Митко Бербатов казва Сбогом на националния

Капитанът на България свика пресконференция от 13 часа
13 май 2010 11:50, Красимир Ангелов
184
Митко Бербатов казва Сбогом на националния
Снимка: БГНЕС

Капитанът на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов няма да се състезава повече с екипа на родината.

Според непотвърдена информация нападателят на Манчестър Юнайтед ще обяви именно това на днешната си пресконференция, която ще се проведе в Пресклуб "България" от 13,00 часа.

Както е известно, настоящият голмайстор номер едно на трикольорите за всички времена имаше изключително тежък сезон на "Олд Трафорд" и в последната година и половина е обект не ожесточени критики.

Това вероятно е наклонило везните за решението на нападателя.

Всичко за решението на Бербатов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
1
 
3
 
! Отговори
todor преди 13 години
Gacko.. to4no zaradi takiva prikazki i tolkova zle nastroeni hora kato tebe sme na tva polojenie.. nqmam dumi! Stiga negativizam.. stiga otricanie.. tctc.. daite go malko po polojitelno.. a Berbo.. si e Berbo.. unikalen futbolist , no vse pak nqma nezamenimi hora ;)
165
2
 
4
 
! Отговори
Гацко преди 13 години
Правилно е решил човека, както и милиони хора напуснали тази изостанала, селска държавица.
164
1
 
6
 
! Отговори
просто фен преди 13 години
Стига злоба, стига завист, Бербатов беше бижуто на нац. отбор , загубата е голяма.Той е страхотен футболист, много жалко че се отказа така, май наистина не е много мъжка постъпка, но това си е негово право все пак, пожелавам му огромни успехи в Манчестър и дано националния се справи и без него, дано ....
163
1
 
3
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 13 години
174 е много прав!...
162
1
 
3
 
! Отговори
lewskar преди 13 години
Напротив Берба направи най-добре ,махна се от тази порнография български национален отбор.С титуляри живко зеткото ,ники синкото,и иванчо на лъчко и е то такива елементи .На мястото на С.Петров и М.Петров трябва и те да напуснат.Видя се ,че тази формация неуспя да се представи ,време е за нова ,но без горе посочените ,но с Мъри Боби Наско Лъчко и ко ще е така.Сега няма да се класираме а дербито след тези мачове ще е България-Фариорски острови
161
0
 
3
 
! Отговори
стефан преди 13 години
защо не коментирате синчето ники михайлов резерва в твенте и титуляр на националния отбор ами плюете по бербатов.
160
1
 
8
 
! Отговори
БГ преди 13 години
""Левскар сам! четвърто поколение, но истината е, че България губи. Губи може би един от най-интелигентните играчи ( на терена ) , които сме имали. Ще ни бъде трудно просто нямаме мислещ нападател, а само консуматори. Преди да се делим на ЦСКА и Левски помнете, че сте българи."" БРАВО ПРИЯТЕЛЮ,ТИ СИ ИСТИНСКИ ЧОВЕК! АЗ СЪМ ЦЕСЕКАР И ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ ЗА ДОСТОЙНАТА ПОЗИЦИЯ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СМЕ МАЛКО ТАКИВА,АКО БЯХМЕ ПОВЕЧЕ,МОЖЕШЕ ДЪРЖАВАТА НИ ДА Е ПО-ДОБРА!!!
159
0
 
4
 
! Отговори
КНК преди 13 години
До:172,питащКато не помниш незабравими моменти от играта на Бербатов в нац.отбор,може би помниш незабравими мачове на целия нац.отбор?Нямам спомен в случаите на редки негови отсъствия поради контузия или наказания,нац.ни атбор да е направил впечатляващи и незабравими мачове.А ако имаше такива съотборници като изброените от теб,не се знае какво щеше да помниш и какво не.Толкова очевадна беше злобата срещу него на някои некъдърници в нац.отбор,че вие по форумите се заразихте.Тяхната злоба произти
158
2
 
6
 
! Отговори
питам преди 13 години
Извинявайте, но защо не помня незабравими моменти от играта на Бербатов в Националния отбор - такива, каквито има много със Стоичков, Боби Михайлов, Трифон Иванов, Костадинов. Бербатов в Националния беше *** фигурант - няма един пробив, едно изстрелване, в отбора играят само Мартин и Стилиян, а Бербатов става футболист на годината - с кое бе хора, със размера на заплатата ли си, англичаните разбраха таланта му и затова не го приемат. толкова е просто.
157
1
 
4
 
! Отговори
Цецо преди 13 години
И още нещо ще добавя... не са много добрите ни футболисти, нека да уважаваме както тях, така и техните решения! Като ги плюем и хулим, го правим и върху самите нас, защото те са нашето лице пред света!
156
2
 
3
 
! Отговори
Цецо преди 13 години
Не мисля, че му е писнало от футбол, по-скоро вярвам на причините, които изтъкна за това свое решение. В края на краищата за нас футболът е хоби, а на него това му е професията. И както се казва, насила хубост не става, в последните мачове с националния ни отбор забелязах, че играе без особено настроение, което се отразяваше и на играта му. Както и да е, аз лично смятам, че след като напусне Ман. Юнайтед, ако "пасне" в новия си отбор, има възможност да видим неговата "втора младост" във футбола.
155
2
 
6
 
! Отговори
Papa преди 13 години
Митко е добър играч, но явно вече му е писнало от футбол и е решил да става счетоводител.Според мен това е решение на счетоводител.
154
6
 
6
 
! Отговори
Пешо Ноктюрното преди 13 години
Пази Боже сляпо да прогледа , са казали хората.Един безмислен и ялов фигурант в Юнайтед, който цяла англия се скъса да му прави шаржове и подигравки щял да учи простите българи как се прави футбол.Безочие и наглост до безбожие.Марш оттука , ленив ***!
153
2
 
12
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 13 години
...БЛАГОДАРИМ ТИ,ЗА ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ,КОГАТО С ТАЛАНТА СИ,ТИ НИ КАРАШЕ ДА СЕ ГОРДЕЕМ ЧЕ СМЕ БЬЛГАРИ... БЛАГОДАРИМ ТИ,И СЕ ИЗВИНЯВАМЕ ,ЧЕ НЕ СМЕ ДОРАСЛИ ЗА ДА ЦЕНИМ ТАЛАНТ КАТО ТЕБ!... УСПЕХ В ЛИЧНИЯ ТИ ЖИВОТ И УСПЕХ В КАРИЕРАТА ТИ В БЬДЕЩЕ...
152
2
 
12
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 13 години
Шевченко отиде в Челси - не направи нищо! Никой не го оплюваше!... Роналдиньо отиде в Интер - сьщо не постигна от това което беше в Барса! Никой не го оплю!...Нашето ПЛЕМЕ ли е НАЙ-УМНОТО бе!?!?!?!? Ние ли сме НАЙ НАЙ НАЙ,за да оплюваме един ДОКАЗАН ТАЛАНТ,какьвто е Димитьр Бербатов? Подкрепям решението на Берба,за това,че се отказва от нац.отбор,защото НИЕ не заслужаваме неговото присьствие...защото СМЕ завистлив народ... БЛАГОДАРИМ ТИ БЕРБАТОВ! БЛАГОДАРИМ ТИ,ЗА ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ,КОГАТО С...
151
1
 
6
 
! Отговори
penko преди 13 години
Имаме двама невероятни футболисти в името на Стоичков и Бербатов, но за жалост и двамата се чувстват по-добре извън България и това е заради простия ни народ, който не ги подкрепя по никакъв начин. Подкрепяйте се некадърници! Само така можем да усеем..не завиждайте на по-добрите! Гордея се, когато споменавам тези имена!
150
6
 
5
 
! Отговори
айде, честито! преди 13 години
най-накрая!
149
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе *** дето плюете тук,някой да е потигнал и 0.1 % от успехите на Бербатов,като сте толкова отворени и кадърни защо някой от вас не го вземат в Германия или Англия където е Бербатов..хайде бягайте да си вземете по една бира в PVC бутилка,че ви е по на далавера и си драскайте глупостите тук..
148
2
 
8
 
! Отговори
Българи преди 13 години
И ние казваме сбогом на Митко. Благодарим за всичко сторено за България.
147
1
 
2
 
! Отговори
дпа преди 13 години
Хахах македонеца *** лъсна. ***, като всеки *** нещастен ще ти излезне същността на яве, за мен си ясен, като всеки македонец, памак, турчин, евреин си си предателче нещастно. Сега за дето използва името България 39 - пръчки на голо *** такова.