Сръбските медии: Диваци посрамиха Сърбия в Генуа!

Вандали прекъснаха евроквалификацията между Италия и западната ни съседка
13 окт 2010 09:41, Красимир Ангелов
156
Сръбските медии: Диваци посрамиха Сърбия в Генуа!
Снимка: БГНЕС

Медиите в Сърбия единодушно обявиха за диваци феновете, които прекратиха евроквалификацията с Италия в Генуа.

Мачът започна с 35-минутно закъснение, след като първо сръбски фенове нападнаха собствения си вратар, а след това бе прекъснат още преди да изтекат и десет минути заради изстъпленията на сръбските фенове.

На трибуните сърбите също не бездействаха и засипаха терена с бомбички, камъни и прътове.

"След неделния хаос по улиците на Белград заради гейпарада, във вторник продължаваме да виждаме упадъка на сръбското общество. Намираме се в една агония и хулиганите, които прекъснаха мача, са само доказателство за това", отбелязват медиите в Сърбия.

"Вандалското и нецивилизовано държание на сърбите по трибуните не остави никакъв избор на съдията и дежурния делегат, които проявиха достатъчно толерантност към нашите фенове", допълват още в западнати ни съседка.

Логично, в Сърбия очакват да им бъде наложена служебна загуба с 0:3 и стабилна финансова санкция заради нередностите по трибуните.

Вижте видео от сблъсъците тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: Сърбия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЙО...Ходи си хапни попарката и не се излагай :-))
50
4
 
2
 
! Отговори
do 49 преди 13 години
naprotiv, tochno shiptar si i to ot divite...radvash se na Albanci i Kosovo kakto i na pomacite koito skoro vreme shte prevzemat ii tvoqta dyrjava.
49
10
 
6
 
! Отговори
ЙО преди 13 години
ISTINSKI PRAVOSLAVNI SLAVQNI SA NA6ITE SUSEDI, NE SE DAVAT DA GI EBAVAT!!
48
5
 
3
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
хахахахахахахахаххахахахах да се уча на какво от сърбите?????????????вие затова сте на тоя хал,щото много добре си отстоявате позицията,Вашата нация се гради на умразата която изпитвате към всички други народи.За вас няма бъдеще,както нямате и минало.Напълно излипно племе сте!
47
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
DCZ, ЙО...Аз не съм шиптър. Но очевидно съм българин, за разлика от вас, ***!!! Да обичам Сърбия е все едно да обичам Турция, но явно сте бягали от часовете по история, за да пушите трева. Црвена звезда хахаха...*** името...Партизан....Хаххаха...Тия в кой век живеят :-))) Никой не ги брои за живи тия смешници вече...
46
3
 
6
 
! Отговори
Обама Бин Ладен преди 13 години
Браво на србите! *** србски герои, също като нашите родни, така и не разбраха, че волът като рие, на гърба си хвърля! Сега ще дадат служебна победа на Италия, ще накажат репрезентацията да не играе у дома няколко мача, съответно ще загубят и тях и ще гледат първенството през крив макарон! Или в най добрия случай, по телевизията! Но, докато гледат как другите отбори се борят по европейските терени, у тях ще има едно топло чувство, че са си проявили магарията! Само тази гордост им остава!
45
7
 
3
 
! Отговори
ЙО преди 13 години
BRIGA IM NA ONAZI ZA EVROPATA...A TI SE U4I KAK SE OTSTOQVAT POZICII, AZIATECO!!
44
5
 
1
 
! Отговори
DCZ преди 13 години
"izmisleni tsiganski grandove"... Shiptar koito se pravi na bulgarin qvno nqma opraviq. 1991 godina - Crvena Zvezda - Evropeiski Shampion (Evropeika Kupa, togavashna Shampionska Liga) sled boi po kratunite na drugite "izmisleni grandove" ot Bayern Munich.1991 godina - Crvena Zvezda - Svetoven Shampion na FIFA Svetovna Kupa,A tvoeto Chavdar Etropole kak se spravi...?
43
8
 
9
 
! Отговори
КК преди 13 години
Не са сърби, това са жалки псевдо фенове на ЦСКА и Левски, ***, които през живота си не са и няма да постигнат нищо и боготворят сръбската ***...Ходят на мачове на български отбори с шалове на Партизан и Звезда и се мислят за големи фенове...
42
4
 
8
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
На кое браво:че са *** диваци,че уж ги е грижа за страната им, а сега с такива санкции ще ги изтрещят че свят ще им се завие или че тези изцепки само ги отдаличават от ЕС.........абе ти си пълен ***,да не си сърбин?
41
6
 
14
 
! Отговори
Перо преди 13 години
Абе като се мислите за сърби, вървете в сърбия при тези *** и ни освободете от жалкото си присъствие бе!!! "Волим Партизан", "Делиje" ... Хахаха, *** жалкарите! :-))
40
14
 
7
 
! Отговори
ЙО преди 13 години
BRAVO NA SURBITE!!
39
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И сега ще се появят двама-трима защитници във форума на Сърбия, на измислените им *** грандове Звезда и Партизан и ще почнат да пишат на сръбски, все едно са сърби, а не българи...Жалка ***!!! Заради такива като Вас нямаше смисъл българските войни да попиляват сръбските гейове където и да ги хванат през войните!
38
3
 
6
 
! Отговори
боян преди 13 години
от видеото, което гледах, нито видях камъни и бомби, нито каквито и да било нападения и зулуми. хм...
37
8
 
10
 
! Отговори
Niki преди 13 години
Сърбите много яко започнаха да си затварят вратичките към ЕС! И с тази постъпка, и с предната преди седмица
36
5
 
9
 
! Отговори
Буревестников преди 13 години
САМО ТАКА !!!!! БОЙ ПО ТИКВАТА ЧЕ ДА СЕ СЕТЯТ ЧЕ И ТЕ СА ХОРА КАТО НАС И ИЗЛИЗАТ НА ТЕРЕНА НЕ ЗА ПАРИТЕ КОЙТО ВЗИМАТ ПО КЛУБОВЕТЕ А ЗА ЧЕСТТА НА НАЦИЯТА СИ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ !!! И НЕ ДА МИ СЕ ПАЗЯТ ДА НЕ ВЗЕМАТ СЛУЧАЙНО ДА СИ СЧУПЯТ НОКЪТЧЕТО ЗА КЛУБНИЯ СИ ОТБОР А ДА СЕ РАЗДАДАТ !!! ИЛИ СЛЕД ПОЗОРНА ЗАГУБА ДА ГИ ГЛЕДАШ СЪС МАНЕКЕНКИТЕ ПО ЕЛИТНИТЕ НОЩНИ КЛУБОВЕ НА БЕЛГРАД ИЛИ СОФИЯ !!!!! А ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ГЕЙОВЕ" И ГЕЙ ПАРАДИ А ИНАЧЕ КАЗАНО ГНУСНИ *** САМО ЕДНО.... БОЙ БОЙ БОЙ !!!!!
35
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам дали са диваци, но със сигурност са абсолютни ***. Имат се за големи вярващи, а брат псува сестра си на майка. Имат се за големи националисти, а всеки, който им е обявил война я е печелил. От огромната им измислена държава остана едно голямо нищо, но все още имат самочувствие до небесата и се имат за богоизбрани...Смешна история...Тия са по-зле и от *** - абсолютни диваци...
34
4
 
7
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Абе, Мите, къде си чувал за гражданско общество при диваци? Това са взаимно изключващи се понятия, т. нар. оксиморон! Част сърбите са диваци, както и тукашните им фенове.
33
7
 
9
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
сРЪБия - ово ие стандарт!
32
2
 
8
 
! Отговори
xph преди 13 години
лекинко грешиш... и ние не сме цвете за мирисане... но никога не знам на национално ниво да е постъпвано така от наша страна... ние си ругаем ама тихичко :)