Започва новият сезон в „А” група

Шампионът от миналия сезон „Литекс” играе утре срещу „Берое”
6 авг 2011 10:10,
53
Започва новият сезон в „А” група
Снимка: Архив Булфото

Започва Шампионатът на България по футбол за сезон 2011/2012.

В първите три мача „Черно море” посреща „Монтана”, новакът „Ботев”-Враца е домакин на дебютанта „Светкавица”-Търговище, а „Миньор”-Перник приема „Видима”-Раковски на стадион "Славия".

Тази вечер ще се играе първото морско дерби за сезона между отборите на „Черноморец”-Бургас и „Калиакра”-Каварна, а в Каварна при дебюта си в елитната футболна дивизия „Лудогорец”-Разград приема „Локомотив”-Пловдив.

Утре шампионите от миналия сезон „Литекс” са домакини на „Берое”, а носителят на купата на България ЦСКА е символичен гост на „Локомотив”-София на националния стадион "Васил Левски".

В понеделник ще се играе последният мач от първия кръг на "А" група - в най-старото столично дерби един срещу друг излизат „Левски” и „Славия”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
5
 
! Отговори
112 преди 12 години
Сапунката започва. Режисьор: Който има повече пари
43
2
 
4
 
! Отговори
кико преди 12 години
ЗАПОЧНА СЕ ПОКУПКО ПРОДАЖБИТЕ
42
8
 
5
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Докато не се закрие Цесеке комунистите няма да си отидат.
41
0
 
6
 
! Отговори
Валери преди 12 години
На времето гладиаторските игри са имали за цел да отвличат вниманието на хората от политическите събития. Сега тези функции изпълнява спорта. Но за съжеление изпълнителите са много слаби.
40
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Започва "Ъ" група, ПЪРВОнството, ШАМПИОНата на трагичния български футбол. Нямах търпение но най-накрая го дочаках. Сега ще да е голям купон. Шампионат 2012 Булгарикус. Извинявам се на бактерията.
39
3
 
3
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
Стига писа едно и също, ставаш досаден!
38
3
 
14
 
! Отговори
Отврат преди 12 години
Ужас,пак ли се почва! Още довечера се почва с обичайните коментари след мачовете:"Съдията се подигра с труда ни,играхме не срещу 11 а срещу съдията..нямаше дузпа срещу нас,за сметка на това не ни даде 3 чисти дузпи и не изгони 5 човека от противника..има заговор срещу нашия отбор,подаваме контестация така просто не става" Едно и също всеки път...съдията и пак съдията виновен аман..Отврат и сега чак до декември ще трябва да ги търпим тия ритни топковци и пишман футболни босове!
37
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много съжалявам,но евроидиотите са запазена марка на фк левски и може да се използва само за тях.фразата се появява за първи път в белгийски и немски вестници и се отнася само за фк левски-малко повече уважение към патентното право.
36
3
 
11
 
! Отговори
кили преди 12 години
Долу тази пародия от ефира!
35
4
 
8
 
! Отговори
vaderooo преди 12 години
Дреме ми на шапката, писна ми от това нещастие БГ футбол, чакам си Висшата лига.Предпочитам дори да гледам руското първенство! Ако пусна БГ мач, официално се самопребивам с вестник пред телевизора и пускам сеира в нет!Ууууууу за БФС
34
14
 
5
 
! Отговори
gad преди 12 години
samo CSKA we *** i pederasi.samo depresirani ,komplexirani i sma4kanii mastii ste v tozi sait. C S K A shampion na bulgaria 2012 kvo tolkova pi6ete i se vaikate.daite X na gore na prozoreca i vurvete da mastrubirate nqkude
33
5
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
На такъв народ , такова първенство.
32
10
 
8
 
! Отговори
varg преди 12 години
Много селска стана А група.Идеаланта А група е Левски,Славия,Локомотив София,Академик,Шумен,Дунав,Добруджа,Спартак Варна,Спартак Плевен,Нефтохимик,Ботев Пловдив,Пирин,Марек,Металург Перник,Берое,Първа атомна Козлодуй
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Латекс,Разград и т.н...С такива пропаднали отбори които взимат нещата по втория начин няма да има БГ футбол...
30
17
 
5
 
! Отговори
TURKISH DELIGHT преди 12 години
Мачкай Лудогорец РАЗГРАД и Светкавица ТЪРГОВИЩЕ турските градове ще окупират бг футбола
29
9
 
9
 
! Отговори
GREEN LION преди 12 години
САМО БЕРОЕ!!!СЕЛЯНИТЕ ОТ СЕЛО ГАНЧЕВО ДА ПРАВЯТ КАТО ВЯТЪРА...С ПАРИ САМО НЕ СТАВАА..СЕЛЯНИ НЕКЪДЪРНИ!!!ВИДЯХМЕ ВИ КОЛКО СТРУВАТЕ ..МУХИ БЕЗ ГЛАВИ...
28
6
 
17
 
! Отговори
2012 преди 12 години
Почва шоуто на *** в БГ.Чакаме Висшата лига за истински футбол
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм запалянко! Но мисля, че ако има истински ФЕНОВЕ на ЛЕВСКИ (независимо от профаните идеята - ФК ЛЕВСКИ е ВЕЛИКА!) ще се съберат с хиляди и ще откъснат главите на Гонзи и Батков !!! Защотото това беше - СРАМ, СРАМ, СРАМ, СРАМ, СРАМ!!!
26
1
 
12
 
! Отговори
Чоека преди 12 години
Какви сте такива пишман новинари тука е? Все едно сте ми написали за новина, че днес е събота. Напишете часовете на мачовете, да може хората да отидат на стадиона да гледат. Напишете по коя телевизия кои мачове, че дават.И какви са теа "кавички" къде сте ми ги наредели, отворете един спортен сайт да видите как се пишат имената на отборите.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още ли има такова понятие БГ футбол....??????