Михов отказа на Титан

В момента не съм необходим на ЦСКА и на футбола, смята той
Обновена: 25 окт 2010 21:46 | 25 окт 2010 21:44,
12
Михов отказа на Титан
Снимка: БГНЕС

Валентин Михов отказва предложениeто от ЦСКА да заеме президентския пост в клуба.


В понеелник по обяд бившият президент на Професионалната футболна лига заяви, че сряда е денят, в който ще обяди решението си.

Явно обаче няколко часа по-късно то е било налице. "Решението е лично мое. Реших, че в момента не съм необходим на ЦСКА и на футбола", заяви Михов, без да навлиза в подробности какво точно го е накарало да не приеме офертата на "Титан"-ите.

 

Още от новината

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Валентин Михов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отбори като Левски, Ц С К А, Ботев е срамота да са в положението, в което се намират в момента. Срамно е наличието на дучето и дучевщината. срамно е и това да се бият като Байганьовци. Моля се някой ден в Българският спорт да навлязат европейци!
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Човека не е балама.Първо изпрати юристи и счетоводители в цска.Видя че кораба потъва и си тръгна гордо.Че поиграва в казината е факт.Пие и по някое добро уиски(90% от българите са алкохолици които се наливат с всякакви ***).В сравнение с "масовката" в Бг е МЕГА КЛАСА.
10
7
 
6
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Михов : " В момента не съм необходим на ЦСКА и на футбола "===============================================Отдавна не е необходим на никой !
9
6
 
2
 
! Отговори
ГО преди 13 години
Михов отказа на Титан...Голямо заглавие, няма що,ако някой не се интересува от футбол,познайте какво ще си помисли...
8
5
 
4
 
! Отговори
Ивайло преди 13 години
По-интересно е че собствениците от Титан пратиха биячи на Дучето и компания - може би защото Дучето и феновете около него скандираха - "Пернишки ***"- което е вярно, но пък пернишките *** са се издразнили че плащат тлъста заплата на Дучето, а се получава поговорката - "Храни куче да те лае" :-)
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДА оставим ПЕРНИШКИТЕ БЕГОВЕ насаме с простотията им това не е ЦСКА .....това е на перничани парцала........Както чистят София , така и управляват ЦСКА , Бойко къде си?????
6
5
 
2
 
! Отговори
Чорбър преди 13 години
Що е работите тръгнаха 4:2 срещу Миньор......)))))
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
никой не ще при президент на клуб, който организира "група от 60 човека" по време на мач, да бият някакви там фенове - колкото и изпаднали да са последните
4
2
 
8
 
! Отговори
хаха преди 13 години
Прав си че не е ***,няма да има далавера,мутрите от Титан ,ако го пипнат че краде,ще му отрежат главата...Като на Главата...Нали се сещаш че тоя дебелак не са го били случайно ...
3
2
 
20
 
! Отговори
Боби преди 13 години
От ЦСКА съм,но това е правилното решение.Просто никой не иска да се качва на потъващ кораб.Този човек много ми харесва защото има различно мислене от типичния българин.Един път му слушах едно интервю за развитието на българския футбол,че трябва да се внесат европейски да научат децата от млади да мислят като европейци,а не като типичния бай ганио издигне се малко и вече кой съм аз.
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
valentin mihov za poreden pat pokaza 4e ne e glupak-pozdravjvam go za rechenieto
1
18
 
6
 
! Отговори
Марти преди 13 години
Прав си Михов..Пропаднал пияндурник и комарджия като теб не нужен на никой..Гледайте си с Батков залозите и не се гиржете за друг