и тези уши! И с тази дървена глава!
55
14
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ- БСП МАФИЯ преди 4 месеца
Значи Герб са мафия откраднали милиарди от бюджета на София . За 15 години не направиха рамент , който после да не бе нужно да се ремонтира. Всички поръчки отиваха в 3 супер некъдърни фирми Трейс, Джи Пи и още няколко . Сега Спаси София искат да им разследват измамите напълно резонно, затова Герб съботират с всички възможни средства. Големите *** са БСП обаче , които очевидно действат в интерес на Герб и също съботират работата на общинския съвет. При нови избори за СОС вън на опозицията!
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е да , ама има банани !