Сръбските медии: Диваци посрамиха Сърбия в Генуа!

Вандали прекъснаха евроквалификацията между Италия и западната ни съседка
13 окт 2010 09:41, Красимир Ангелов
156
Сръбските медии: Диваци посрамиха Сърбия в Генуа!
Снимка: БГНЕС

Медиите в Сърбия единодушно обявиха за диваци феновете, които прекратиха евроквалификацията с Италия в Генуа.

Мачът започна с 35-минутно закъснение, след като първо сръбски фенове нападнаха собствения си вратар, а след това бе прекъснат още преди да изтекат и десет минути заради изстъпленията на сръбските фенове.

На трибуните сърбите също не бездействаха и засипаха терена с бомбички, камъни и прътове.

"След неделния хаос по улиците на Белград заради гейпарада, във вторник продължаваме да виждаме упадъка на сръбското общество. Намираме се в една агония и хулиганите, които прекъснаха мача, са само доказателство за това", отбелязват медиите в Сърбия.

"Вандалското и нецивилизовано държание на сърбите по трибуните не остави никакъв избор на съдията и дежурния делегат, които проявиха достатъчно толерантност към нашите фенове", допълват още в западнати ни съседка.

Логично, в Сърбия очакват да им бъде наложена служебна загуба с 0:3 и стабилна финансова санкция заради нередностите по трибуните.

Вижте видео от сблъсъците тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: Сърбия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
марш от БГ, долен неблагодарник. Живял бил тук, ама не бил еди какъв си... Ми айде обратно откъдето си дошъл тогава, дебиш и скапаната ***, дето се навъди напоследък. Ще лижеш и ще се гъзиш на ЕС и ти, и скапаната ти държавица, и любимите ти сърби, и ще ни се молите за паспорти.
70
7
 
2
 
! Отговори
от сърбин до 68 преди 13 години
искаме да живеем в нормална православна и европейска държава и затова албанците от отдавна ги изгонихме от Сърбия. Няма да е зле и "вие" да направите същото с вашите "албанци" които вече са 1/3 от населението. Иначе България ми харесва.
69
2
 
4
 
! Отговори
Бореца преди 13 години
Че сме балканци то е ясно,що то живеем на Балканите,ама да ни определят като диви балканци не съм съгласен!Ако говорим за хулиганите те са еднакви навсякъде и в добрата Англия,Холандия,Германия,Белгия!Тук въпроса е много по-сложен всичко това което се вижда е в резултат на всички експерименти на Великите сили на Балканите в продължение на последните 100 години!На сърбите им беше вдигнато самочувствието на най-великата нация след 1918 година,създадоха им държава за която можеха да мечтаят!!!
68
2
 
5
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
Така ли правят православните славятни:дрогират ся здраво и ходят да вратят по цивилизованите държави.***,ходи си в скапаната държава щом имаш нещо против хората тук!
67
4
 
12
 
! Отговори
Юли преди 13 години
Какви братя са ни тия *** бе, айде марш у лево!!!
66
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сърби, айде напуснете форума, че албанците ви дебнат :) Нищо не Ви остана от държавата, пак за много големи се имате. Србе на врбе!!!! Воните на л****, несретници!
65
3
 
12
 
! Отговори
Крум преди 13 години
Единственото което постигнаха тия "наши" псевдо-братя балканци е служебна загуба и хубава глоба
64
11
 
2
 
! Отговори
ЙО преди 13 години
JIVEQ V BG, NO ZA RAZLIKA OT VAS IMAM SLAVQNSKI KOREN I SUM PRAVOSLAVEN, NE PERSIEC ILI TATARIN, ZA TOVA SE KEFQ NA MUJKATA POSTUPKA NA SEBEPODOBNI!! BRAVO SURBI, BRAVO PRAVOSLAVNI SLAVQNI!!! GUZU BOLI OT GUZENE!!!
63
3
 
1
 
! Отговори
КК преди 13 години
Ти си Делиjе, ама в истинският смисъл...Ходи се лекувай...
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Четеш историята, както дяволът Евангелието :-))
61
3
 
1
 
! Отговори
КЗЛ преди 13 години
Аз пък съм живял в Белград...a съм Делиje, така че екскурзиите ви не ме интересуват ;)
60
3
 
1
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
и друга правописна грешка имах,но както и да е,прекалено съм напушен,че да пиша правилно.А сърбите са толкова добре,че запалянковците им виж какви неща правят.Това нормално ли е.....за тези географски ширини явно да,повечето хора само с насилие си мислят,че се оправят нещата.Наистина им е по-чисто от тук,но какво от това...пак са си диваци.
59
6
 
3
 
! Отговори
-I- преди 13 години
Прочети малко история да видиш кой кого е "ритал"...за Четници чувал ли си ? Сърбия е воювала за да защити своето и да не бъде управляван от Ахмед Доганов както нашата мила татковина. А точно ние сме тези които най-много сме си дали дупето.
58
8
 
5
 
! Отговори
СЪРБЙ ЮНАЦЙ! преди 13 години
Сигурно им е писнало на горките сърби от техните национали!?! И според мен много правилно са постъпили, дори мисля че е трябвало да ги изчакат пред стадиона за да си довършат започнатото! И нашите фенове трябва да вземат пример и да започнат с националите и с вътрешоното първенство... ако ли не по-добре никой да не ходи на мачове! Защо да им гледаме уговорените им мачове!!!!
57
4
 
8
 
! Отговори
до КЗЛ преди 13 години
Толкова си ходил в Сърбия и ти...Ама гробарите нали идват на екскурзия до Армията и дай да им защитим диващините :-)) Имам два магазина в Белград и ходя всяка седмица до Сърбия. Не ми ги обяснявай, че са големи европейци. Бизнес може да се развива там, но дотам...И след 100 години няма да се цивилизоват, а има и читави хора от там...
56
3
 
2
 
! Отговори
DCZ преди 13 години
Tsigani u nas ot mnogo otdavna nqma tyi kato se premestiha v Kosovo i Bosna. I shto za "pravoslaven hristiqnin" psuva na *** i maiki drugi pravoslavni. Nedei da lyjesh, zahstoto si shiptar.
55
3
 
13
 
! Отговори
111 преди 13 години
Македонци и Сърби да *** в л*йната, които сами си сервираха...Велика Сърбия...Хахаха...И тук се пръкнали дупедавци, които да ги защитават...Жалка история!
54
6
 
2
 
! Отговори
КЗЛ преди 13 години
пише се "омраза"... не си и много прав в теориите си, но по-малко трева и ще се оправиш...Сърбия ca я бомбардирали до основите и пак държавата им е по-добре от нас... подредено и чисто даже.
53
3
 
5
 
! Отговори
Dilan do DCZ преди 13 години
Ei *** dobre che vze BALGARSKI pasport ta i ti da se pochuvstvash evropeets zashtoto u tvoita Sarbiq si nishto poveche ot edin ***.Az sam pravoslaven hyristiqnin ot kakto sam se rodil predi 32 god.i ot 32god.jiveq v Sofiq tuka shiptari nqmame a ot vas se otsepiha i shiptari i tsigani i si napraviha darjavi.Nikoi ne vi izka be!!!
52
4
 
11
 
! Отговори
до 52 преди 13 години
Твоята държава коя е бе ***...Македония или Сърбия...Или просто си *** по природа...Моята държава. Моята държава е мачкала Сърбия винаги! Моята държава никога не е лижела сръбски ***, а ги е ритала обратно. Това е моята държава - България.