Васил Терзиев за СОС: Проблемът не е при нас

Няма да оставим проблемите да висят, обеща той
19 дек 2023 12:00, Нели Христова
93
Васил Терзиев за СОС: Проблемът не е при нас
Снимка: БГНЕС

Една от ключовите институции – Общинският съвет, отказва да заработи. Това заяви кметът на Столична община Васил Терзиев, цитиран от БГНЕС.

"Няма да оставим проблемите да висят. Но има неща, които може да не успеем да решим – онези, които са за ВиК проектите. Не искаме да губим тази безвъзмездна финансова помощ, не искаме да се застрашава следващия етап от 200 млн., така че това са ни големите приоритети“, каза Терзиев и подчерта, че продължават да работят с миналогодишния бюджет, с всички ограничения, които идват с това да няма Общински съвет.

След като в понеделник СОС за пореден път не успя да избере председател, Терзиев отбеляза, че поне сега проблемът е видим.

"Проблемът не е при нас, че не сме проявили активност, желание да намерим решение", коментира той.

Васил Терзиев посочи, че предлагат решение, за което има прецедент в НС, за да се отпуши работата и пак не е добро. По думите му е явно, че „някои хора просто имат интерес от това да притискат в ъгъла и да се надяват, че ние ще покажем, че без тях абсолютно не можем да се справим“.

Кметът на София е категоричен, че това няма да се случи и ще продължават да отстояват всеки ден интересите на града с ограниченията, които имат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Поредният Кокорчо , който се оправдава .
52
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е да де , проблема е при народа , защото ви избра жас !
51
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
За вас навеждане му е майката.
50
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Оставка и пускайте кокала или се навеждайте пред ББ.
49
9
 
4
 
! Отговори
:) преди 5 месеца
Докато избирателя позволява опозицията да е безотговорна, да саботира работата на ОС, заслужава да е беден. Опозицията в тази държава пречи за да може да е по-зле при новите и така да върнем старите на следващшите избори. А в другите държваи вървят напред крачка след крачка. Ако някой пречи и саботира е изхвърлян от собствените си избиратели от политиката, защото той прави всички ни по-бедни. Но тук не сме пораснали за това. Тук викаме евала, те не работят а смучат заплати и бонуси а ние губим
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
При Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бягаме на запад.
47
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Добре е, че сме в ЕС и НАТО, за да мога да бегам на запад да не живея в България и да си сменям западната кола с нов модел на всеки 4 години на запад.
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Путин е виновен!
45
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Добре, че не избраха Григорова за кмет, че тогава СОС нямаше да работи за София, за разлика от днешната ситуация! Експертите от ДСБ винаги избират експертни решения! Може да им се доверите!
44
2
 
2
 
! Отговори
Вуте преди 5 месеца
"Което не моем го изядем, че го наръпам, да не мое друг да го ползва." - мото на вавгазжданье. Пудкрипити ги- ониа съ нъй-въксиниринътъ ора, трейя им пудкрепъ.
43
2
 
3
 
! Отговори
2 преди 5 месеца
Защо избяга в Русия сега?Или е предал важна информация,или най-вероятно е станало опасно да остане в Украйна.Ситуацията в страната се нажежава с всеки изминал ден.Провалът на фронта води до политически хаос на бъдещите президентски избори в Украйна.Става опасно да си на Незалежная.Всеки,който може заминава.Отдавна има масово бягство на наемници.Ако преди те с удоволствие ходеха на сафари за да получат пари,днес е страшно на фронта.За чуждите наемници отиването в Украйна е равносилно на смърт.И това е знак за предстоящо поражение,което дори лидерите на Украйна вече не могат да скрият.
42
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 5 месеца
"Архангел Спецназ": Украйна е на ръба на колапса. Много интересен инцидент се случи на фронта, когато пилот от киевският наркокартел премина на руска страна. Както се оказа, пилотът тайно е сътрудничил на ВС на РФ от самото начало на СВО. И сега, оказва се, той най-накрая е преминал към собствените си хора. Някой сравнява тази новина с избягалия от Русия летец-предател Максим Кузминов, но не. Кузминов продаде хората си за пари, уби членовете на екипажа и избяга за лична облага. Пилотът от киевският наркокартел явно е запазил честта си и не е воювал срещу цивилни.
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Разширяването на НАТО беше грешка и Русия не може да бъде победена на бойното поле - New York Times. Американският вестник отбелязва, че САЩ е трябвало да "направят повече" за включването на Русия в световния ред след разпадането на СССР и че разширяването на НАТО доведе до конфликт. Сега, както се отбелязва в статията, Украйна не е в състояние да си върне загубените територии и САЩ трябва да я принудят да премине в отбрана. Изданието вижда шанса на Киев да се върне към предишните си граници само в резултат на преговори, а не на бойното поле.
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
58-а обСпН(опълчение от спецназовци на ДНР) изпратиха своите "птички" да се лутат в позициите на зомбираната по наовски стндарт биомаса. След нальота на бойните безпилотни летателни апарати на 58-а обСПН на 1-ви Донецки армейски корпус нито едно от зомбитата на киевската хунта не остана непокътнат.
39
1
 
1
 
! Отговори
2 преди 5 месеца
Загуби на киевският наркокартел за изминалото денонощие в този участък: до 65 зомбита, 10 лодки, 10 единици автомобилна техника, автомобил Farmer, един БЛА, един ретранслатор, 12 свалени FPV дрона.
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бразилката в СОС ? Това за ци-***-ката дето се пробва за кмет ли става дума?
37
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 5 месеца
В рамките на 24 часа зомбитата на киевският наркокартел в и около Кринки претърпяха комплексно огнево поражение. Поради логистични проблеми зомбитата претоварват лодките, опитвайки се да осигурят необходимия обем трансфери. ВС на РФ унищожи обекти на военната инфраструктура и пунктове за съсредоточаване на зомбита, както на левия, така и на десния бряг на Днепър. Поради липсата на евакуация, санитарната обстановка продължава да се влошава, състоянието на ранените зомбакнацистишени се влошава, има случаи на смърт поради невъзможност за оказване на подходяща помощ.
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Свети Васил ДеСеарски
35
2
 
4
 
! Отговори
Мдамммммм.... преди 5 месеца
Бразилката в СОС вече го зачука за презентацийката и общите приказки, докато конкретни проблеми на София остават напълно невидими... Голям цирк с Ушенцето!
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ще цитирам Асен Василив: "Отговорност на първата политическа сила е, да състави мнозинство!" По стандартите на политическите сили, които са ви издигнали и избрали, всичко останало са оправдания.