Уелс ни отупа. Завършваме последни

Националите ни загубиха с 0:1 на стадион "Васил Левски"
Обновена: 11 окт 2011 23:11 | 11 окт 2011 23:10,
207
Уелс ни отупа. Завършваме последни
Снимка: Reuters

Уелс се оказа поредният национален отбор разнебитил "лъвчетата" на България и след 1:0 на стадион "Васил Левски" ни прати официално на дъното в Група "G" в края на тези евроквалификации.

Най-красноречиви и обективни за пародията наречена "национален отбор на България по футбол" са феновете, които бойкотираха срещата и на стадиона имаше около 700 зрители, повечето от които подкрепяха гостите.

Българите тотално бяха смачкани от гостите, които правеха каквото си искат на терена и на моменти се подиграваха с неадекватните национали на Михаил Мадански.

"Лъвчетата" ни изпадаха в комични ситуации, като най-дейни в това отношение бяха защитниците ни, които получаваха схващания в кръстовете от финтовете на Гарет Бейл.

В атака пък нямаха никаква идея, а дори и Христо Йовов би завидял на Валери Божинов за изцепката му в края на мача. Единственото попадение в срещата пък заби звездата на Уелс - Гарет Бейл, в края на първото полувреме.
 

Още за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
3
 
4
 
! Отговори
до 151 национала преди 12 години
В коя чужбина ще ходиш ти бе ***,те каракинда никъде не играят вече,а и никъде не вземат играчи които са с патерици вместо крака,ти не те зная кой си но си много тъпо *** ако имаше мозък вместо въздух в кратуната ти може и да разбереш от коя страна се рита топката,но ти вместо кратуна имаш шамандура на раменете си радвай се че не те зная кой си иначе ще те помета като те срещна *** недоносен,*** да *** и ***.
202
2
 
6
 
! Отговори
eve1 преди 12 години
Призовавам да се закрие БФС!Никаква полза от него,там са на службица разни трътльовци,които само лапат тлъсти заплати от скромния ни държавен бюджет.Спокойно професионалната лига може да управлява вътрешното ни първенство.
201
2
 
3
 
! Отговори
Национула преди 12 години
Досущ като държавата, дето им плаща пари....Всичко е загубено!
200
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
манекените нашибани за пореден път....хахаха ето до какво води чалгата и алкохола
199
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
hahahhahahahhaha looooooooooooooooosers :)
198
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
i da padnem i da biem pak ce senapiem,chalga i manekeni po stadiona
197
3
 
11
 
! Отговори
Любо преди 12 години
От повече от 35 години редовно гледам Българският национален отбор,но такъв срам,такъв резил съм изпитвал само още 2 пъти...С 1-6 от Чехия и 1-6 от Испания...
196
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трагедия!!! Футболисти ми били! *** , НЕКЪДЪРНИ МАНЕКЕНИ!!!!!!
195
5
 
13
 
! Отговори
а преди 12 години
Пишете едно R.I.P за националния и админите да затварят темата!
194
4
 
7
 
! Отговори
Притча за Джизъса преди 12 години
Покрай дърво на пуск кър дриблирал Благо Георгиев. Финтът не му се получил и топката се оплела в клоните на дървото. Дървото промълвило: Спаси ме от местния дърводелец - иска да ме посече с брадвата си. Благой отвърнал: Без топката не мога да ти помогна. Дай ми я първо да ми се оплете в двата корена малко, после ще се усуча около нея, ще си падна сам без никой да ме посича, ще полежа... и дърводелеца ще вземе мен, а теб ще остави на мира. Така Благой спасил дървото, а дървозелеца изваял обра
193
3
 
19
 
! Отговори
Fen преди 12 години
ако Божинката така умерва и Николетка няма да я карат дълго.....
192
3
 
17
 
! Отговори
БФФ... преди 12 години
.. Е НАЙ-КОРУМПИРАНАТА, ПРОСТАШКА И ПРИМИТИВНА ФОРМАЦИЯ В СТРАНАТА!СЛУЧВАЩОТО СЕ....Е САМО ЛОГИЧНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ, НА БЕЗБРЕЖАТА ТЪПОТА ,ТАМ.....!
191
3
 
3
 
! Отговори
до 189 преди 12 години
А дано, но нада ли!
190
2
 
15
 
! Отговори
:( преди 12 години
Чесно да ви кажа аз съм за да се разпусне националния отбор и когато има ФУТБОЛИСТИ да се сформира отново. Не мога да приема, че им плащаме на тия заплати и то какви.
189
4
 
18
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
Ники Михайлов се засилил да хване автобус, и...автобусът минал под плонжа му!:D :D :D
188
3
 
22
 
! Отговори
M преди 12 години
За следващото европейско първенство попадаме в следната квалификационна група: Андора, Сан Марино, Лихтенщайн, Люксембург и ние. Първите четири се класират директно за финалите. Шефът на БФС прави следното изявление: "Случихме се в желязна група. Ще ни бъде много трудно. Но не бива да развяваме белия байрак!"
187
3
 
12
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
И да паднат и да биятпа ше се напият
186
2
 
7
 
! Отговори
реалността преди 12 години
Пиша след всеки мач едно и също . Малката перука отново уникално слаб , всичко във вратата влиза . Защитата - мухи без глави , незнаят да покриват , подреждат и т.н. Халфове ,такива няма -дрибъл , голов пас , мисията невъзможна . Нападение ялово , търсете деветка който вкарва , такъв се раждаш , несе учи . Така за една година вкарваме три гола ,това е унизително .
185
4
 
4
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Положителното на това, че завършихме последни на празни трибуни, е че сега ръководството на БФС ще се замисли сериозно за решение на проблема. Празни приказки и обещания няма да върнат хората на стадиона.
184
1
 
18
 
! Отговори
Оги преди 12 години
Тия Илияна Раева нямя да ги оправи трябва дисциплина като при Нешка робева.Трябва им старата безкомпромисна школа.Щом представяш Родината ще се трудиш или изчезваш!Това е друго няма.Искат нещо ако може обаче без да си мръднат пръста е така не става.Във всички спортове става така.Колко ми беше смешен един щангист като каза, че тренировките при Абаджиев били тежки.....смях, смях.То с лежане олимпийски шампион не се става!Разглезиха се всички вече.