Николета и Божинов най-накрая си признаха: Обичаме се от година

Тръпката ми към Алисия просто отдавна изчезна, призна нападателят
Обновена: 28 окт 2010 14:49 | 28 окт 2010 14:49, Красимир Ангелов
155
Николета и Божинов най-накрая си признаха: Обичаме се от година
Те вече не са заедно. Снимка: Булфото

Нападателят на националния отбор Валери Божинов и Мис Плеймейт Николета Лозанова сензационно признаха, че са крили връзката си близо една година.

Най-актуалната двойка в последните месеци най-накрая проговори, след като вече два месеца медиите налучкваха и спекулираха относно отношенията им и тези на футболиста с майката на сина му – фолкпевицата Алисия.

"Спекулациите относно мен, Алисия и Николета ни дойдоха в повече. Казвам го за първи път: връзката ми с Николета е от декември миналата година, няма смисъл да крия", призна сензационно Божинов.

"Имах нужда от ново начало, от живот начисто. Точно когато бях попаднал в такъв етап от живота си, срещнах Николета. Аз имам силно развита интуиция и вътрешно тя ми подсказа, че Ники се доближава максимално до това, което търсех", продължава изповедта си нападателят на Парма.

Какво още каза Валери Божинов за връзката си с Николета

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Николета е свежо парче и не е такава *** като тази 50 годишна ромска леля!Има съществена разлика - иначе си е *** , но то за тоя *** каква да е?
107
0
 
7
 
! Отговори
бай ганьо преди 13 години
Явно наистина е голяма новина щом има 108 коментара.............
106
2
 
28
 
! Отговори
ромео преди 13 години
От сутринта не мога да спра да плача от умиление.Изведнъж всичките ми проблеми се изпариха.Това е такава радостна вест за България,че направо забравих че ни управляват *** избрани от други ***.Предлагам този ден за нов национален празник БГ.
105
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алисия просто е *** 1 в редичката. Николета ще е *** 2, следващата ще е 3 и така нататък. Не разбирам защо въобще използваш думата МАЙКА не по предназначение и я скверниш.
104
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
празни погледи и безумна тъпотия лъщи от екрана!
103
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя ако посее на всяка чалгаджийка по един малък шебек като него, България ще се напълни с маймунета. И все *** и грозни.
102
2
 
32
 
! Отговори
льольо преди 13 години
Богат мъж не е за една жена, просто е несправедлива само една да му харчи кинтите, както и красива жена не е за един мъж, не е справедливо само той да и се радва :)))) Прости принципи от училището на живота:)))
101
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е Николета определено не е ***, а Алисия е чистокръвна - горе-долу това е разликата и Алисия е много по-*** разбира се!
100
0
 
11
 
! Отговори
рамбо преди 13 години
Бе няма лошо. Нека се обичат лапнишарана и плеймейтката.. Сега ще гледаме в следващите месеци нови серии тип "листопад". Ще има нова дете, после нов шут на майка му и хайде към поредната силиконка. Просто шоуто продължава. Лошото за нас неутралните е, че сега кака Алисия пак ще трябва да дере гърло по кръчмите и телевизиите , щото няма да има кой да я спонсорира, а ние ще трябва да търпим музикалните и напъни и кълчотене
99
1
 
30
 
! Отговори
to6o преди 13 години
Айде стига, че ми писна то тия тримата. Не стига, че са от *** по-*** ами и всеки ден медийно внимание....Егати драмата - футболист кръшка с манекенка!! О нечувано!!!!
98
5
 
19
 
! Отговори
444 преди 13 години
Добре де, Алисия може да е всякаква, НО е майка на детето му. Би трябвало да подходи към нея с уважение и ако ще се разделя с нея да го направи заради по-добра, а не заради *** като Николета!
97
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
виждам двама ромски грозника на снимката, а скъпата *** от Пловдив защо не са я снимали ?!
96
1
 
19
 
! Отговори
rich преди 13 години
Като се обичат младите да се взимат... щом има парички и любов ще има...следващата претендентка трябва много добре да се подготви, че Николетка е висока топка в игрите с топките:)
95
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая николетка е поредната ,след нея ще има други ,и други и ....ама тя не го знае още.Е за тва е кофти да си известен-всички са свидетели на шута който ти забиват...
94
2
 
1
 
! Отговори
иво преди 13 години
тъпчо тихо
93
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** *** - ГОЛЕМИ *** СА ТЕЗИ!
92
1
 
10
 
! Отговори
оттегчена преди 13 години
***
91
3
 
8
 
! Отговори
do 90 преди 13 години
Тя и Алисия не пада по доло
90
1
 
32
 
! Отговори
Hanibal_Lektar преди 13 години
Лелеее ... това е новината на деня ! Breaking news по CNN , ЕwroNews иска интервю с Николета Лозанова НО al jazeera е дала повече пари ! Jay Leno и Larry King са в конфронтация , кой първи ще докопа Валери Божинов за гост във вечерното си шоу ! Абе колеги то днес.бг ... що ни занимавате с глупости !
89
3
 
10
 
! Отговори
Гоце преди 13 години
Валери-Валери има да гони Благой по интрига. Благой май по-скъпо ще продаде историята си за сценарий на сапунка.Е халал да му е николетка, 6 от 5 мъже биха му завидяли. Алисия наистина попрекали с тунинга, на николетка все още си изглежда почти-естествена.