Бербатов и Стилиян не се чувствали обичани в България

Мнението е на президента на БФС Борислав Михайлов
158
Бербатов и Стилиян не се чувствали обичани в България
Снимка: БГНЕС

Звездите на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов и Стилиян Петров не се чувстват достатъчно обичани в България, обяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

Засега обаче двамата нямали намерение да се отказват от националния отбор, както това стори вратарят Димитър Иванков.
  
"Стилиян и Бербатов нямат намерение да се отказват от националния отбор към този момент, но те се чувстват недостатъчно обичани в България", обяви бившият вратар след завръщането на отбора от Варшава, където снощи тимът ни бе надигран от Полша с 0:2 в контрола.
   
"Иванков се отказва и това със сигурност е лоша новина. Петков е готов да го замести, младите ни вратари - също.

3-4 пъти говорихме с Иванков, но той е твърдо решен да се откаже, иска да обръща повече внимание на семейството си. Трябва да уважим неговото решение", коментира Михайлов относно решението на Димитър Иванков да прекрати кариерата си в националния отбор.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
4
 
! Отговори
Гордост преди 14 години
И отново стигаме до извода - С КОГО ДА ИГРАЕ ? КАК ДА СИ ПОКАЖЕ КАЧЕСТВАТА ?Те един пас не могат да му дадат, и после Бербатов бил виновен.Точно заради такива *** като Вас (критикуващите) , които подражавате на сензацийките на журналистчетата, ще продължаваме да тъпчем талантите си... като останат само *** от селската ни групичка, ще ви видя кой ще вините тогава.
73
1
 
7
 
! Отговори
фенка преди 14 години
Ами страстта на играчите се хфърля в съвсев друга посока - по дансингите в чалготеките!
72
3
 
4
 
! Отговори
d преди 14 години
Брейй не сме обичали клоуните. Ами като *** на името България как да ги обича човек. Къде са отишли и не са ни изложили, целия свят ни се смее вече. Да се отказват и без това не стават за нищо.
71
2
 
5
 
! Отговори
ld преди 14 години
moite uvajeniq kym berbatov no toi e edin izmislen geroi-ne go kazvam sys zloba prosto tova e fakt- na ostrova postoqnno se sipqt kritiki kym nego , za razlika ot nashite medii koito mu lyskat imidja :) za razlika ot stenli i marto -te igraqt s hys i anglichanite ocenqvat tova :) spored mene tvyrde mnogo se razchita na berbo v nacionalniq a toi nqma syrce da byde lider kakto edin stoichkov beshe navremeto naprimer :)
70
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аве кои сте Вие, че да кометирате и изказвате мнение, за 23-тия класен футболист в Англия на момента.Я си коментирайте протежетата в националния и вашите хора във футбола в България.Вън Бербо от това блато.
69
2
 
8
 
! Отговори
Просветителя преди 14 години
Все още има шанс за тези момчета да останат в сърцата ни, както това направиха героите от САЩ 94 ! Трябва само да се класират за Евро 2012 в трудната си група и да се представят достойно на самото първенство ...Тогава всички ще ги обичаме и ще ги помним вечно !
68
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Обичаме Бербатов и Стилиян, но играчите ни като цяло в националния отбор не играят с ентусиазъм и страст. Очакваме по- добра селекция другия път.
67
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И Стойчков говореше същите истории. Май ще имаме нови стоичковчета (т.е. лайновци).
66
3
 
11
 
! Отговори
гого преди 14 години
всички играят за пари те нямат сърца
65
2
 
12
 
! Отговори
Гордост преди 14 години
ДОБРЕ БЕ, как очакваш да си покажат възможностите с тези дървета от "а" група, които чакат да свърши мача и да седнат в син сити ?Мислете малко и престанете да плюете малкото останали таланти на България !
64
1
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 14 години
Прави са момчетата и аз не харесвам играта им в НАЦИОНАЛА . Просто в тях няма оня дух оня хъс дори злоба към противника спрямо онези момчета от 1994 г.Лошото е че след тях е още по лошо .ПРОСТО СРАМ .ПАЛЯЧОВЦИ .
63
3
 
12
 
! Отговори
Machiavelli преди 14 години
Как искаш да вършат няква работа, като те са свикнали да играят футбол заедно с останалите 10 човека на терена. Според теб що играят добре в английското първенство, а в националния нищо не правят? Не може да се очаква да сме номер 1 само от 2ма футболисти. Иска се цял отбор и Пеле да дойде пак ще сме с усрани ***. Неможе 2ма футболисти да правят играта, при положение че играят с коне ритащи терена и ако се объркат топката.
62
3
 
12
 
! Отговори
футболер преди 14 години
Ами ако започнат да ни радват с футболните си възможности и ние ще започнем да ги обичаме. За сега любовта ни е на изпитание....
61
4
 
6
 
! Отговори
sofeto преди 14 години
Ne gi obicham stoto sa mi bezrazlichni kato nikakva rabota ne varshat!!!
60
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не искам да гледам Бербо и Стенли да играят с некадърни дървета в националния отбор.Да се махат на секундата.Другото решение е Бербо Стенли, Мартин и осем момчета под 20 години.
59
3
 
9
 
! Отговори
Чао преди 14 години
Милите...ги обичахме ,през четирите провала с националната фанелка, обичахме ги, когато предаваха ,цяла БЪЛГАРИЯ, с некъдърноста си....,но стига ,вече да се МАХАТ...и да си взеват ПЕРУКАТА...
58
1
 
6
 
! Отговори
КОКИ преди 14 години
Аз мисля, че грешат и че са най-обичаните футболисти в България, но очакванията към тях са твърде големи. Критикуваме си ги, но пак си ги обичаме.
57
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ми защо ли?
56
1
 
5
 
! Отговори
до 54 преди 14 години
Сигурно си професионален футболист, заради когото си тровим нервите гледайки ви селския футбол в националния и родния футбол.
55
5
 
9
 
! Отговори
локомотивец преди 14 години
Всичко ще се оправи ако Коко Динев води националния отборТой ще извика Азис и Китаеца и няма да имаме проблеми отзад