Бербатов и Стилиян не се чувствали обичани в България

Мнението е на президента на БФС Борислав Михайлов
158
Бербатов и Стилиян не се чувствали обичани в България
Снимка: БГНЕС

Звездите на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов и Стилиян Петров не се чувстват достатъчно обичани в България, обяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

Засега обаче двамата нямали намерение да се отказват от националния отбор, както това стори вратарят Димитър Иванков.
  
"Стилиян и Бербатов нямат намерение да се отказват от националния отбор към този момент, но те се чувстват недостатъчно обичани в България", обяви бившият вратар след завръщането на отбора от Варшава, където снощи тимът ни бе надигран от Полша с 0:2 в контрола.
   
"Иванков се отказва и това със сигурност е лоша новина. Петков е готов да го замести, младите ни вратари - също.

3-4 пъти говорихме с Иванков, но той е твърдо решен да се откаже, иска да обръща повече внимание на семейството си. Трябва да уважим неговото решение", коментира Михайлов относно решението на Димитър Иванков да прекрати кариерата си в националния отбор.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
1
 
3
 
! Отговори
емо преди 14 години
е какво да си легнем с тях ли и двамата са *** и в тях няма грам патриотизъм за разлика от марто петров на който му личи яда когато пада и изпитва срам че не може да победи за родината си
153
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да,и аз имам вземане даване с англичани...те също казват че хората му се смеят на нашия хубавец..;(
152
1
 
8
 
! Отговори
Yo Yo преди 14 години
Tozi Berbatov i v Anglia ne go xaresvat ,az jiveia v Anglia i kogato stane vupros za futbol i Manchester United neka vi kaja ,che ima izkazvania che tova e bila edna ot nai-loshite investitsii na na otbora ,Taka che molia ne mo go xvaleta tozi samoxvalko Berbatov.
151
1
 
3
 
! Отговори
plovdiv преди 14 години
podkrepqm 137, tochno taka e.
150
1
 
9
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 14 години
Според мен,крилата и нападението си ги бива,но от там назад всичко е гола вода... ей там е проблема... Е как да се играе с такива - син на свако,зет и прочеее... Вземете пример от Б.Михайлов и син... Оня малкия прьдльо(Н.Михайлов) няма един мач в "А" група (освен когато се изложи с Левски един два пьти),и го уредиха за нац.вратар... Ми Живко Миланов???? Защо не вземат Валентин Илиев,който е с две класи над Ж.Миланов??? Защо не вземат да помогне и Кривия - на годинки е,ама играе ФУТБОЛ !...
149
2
 
9
 
! Отговори
Георги преди 14 години
А по Света се борят за да играят в националния....и то доста богати играчи ...и доказни..,дори Дейвид Бекъм се нагажда само и само да намери място в националния, а ние се молиме на трите коня, *** ще им направиме за да участват.Може би Мартин е един , който играе много патриотично, но когато се контузи , просто го забравиха от БФС, което е гадно,може би трябват застраховки когато играят за трикульора, за да не се пазят.
148
1
 
9
 
! Отговори
Валери преди 14 години
А пък ако няма незаменими играчи , да няма национален отбор и това е...явно националната гордост е като държавата - никаква я няма! Какво ли би станало ? Перачите на пари какво щяха да правят? Сега се играе пред празни стадиони...рентабилност нула...или точно това се иска.
147
2
 
10
 
! Отговори
Валери преди 14 години
Никой не завижда на Бербатов, всички гледаме Диемите заради тях,*** да не показва заинтересованост когато играе за националния, това е жалкото. Не е задължително да има звезди в националния за да побеждаваме, а колектив от навити и раздаващи се играчи. Мога да си представя инструктажа на сър Алекс когато играят извън Ман Ю, той просто спазва треньорските указания....да се пази . А като иска да се пази по добре да не идва в националния, ние пак ще си го обичаме и него и Стилян. Мартин е ОК.
146
1
 
10
 
! Отговори
асд преди 14 години
Като сме толкова "позитивен" народ - само чалга звездите не ги мразят толкова
145
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бербо, Стилян и Мартин са с една класа над останалите ни играчи. До 2-3 години те ще остареят. Чудно ми е кой може да ги замести. Засега няма изгледи някой да се появи от нищожната ни А група.
144
2
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 14 години
Тоя па смешния тип с присадката на главата, откога стана говорител на Бербатов и Стилян Петров. Какво точно иде да каже с това фундаментално изказване? Колкото са направили Бербатов и Стилян за българския футбол през последните години, пет пъти по толкова господинът разсипа. Това, че ставаш за вратар, не значи, че ставаш за управителен пост.
143
1
 
3
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 14 години
Напьлно подкрепям 137 !!!!!!!!!!!!!!!!!
142
2
 
10
 
! Отговори
Хей преди 14 години
...ВИНАТА Е ТВОЯ ПРИЯТЕЛ .. ..ТВОИТЕ ТРЕНЬОРИ НЕ РАЗБРАХА..ЧЕ С ОСТАНАЛИЯТ ПЪЛНЕЖ ОТБОР НЕ СТАВА.....ПЕНЕВ ВОДЕШЕ 2-3 *** ПЪЛНЕЖ ,А СЕГАЕШНИТЕ 2-3 *** ФУТБУЛИСТИ.....с приятели РОБОТА НЕ СЕ ВЪРШИ ,ТРЯБВАТ МАЙСТОРИ .......НО НИКОЙ НЕ ГИ ТЪРСИ ,МОЖЕ БИ ЗАЩОТО НЕ РАЗБИРА..ЧЕ ЗА ФУТБОЛА ТРЯБВА ДАРБА , ТАЛАНТ А НЕ КРАСОТА..!!!!!!!!!!!!!!!!
141
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като искате да ви обичат поне се постараите .........малко поне .Да не би да искате да бъдете случайно ЛюБОВНИЦИ че да ви обичат.Не гонете от стадионите и без това малкото хора които идват да ви гледат.
140
1
 
5
 
! Отговори
читател преди 14 години
Най-добре е за него да се откаже от национала ..Тогава за треньори да назначат тези от Дон балон ... те най-много я разбират тази игра /за разлика от Бербатов/ и всичко ще тръгне по мед и масло..За нападателна двойка предлагам Тодор Ризов и Желю Станков за тях тайни във футбола няма..И за да е всичко на място предлагам Тодор Батков за мениджър .. той има визията на национален герой /познай кой/ и е служил на народа, а сега е честен бизнесмен ...
139
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бербатов-вън от националния!
138
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Перуката защо не споменава нищо примерно за безобразната игра на зет си Живко Миланов,или пък за недоразумението Чавдар Янков,който е твърда резерва в отбора си от сто години?Е как да играеш с такива съотборници?!Националния отбор отдавна е само поле за мениджърски надлъгваници,Стилиян и Бербо го знаят това и отдавна вече не им пука
137
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За да заобичаш някого, той трябва да го заслужи. ДБ ходи като манекен и за мен е въздух под налягане. Защо не му пуснат филми с ГУНДИ, КОТКОВ и всички ония които имаха хъс към играта. Тия двамата имат хъс само към парите и не играят, защото се пазят за клубните си отбори, не че там правят кой знае какво. Нека се поучат и от батковците си от 94.
136
6
 
6
 
! Отговори
До Ай сиктир бе! преди 14 години
От Ай сиктЕр... Ей мушморок, тия цивльовци, *** -набедени за играчи, ще си чупят краката и хора ще играят, щото тука са станали футболисти, и трябва да прояват малко родолюбие, а не само да ми ходят като барони и да се правят на очипани като ги "накърни "някой...
135
5
 
23
 
! Отговори
Аре по-сериозно, а? преди 14 години
Бербатов си е свършил работата - играе в един от най-добрите клубове на планетата. А вие, мрънкала? Какво очаквате? Да влезе Бербо и да играе сам? Когато има 2-3 играчи, а останалите са алкохолици-чалгаджии, няма как да побеждаваме. Разберете го !