Плашат майката на Бербатов с отвличане

Заплахата била във форум, човекът се шегувал
Обновена: 20 сеп 2011 19:54 | 20 сеп 2011 19:54,
88
Плашат майката на Бербатов с отвличане
Маргарита Бербатова. Снимка: Булфото

Майката на Димитър Бербатов е била заплашена в интернет, че ще я отвлекат и ще поискат откуп от богатия й син, съобщи bTV.

"В случая съм малко притеснена и затова подадох необходимата жалба. Не бих казала, че се чувствам толкова заплашена, колкото че е нещо, което ми беше неприятно и трябва да се реагира по някакъв начин", обясни Маргарита Бербатова.

Тя разбира, че я плашат с отвличане от форум в интернет. Наред със заплахата следват нецензурни думи за нейната личност и цялото й семейство.

Регионално звено "Борба с организираната престъпност" разкрива IP адреса, от който е отправена заплахата и така стигат до човека, написал съобщението. Пред разследващите полицаи той казал, че се е шегувал.

Случаят обаче е предаден на прокуратурата, а майката на Бербатов смята, че и у нас трябва да има осъдени за подобно насилие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Виждате ли тази добре подържана баба на снимката - Барби е същата високомерна злоба.
79
0
 
4
 
! Отговори
до 72-софиянец преди 12 години
Ей ти от злоба червена ще си останеш вечният ***,от тази дейност на дланите ти мазоли са се появили,единственият ти шанс да дадеш почивка на ръцете си е да продухаш на Дооганоглу саксофонът.
78
1
 
1
 
! Отговори
Гадняра преди 12 години
Глупости,плашат я.Иска да привлече внимание,щото напоследък никой не я *** за слива и са се договорили с човека,ама отде да знаят ,двамата простаци,че не само по ай пи ами и по адрес и има на компа могат да те засекат.
77
1
 
1
 
! Отговори
Г преди 12 години
Тая сие типична мед сестра . Здеава корутрошачка ще да е егати незадоволената физиономия . Из София се мотае не само по магазините нои в нашият хотел е идвала да си поръчва жиголо даже веднъж си поръча двама да си правят троика .
76
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя човечец защо не си каже, че просто не му е пуснала и затова и се е ядосал.
75
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, сякакви шегаджии има в гепиме.бг ...
74
0
 
4
 
! Отговори
Блг. преди 12 години
Мисирката. Можеби месопреработвателите са я погнали :)
73
1
 
4
 
! Отговори
Shutzstaffel преди 12 години
Хахахаха, плашат Македонката хахахаа.
72
1
 
9
 
! Отговори
м преди 12 години
А, бе айде стига глупости! Човек не може да се пошегува ли в крайна сметка!? Плашат я таратанци! Медийна реклама е цялата работа. Каква е тази Маргарита, че да я заплашва някой? Димитър го няма в страната, беше ги умрял някой да ги отвлича. Само те са известни, че да се страхуват от подобни шеги. Айде стига простотии!!!
71
6
 
7
 
! Отговори
аа преди 12 години
Чудя се ако някой зпалаши Вашата майка, как бихте се почувствали?!?!
70
5
 
18
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
Сега и полицаите и съда също ще се пошегуват с шегаджията:-)))))
69
5
 
4
 
! Отговори
Резерватов преди 12 години
Това не е ли Мая Манолова ?
68
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знаех че е много страшно да та уплашат с отвличане по интернет като на тва отгоре въобще не са взели некви предпазни мерки.........че и то по форум дето ще та видят много хора какви ги пишеш.........и то мама пък кво прай из форумите и къф е точно тоя форум ама въобще изобщо и хич не са разбира....... Бербо ... Бербо .... земи се обади до вашите че правят глупости и стават за смях че покрай тях и ти ще станеш за срам.....П.П. Егати малоумния сценарист дето имат гърбавите !
67
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТО с *** не могат я уплашат
66
0
 
6
 
! Отговори
до 54 преди 12 години
Прав си 54... ОБИТАТЕЛИ... ди си изживяват даденото им от Бог и да се махат от тази хубава земя... аман от Долни Твари дето пълзят по земята и паразитират, че даже и недоволни... Държавата им е виновна за всичко... Пуууу и гадна напаст... дано не се ражмножи :)
65
6
 
8
 
! Отговори
автотенекеджия преди 12 години
- Oooooooооох, котьооооооооо !!!
64
6
 
3
 
! Отговори
софиянец преди 12 години
явно когато са настъпили мотиката герб бг-уайд гледат по един и същи начин и ходят на един и същи партиен коафиор - тая к...а може би ставаше за електорална дейност преди известно време - но сега явно по идея на пи арчетата (явно са безкрайно бездарни и заети да целуват *** Му) е заприличала на фундъкова и убива всичко сексуално в мен... к...и (да и ония *** стоичков го слагам в кюпа барабар с лечков и сие) - гейберите сте жалки..
63
1
 
4
 
! Отговори
софиянец преди 12 години
хихихии, е ние на женският герб-клуб му вярваме много-яко - а бе благоевградскта комсомлкса школа - що не измислите нов номер от селските вечеринки и не гастролирате наново - женският герб явно не се отличава от тоя на вожда - к...и и пак к...и...
62
1
 
5
 
! Отговори
Гошо Змея преди 12 години
Интернетя сериозна работа беЧш да Фнимавате много какво поствате из форумите оттук насетне
61
7
 
16
 
! Отговори
а, не така... преди 12 години
РОДНАТА ПОЛИЦИЯ Я ПАЗИ.ОСВЕН ТОВА Е ОТЯВЛЕНА ГЕРБАДЖИЙКА.АКО НЕ Я ОПАЗЯТ, ЗНАЧИ ЗАПЛАХАТА Е ОТ ГЕРБ. НЕЩО МИТКО НЕ СИ Е ПЛАТИЛ И СЪЩО КАТО СНАХАТА НА КИРОВ, ЩЕ Я УТЕШАТ С НЯКОЙ ПОСТ. НА НЯКОЙ ДА НЕ МУ Е ЯСНО, ЧЕ В ДЪНОТО НА ОТВЛИЧАНИЯТА СА ХОРАТА НА ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ И БОКО МУТРАТА.